- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szíriusz1
újonc
Szia!
Az írásodat olvasva, szinte a szemem is bekönnyezett, ezért regisztráltam is gyorsan hogy hozzászólhassak, most örülök is, meg nem is, ugyanis ez keseríti meg az életem tízenéves korom óta.., csak eddig nem kerestem rá a neten se, gondolván hogy ez biztos csak velem van, kész, megőrültem, stb.., meg el se tudnám magyarázni anélkül hogy ne nézzenek rögtön furcsán rám.., de ahogy olvastam az írásod, érzékeltetőbben le sem írhattam volna... Mondjuk az kicsit lelomboló, hogy az ideggyógyászattól a Pszichológusokon át még a táltosokat is megjártam, mégis a bénulásos alvásra senki nem gondolt.., épp terveztem elmenni valami tipikusan alvászavarral foglalkozó részleghez.. Én mindezt a kezdetén úgy tudtam megfogalmazni, hogy se nem alszok, se nem vagyok ébren, érzem hogy körülvesz mikor egy árny, alak, mikor fény, amikor elég ijesztő olykor hang is, és nem tudok ebből felkelni.. Felkelni?:/ Mozdulni se, néha még a szemhéjamat se.. Egy dolgot viszont tudok: Ordítani. Olyankor szerencsétlen családom tagjai már tudják, jönnek is felkelteni ebből a szörnyen félelmetes kiszolgáltatott, magatehetetlen állapotból, csakhogy így az ő életüket is megkeserítem. Nem mondanám hogy minden egyes éjszaka ez van, De van amikor hónapok után hetekig folyamatosan.. A háton alvást nem figyeltem meg, de ezután megfogom. Érdekes, mikor mellettem van a párom, akkor szinte sose jön elő, (gondolom mivel megnyugtathat a tény hogy ő itt van, bármi is történjék..), viszont mikor tudom hogy nem lesz itt, szorongással indul az est, és mivel azzal az utolsó gondolattal alszom el hogy "nehogy ez legyen"- de ezek után persze biztos hogy ez lesz.. Ill. mikor 16 óra munka után másnap szabadnapos lennék, de a párom hajnalban kel, felébredek én is valamennyire az óracsörgésre, na ekkor, ha visszaalszom, (főleg hogy ő már nincs, hisz elment dolgozni..), 100% hogy eljön ez az állapot!! Ma hajnalban se volt másként, visszaaludni nem mertem, már mérgemben az álmosság is megszűnt, ekkor kerestem rá erre vonatkozóan a neten végső elkeseredésemben pityeregve, de most hogy tudom a választ, szinte máshogy látom a világot, tehát Köszönöm Szépen, csak nem olyan rossz ez az Internet,
Itt a gyerekkorom óta mélyen foglalkoztató kérdésemre a válasz, akkor elindulok ezen az úton, mindenre van megoldás csak keresni kell, bocs hogy a válaszom ilyen belelendülten hosszúra sikeredett, Szép Napot és Nyugodt éjszakákat kívánok Neked és minden Sorstársnak!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első alkalommal kb. 10 éves lehettem.Még ma is tisztán emlékszem. Fekszek az ágyamon és nézek. Persze sötét van,...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest