- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
nekem még 30-60 perc játék után sem "forró", csak simán langyos.
A kijelzőm nem sárgás így nem tudom, hogy másnál javították-e. A rózsaszínesedést 1x láttam, amikor a lakásban a fehér kanapét fotóztam, azóta nem láttam, igaz hogy ritkán fényképezek fehéret. Simán lehet hogy már javították. -
Dany007
veterán
Oké, alávetem magam a személyes tapasztalataitoknak. Én csak a PH!-s tesztvideó alapján ítéltem meg.
A Nokia szerintem most - wp7 ide vagy oda - erős mínuszból indul a droid meg az ios-sel szemben. Nem lesz az olyan egyszerű. De tény, hogy ha minden igaz egy újabb érdemi konkurens csatlakozik "újra" a piachoz. Nyilván valamelyik másiktól fog elvenni vevőket.
-
baluka26
veterán
válasz
Mr.Csizmás #78 üzenetére
Akkor én biróbácsi leszek
-
keIdor
titán
válasz
killerjohn #81 üzenetére
Más is írta, nézd csak vissza.
Direkt néztem még két másik készüléket is, ugyanolyan forró volt mindkettő 10 perc internet után. Sose láttam még annyi megrögzött fanatikust egy helyen, mint abban a topikban. A büdös életben nem ismernék el ezt a hibát, csak azért se. Addig nem, míg Samsung van írva a telefonra... Ahogy a sárgás kijelzőt meg a rózsaszín fényképeket sem ismeri el több ember, pedig minden készüléket érint. Eleinte én se láttam, de írták mit kell figyelni és valóban jelen van ez a két hiba (is). Tény, hogy egyik sem zavaró, de ott van, akár tetszik nekik akár nem.
Egyébként a rózsaszín foltot meg a melegedést javították már? KF1-nél szálltam ki.
-
keIdor
titán
Egyetértek, a Sensation megver minden másik két magost, de nem a hardver, hanem a szoftver miatt. (Sense)
Meg a kijelző is jobb valóban, és csalódtam az AMOLED-ben, gyerekcipőben jár, az a baj vele, semmi más. Volt ugye Galaxy S II-m 2 hétig, csak addig bírtam a melegedés miatt. -
joey04
titán
Mondjuk a 2 magosok közül gördülékenységben csak az SGS2 hozza majdnem az iPhone szintjét. Ami persze csak egy tétel, mert szerintem pl a Sensation minden másban odaveri a samut, legyen az kijelző, felület, anyagminőség pl.
A 3D önmagában nem parasztvakítás, de még mindig nagyon kezdetleges, és itt nem is a telefonra értem, hanem pl a mozikban is gagyi még nagyon. Szemüveg nélküli 3D TV meg kész rémálom szerintem. Jó lesz ez, csak még elég bétás állapotban van, és az ilyet nem szeretem kész termékben látni.
2X-et ne hozd példának, olyat nyúztam i4 mellett pár napig, kész rémálom volt. Öröm volt eladni... Egyébként is inkább a wp7 szippanthat el vevőket az ios-től, nem a droid.
root meg rom csere, hát itt nem megyek bele részletesen, de elég megnézni a sgs2-t... ez nekem sok, plusz még a melegedés... (ezek miatt írtam, hogy nekem inkább egy Sensation kéne, még ha nem is annyira smooth. sőt előbb vennék egy SE Arcot is) 2X-re meg kötelező a buhera sajnos.
A lényeg, ha az apple sokáig nem fog durrantani valami nagyot, akkor egy idő után elveszti majd vásárlóik egy részét.
Ez viszont tökéletesen igaz. Bár mondom, szerintem a wp7 lesz az igazi ellenfél, nem a droid. Nem azért mert rosszabb lenne, hanem mert más a koncepció és a célcsoport.
-
keIdor
titán
válasz
Mr.Csizmás #73 üzenetére
És aki tulajdonos, de nem elvakult az kihez tartozzon? Vagy csak spectator lehetek?
Dany007: Szerintem ritka zavaró volt az Optimus 3D képe. Irritálta a szemet, nem csak az enyémet hanem a többiekét is. Meg elég pixeles volt a képe 3D-ben, tisztán láttad a pöttyöket. Szerintem a 3D földmívesvakítás, mert még káros is.
Nem feltétlenül gördülékeny az Android 2 magon. Maradunk az LG-nél, mert a 2X úgy laggol a Tegra 2-n, hogy borzasztó nézni. Az 1 magos Optimus Black gyorsabb volt, ezen röhögtünk is MM-en.
Ráadásul a 2.2-es verzió 2011. közepén egy hatalmas vicc. Nevetséges amit az LG művel.
-
Dany007
veterán
"nem, hiszen erősebb vas miatt miatt komolyabb alkalmazások jöhetnek."
Ott a pont, márcsak ezért is kell a folyamatos fejlesztés.
A PC-nél is megállhattak volna mondjuk 5-10 évvel ezelőtt, mert a legtöbb dolgot amire átlagember használja bőven elvégzi az is.Van, amikor nem a tényleges szükségletekhez készítik a hardvert, hanem az újabb fejlesztésekhez kreálnak szükségletet.
A 3D szerintem tök jó. A mobilarénás találkozón résztvevők is mondták, hogy elég brutál képe van - tudom már írtam, és ha PH!-sok mondják akkor talán az nem kamu. De nemsokára jön a PH!-s cikk is az LG 3D telóról.
Egyszerűen egy plusz vizuális élményt nyújt, ahogy iPhone-nál a retina display. Hiszen funkcióját az én Optimusom 400x320-as képernyője is ellátja, még szépnek is mondható, de az iP4 irdatlanul odab*sz. De akkoris csak vizuális élmény, nem más. Annyi, mint a 3D, az is egy vizuális élmény.
Szóval kimondom konkrétan - nem kövezni - ha a 3D kijelzőt parasztvakításnak tartod, akkor a retina display is az. Egyébként szerintem igen, mindkettő az."hogy nem azért van csúszás, mert még valami hatalmas durranást bele akarnak fabrikálni, "
Erre voltam kíváncsi végig. Meglátjuk. Én jobban örülnék neki, ha valami nagy durranás miatt késnének. Talán megmozgatná a piacot.
Amúgy hidd el, az emberek nem végletekig hülyék. Jó a marketing meg minden, de egy idő után ha nem lesz újítás megváltozik majd a hozzáállás.
Ha megnézed a 2 magos telefonokat, akkor látod, hogy az Androidot - optimalizálatlansága ellenére is - teljesen folyékonyan kezelni. Mindenféle akadás, vagy különösebb töltés nélkül.
A menürendszer teljesen formálható, de nem muszáj. Az alapértelmezett - legtöbb esetben - szintén kifogástalanul használható. Így a hozzá nem értőknek sem okoz több gondot, mint az Apple-nél.
Aztán appokat letölteni a marketről szintén u.a., mint az Apstore-ból.
Szóval azért mert Android, nem kell egyből rootolásra, meg ram cserékre, meg cpu tuningra gondolni.
Na amire kiakartam lyukadni, hogy - szintén szvsz - az emberek észre fogják venni, hogy mondjuk az LG opti 2x tud annyit, mint mondjuk a iP4 vagy 5, csak jóval olcsóbban, akkor lehet inkább majd azt választják.
Hiszen ha az apple a csúcskategóriát célozza meg - mint mindig - akkor annak azt is kell tudnia. Viszont szeptemberre a 2x biztos, hogy lejjebb kerül, mondjuk a felső középkategóriába legalábbis árban biztos.MInd1, belebonyolódtam... A lényeg, ha az apple sokáig nem fog durrantani valami nagyot, akkor egy idő után elveszti majd vásárlóik egy részét. (amúgy eddig mindig volt valami "nagy" durranása a telók területén)
-
ferensz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #73 üzenetére
vigyázni kell velük, mert iJpuskával jönnének
-
Alex91
félisten
Az a gond, hogy a geek tobbseg csak a hardvert nezi
. Az Apple meg mast is. Ok nem a "hozzaertoknek" gyart, hanem az atlagos embereknek, akiknek nem cel az eszkoz, hanem a feladatai megoldasahoz valaszt megfelelo cuccot. Es ebben erosen benne van a szoftver es a szolgaltatas is! Mondom pl. iTunes, iCloud...
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #70 üzenetére
na szép.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #67 üzenetére
hát a samuból kiindulva (első galaxy tab "eladások") akár az is lehet.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #55 üzenetére
google, vagy melyik bejelentette a napokban, hogy napi ötezer? ötvenezer? androidos készüléket gyárt.....és?
gyárt. az senkit nem érdekel. elad. ez már beszédesebb szám.
-
ferensz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #55 üzenetére
Ahogy Churchill mondta: Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok
-
baluka26
veterán
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
Az tényleg vicces, fú én is mennyi ilyet láttam
Depression: Az emberi hülyeség határtalan, a marketingesek dumája meg meggyőző
fec555: -
Depression
veterán
Nem rég volt itt a ph!-n egy statisztika (nem iphone hír) ahol az egyik ábrán jól láthatóan csökken az ios részesedése. (nem darabszám!)
Az usában is az android vezet, ios a második.
És mindennek ellenére is igazat adok neked, mit számít nekünk, hogy sokmillió tudatlan ember mit vásárol?
És a tudatlanságot leginkább azzal igazolom, hogy itthon többszáz ezer olyan mobilnetelőfizető van, akik még balesetből sem léptek mobiljukkal a világhálóra, se nem töltöttek egyetlen app-ot, stb, de fizetik. (szintén a mobilarena a forrás) -
Mr.Csizmás
titán
egyelőre a nevükből élnek - "jól megy" mert apfel.
autógyártók is eljátszották ezt, na a többi gondolatomat (bt küldés, flash, stb.) a szerző leírta odafent, amúgy meg ne úgy nézz rám, mint applehater, tényleg kíváncsi vagyok mit újítanak az ötösben
szerk.: baluka26 és Depression +1
off:
a legjobb amikor apuci-anyuci megveszi az 3G/3GS/4-et (ami épp elérhető akciósan) aztán a kölyök/kiscsaj beleteszi a dominós kártyáját, amit csak évente tölt fel, hogy ne járjon le, és csak visszahívós sms-re meg 0.facebook.com-ra használja....istenem mennyi ilyet láttam -
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #57 üzenetére
csepegtetik is az újdonságokat.
ezt arra a felvetésre írtam, hogy az i5 azért késik, mert valami nagy bumm kell, különben esetleg nem lesz sikeres. De, sikeres lesz, Ez tuti. Az Applenek még mindig van legalább 2 év előnye (sőt, talán több is) szerintem. Mármint ha 2 évig kb semmit nem csinál, akkor is jól menne az iPhone. A Nokia még tovább is húzta a semmivel. Nem szabad leülniük, ez nem is kérdés, csak nincs akkora baj (sőt, semekkora), hogy az i5öt csúsztatni kelljen, mert kell valami bumm tényező, hogy sikeres legyen.
Mondjuk 20-22 millió fölé már nem nagyon lehet menni szerintem. Ezen viszont semmilyen 3D sem segítene.
Egy olcsóbb iPhone igen, de az már más kategóriában versenyezne. -
Mr.Csizmás
titán
na, szerkesztés lejárt
igen, alkotnia kell egy nagyot, mert hasonlít(ani fog) a "legnagyobb magyar közösségi" portál modelljére.
nagy boom, évekig siker, újítások, aztán ülnek a babérjaikon....aztán bukás. ebből az apfel a sikernél tart
persze csak a telefontémában gondolkozva. sok embernek az ios kényelmére van szüksége, az újításokra meg az apfeléknek van égető szüksége, hogy legyen mivel eladni a hívőknek az új sorozatot
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #55 üzenetére
ahogy érzed.
volt egy felvetés, hogy az Applenek nagyot kell alkotnia, mert talán egy kicsit kezd lemaradni.
A felmérések, és az ezeket alátámasztó számok ezt cáfolják. Ennyi történt. Önigazolásra nincs szükségem, nekem akkor is az ios lenne a best, ha 10 darabot adnának el évente. Na jó, akkor nem, mert akkor az AppStore nem lenne olyan, amilyen.
-
joey04
titán
[link]
Szerintem nem kell kapkodniuk51: lehet, hogy számodra nem hitelesek, de a számok alátámasztják.
-
baluka26
veterán
4000megkérdezett ember, akiknek a 90% USA lakos kurvára nem reprezentatív=bullshit.
zH.: Csúnya lenne, ha nem lenne optimalizált. Adott egy op. rendszer (iOS), amit csak egyetlen hardverkörnyezetre (iPhone) kell optimalizálni. Ez kb olyan, mint az Xbox-PC esete.
(#42) joey20: Így van, sok mindent már nem lehet beletenni az okostelefonokba, egyre fontosabb lesz a marketing (ki tudja a kicsit a lehető legnagyobbnak beállítani.
(#43) Dany: Sosem lesz annyira optimalizált a Droid szerintem, lásd feljebb. -
joey04
titán
válasz
Depression #45 üzenetére
az lesz szerintem is. 4"-ig nekem ok, felette már kicsit kényelmetlen.
-
joey04
titán
a 4-es a tökéletesség
nem, hiszen erősebb vas miatt miatt komolyabb alkalmazások jöhetnek.
Az Android optimalizálás még nagyon messze van az iOS-től.
Ez tény. Sokat kell (kéne) még csiszolni a droidon, de ez nem új funkciókat jelent, hanem az eddigiek rendbetételét. pl copy paste, vagy market.Amúgy meg muszáj fejlődni, hogy legyen mit eladni 5 év múlva is
ez igaz, de jelenleg pont a technológiák szabnak gátat ennek, mert ami van az vagy fölösleges, vagy nem megvalósítható normálisan, mint pl a 3D. Az Applere meg pláne igaz, hogy ilyen dolgokat nem pakolnak bele az eszközeikbe. Na mindegy, ez mind csak szvsz persze.Viszont arra fogadni mernék, hogy nem azért van csúszás, mert még valami hatalmas durranást bele akarnak fabrikálni, arra meg még nagyobb összegben fogadnék, hogy nincs is rá szükségük a sikerhez.
-
Dany007
veterán
Nézd erre részben a 36-os hsz-t tudom válaszolni.
Másrészben meg amit írtál abból én azt tudom levonni, hogy a 4-es a tökéletesség, nem is kell más. Egyáltalán minek készít az Apple 5-öst? Hiszen a 4-ben minden meg van a többi meg csak parasztvakítás."Magyarul nagyon már nem kell semmi bele, de ez egyébként természetesen igaz az Androidra is."
Az Android optimalizálás még nagyon messze van az iOS-től. Tehát van még mit fejlődnie, de v.színűleg sosem lesznek egy szinten. Ami érthető is. iOS nagyjából egy hardverre készül, Andorid meg több százra. Tehát ez amolyan mission impossible.
Amúgy meg muszáj fejlődni, hogy legyen mit eladni 5 év múlva is.
Az emberek igényeit a panasonic gh460 is kielégítette anno 10-12 évvel ezelőtt. Mégsem álltak meg. -
joey04
titán
Szerintem nagyon nem így van.
2 oldalról érdemes megnézni a kérdést:Az egyik a "negatív" oldal, ahol olyat láthatunk, hogy az Apple szenzációként adja el a videofelvételt, vagy a facetime-ot. Szóval nem kell nagy újítás, a kicsit is úgy tálalják, mint a világcsodát, és be is jön nekik.
Aztán a "pozitív" oldal meg az, hogy már lényegében a 3.0 óta nem nagyon "kell" semmi a rendszerbe. Apróbb újdonságok persze jönnek, és jöjjenek is, de lényegében olyan nagy dolog nem került bele. A multitaskot sem mondanám nagy dolognak, ha megnézed ezt bár valóban, ott legalább pár területen van előnye. A videón tudom, hogy elfogult ember beszél, ezért direkt csak a multitaskról szóló részt ajánlanám. Egyszerűen megfelelő vassal nem gyorsabb használata, mint eddig. És egy jól megírt app eddig is hibátlanul kezelte a feladatot, pl a facebook app. Ha írtam egy üzenetet, és azt félbehagyva kileptem, akkor visszalépve, megkaptam az üzenetszerkesztő felületet, és folytathattam. multitask nélkül.
Magyarul nagyon már nem kell semmi bele, de ez egyébként természetesen igaz az Androidra is. Mind a 2 platformon az újdonságok többsége parasztvakítás, amire nem sok embernek van szüksége. Biztos van aki értékeli, de nem ezek húzzák felfelé az eladásokat. 3D meg pl még moziban is egy kalap sz*r, nem még egy ilyen kis fostaligán, mint egy mobiltelefon.
-
zH.
senior tag
1 éves i4 gyorsabb, mint a most kiadott 2 magos csodák.. nem a hardver számít, hanem az optimalizáció. Átlag usert amúgy sem érdekli, hány magos proci van benne, ha gördülékenyen fut a szoftver.
i4-hez képest nagy fícsört egyébként nehezen tudok elképzelni. nagyobb kijelző nekem már nagy lenne, kinézetet rohadtúl eltalálták, kijelző brutál, szóval nem tudom milyen újdonságoknak kéne jönni.
-
Dany007
veterán
Egyértelmű, hogy az iP4-hez képest lesznek újítások.
De szerintem ezzel kapcsolatban mindenki arra gondolt, hogy a konkurens gyártók csúcskészülékeihez képest nem lesz nagy újítás.Hiszen amikor az 5-öst beharangozták még nagyszónak tűnt a 2 magos proci, de mára már több gyártónál is hónapok óta létező, vásárolható ilyen telefon.
Sőt, hamarosan jön az LG meg a HTC 3D-s telefonja is.És igen, nyilván a csúszás azért van, mert ők is rájöttek, hogy az adott koncepció kevés lesz. Így kell még idő a fejlesztésre.
-
xtal
csendes tag
a jelenleg pletykákból ismeretes specifikációk alapján az iPhone 5 nem fog tudni semmi újat
Nyilván ezért öltek egy csomó pénzt a fejlesztésbe, és csúsznak a kiadással, ahelyett, hogy beletették volna a jelenlegi hardverplatformot egy új házba - hiszen nem tud semmi újat.
Gyerekek, ti gondolkodtok is néha?
-
poczabence
tag
Az új romokkal már mérséklődött a melegedés.
Nekem a legmagasabb hőfok eddig 46 fok volt, de általában 40 fok körül alakul böngészés közben a hőmérséklet. Ma sikerült az új rommal 67 fokig elmenni (kb fél percig írta), de nem volt meleg a telefon, szóval valószínűleg valami bug volt csak.
-
joey04
titán
Lendület meg ilyenek.
-
Dany007
veterán
Az, hogy mi fölösleges azt már az okostelefonos vitákból régóta tudjuk milyen relatív.
Szerintem hosszú sorokon át tudnám sorolni számomra pl mi fölösleges egy iPhone-ban.
Parasztvakításnak az, de azért jó lenne a flash támogatás, meg ha már adott akkor egy normális videótelefonálási lehetőség alapból.
De tényleg ne menjünk bele, mert ez teljesen szubjektív dolog kinek mi a fölösleges.
Számomra úgy ahogy van az egész okostelefon fölösleges. Csak azért van, mert olcsón vettem és mert mocskosul tetszik ez a kapacitív érintőkijelző, meg a gui. De amúgy a szokványos dolgaimra egy 3210-es nokia is bőven megfelelneRáadásul azt nem kéne kétnaponta tölteni.
Egyébként viszont akik voltak a mobilarénás találkozón, mesélték, hogy azért elég komoly vizuális élményt nyújt az a 3D kijelző. Tehát kb az az áll leesős szitu, mint amikor én 2007 szeptemberben megmutattam apámnak az iPhone-t
Szóval nem tudom. Jó lenne tudni a pontos újításokat és azután vitázni, de ma már elég sok alternatíva van. A konkurensek igen jól kiforrtak az elmúlt pár évben. Lehet, hogy már nem elég csupán a marketing meg a logo. Főleg ha megint a legfelsőbb árkategóriát célozzák meg (ebben meg szinte biztosak lehetünk ha ip5-ről van szó).
@danih:
Na én is pont így gondolom. És persze bízok is az Apple-ben, hogy képes lesz erre. Ha nem most, akkor majd a 6-ossal. Én meg már rég elterveztem, hogy legközelebb csak a 7-es iPhone-t fogom megvenni
Lehet, hogy abban már nem 3D kijelző lesz, hanem holografikus kivetítés : P -
Jhonny06
veterán
Azok a 3D-s kijelzők olyan kiforratlanok, hogy inkább ne tennék bele. Az iPhone-ba nem lesz 3D-s kijelző, most megmondom, mert fölösleges. Azoknak a dolgoknak a 99%-a teljesen parasztvakítás, amiért az iPhone-t lefikázzák azon a címen, hogy "keveset tud".
Így is meglesznek a brutális eladások, hiába a WP7 meg a többi konkurens, ami papíron többet fog tudni, Apple részvényesként is nyugodtan aludnék, maradjunk ennyiben.
-
Dany007
veterán
Igen erről van szó. Én is így látom.
Jelenleg pedig az előzetes spekulációk alapján semmivel sem fog többet tudni, mint a konkurensek - akkor már hónapok óta - piacon lévő telefonjai.
Sőt, a hamarosan debütáló 3D kijelzős LG meg HTC telefonokhoz képest egészen átlagos lesz 3D kijelző nélkül.
Persze biztosat még nem lehet tudni... De szerintem az előzetes elképzeléseikhez képest kicsit lemaradtak, így indokolt lehet a késés, hogy majd valami újabb fejlesztéssel jelenjenek meg legközelebb. -
Lenry
félisten
félreértesz, bár én sem fogalmaztam tisztán.
amikor kijött az iPhone, hirtelen minden tapifon a XIX. század szülöttének nézett ki, és azóta is tetszik vagy sem, de az iPhone kezelhetősége, GUI-ja, kinézete az alapja minden más tapifonnak. igen, a WP7-nek is.egy ekkora világreformer innovációhoz képest a későbbi változatok patchelgetései.. hogy is mondjam... szánalmasan kevesek.
nem azt mondom, hogy évente váltsa meg az Apple a világot, erre még ők sem lennének képesek, de nem is kötelező minden évben új iPhone-t kihozni.
-
joey04
titán
Szerintem az ios 4-ben kevesebb újdonság volt, mint ami eddig az ios5-ből kiderült. Hozzáteszem, a hármas rendszer óta semmi olyat nem tettek bele, ami megmozgatna. Ami hiányzik, azok közül meg a bt fájlküldés soha nem fog belekerülni, ami meg belekerülhetne, az az 5-ben sem lesz. Sbsettings kiváltására pl a cydiás (androidos) értesítési rendszer jó lenne, de pont a gyors kapcsolók nincsenek benne. Szóval ezután is jb kell nekem, csak nem az egész sbsettings miatt, hanem azért, hogy a gyári megoldásba beépüljenek ezek a gyors kapcsolók.
-
Grafiqs
őstag
Szeretem ezeket a találgatásokon alapuló komplett vélemény-nyilvánításokat. Nem tudni hivatalosan semmirôl semmit, de véleményt azért alkotunk.
G
-
Jhonny06
veterán
válasz
Depression #28 üzenetére
Ez így van. Nem kell ahhoz Apple fannak lenni, hogy tudjam, hogy a mostani iPhone 4 is bőven elég lenne nekem, rosszabb meg nem lehet az új, tehát..
-
Depression
veterán
Azért abban mindannyian egyetértünk, hogy akármilyen is lesz az iphone4 utódja, ismét tarolni fog.
És ismét előhozom a kedvenc témámat, miszerint mindannyian birkák vagyunk, az eladások sosem a tudást tükrözik, hanem a marketinget.
Lehet, hogy domxc nem veszi meg az iphone5-öt, mert tudja mi van benne, de majd a vakolásnál megveszi a baumit-et, én meg megvettem egy ignis-t, mert az hű de jó. -
Jhonny06
veterán
Mondjuk nem tudom, hogy mivel kéne többet tudnia. Egyik iPhone sem arról volt híres, hogy mindent belepakoltak, amit lehetett. Én nem tartom magam átlagfelhasználónak, de sose futottam bele semmilyen funkció hiányába. Ha kiadják "fullosan" az iPhone 5-öt, az sem fok "sokat" tudni ilyen értelemben.
-
Thome
veterán
Átjött, csak hülyeség volt konkrétan. Az egy dolog, hogy abban igazad van, a számozást nézik. Ettől függetlenül az a cucc többet fog tudni mint az elődje, erre fogadni mernék, ebből kifolyólag lehet hogy údevékony údeúj údeájfon, és a konkurenciát leveri, ismét. A hiányosságokról felesleges beszélni, az mindig lesz.
-
Domxc
senior tag
"teljesen mindegy, hogy egy feltuningolt iPhone 4-et vagy egy csúcskészüléket kapunk, utóbbit kétlem."
Szvsz, rohadtul nem mindegy. Gondolom, elég fontos ez a hír azok számára, akik i5-öt vettek volna a 2 magos proci függvényében, és sokan lettek volna. Őszíntén, még én is elgondolkoztam rajta, de ha egy SGS II-t kapok azért a pénzért akkor inkább az, mint egy i4 kicsit feltuningolva.
-
Jhonny06
veterán
Lendület? Ha nem vetted volna észre, az Apple sosem ad ki olyan dolgot, amiben sok újítás van, de azokat legalább normálisan megcsinálják, nem úgy, mint mások. Mindig is ez volt a taktikájuk - tehát az a lendület, amiről te beszélsz, sosem létezett. Ettől függetlenül mindig sikeres és már a név eladja, tehát teljesen mindegy, hogy egy feltuningolt iPhone 4-et vagy egy csúcskészüléket kapunk, utóbbit kétlem.
-
keIdor
titán
Ugyanez igaz a Samsung Galaxy S II-re is, az is forró abban a kis, vékony házban.
De azok nem foglalkoztak ezzel, kiadták így... -
törölt tag
Túlmelegszik, Istenem... A sült alma pedig tök finom.
-
xdx@
aktív tag
-
Már a fizika se áll az Apple oldalán.
-
darál0w
Jómunkásember
aktív hűtést bele.
persze opcionálisan sokpézé'
aki nem veszi meg az oránként ki kell, hogy kapcsolja 10 percre.
-
danih
veterán
Matematikailag hányszor lesz ószámabb és öméjzingebb az iP4-nél körülbelül?
Ettől függ, hogy megveszem-e. -
Z86
őstag
Huh, ettől a hírtől a szívemhez kaptam
Egyszer minden lufi kipukkad. Lehet, hogy most jött el a divatfon ideje.
szerk: mármint, hogy a konkurencia lehagyja őket -
Dany007
veterán
De igen.
Mutatom a teljes mondatot a cikkből:"amennyiben az Apple mérnökeinek nem sikerül sürgősen megoldaniuk a problémát, akkor idén csak egy minimálisan feltuningolt iPhone 4 kerülhet piacra, körülbelül olyan frissítésre lehet számítani, mint amilyen a 3GS volt annak idején."
-
Zsom!
tag
Nagyon remélem, hogy nem lesz vékonyabb.
-
Domxc
senior tag
"amennyiben az Apple mérnökeinek nem sikerül sürgősen megoldaniuk a problémát, akkor idén csak egy minimálisan feltuningolt iPhone 4 kerülhet piacra ... "
Mért a 3GS, nem egy minimálisan feltuningolt 3G volt?
Egyébként, erre a problémára számítani lehetett, de ha csak az újítás + 200 app + iCloudy+ Androidhoz hasonló lehúzható értesítőfal, akkor fölösleges volt így beharangozni magában az iOS 5-öt. -
sp@rtan
senior tag
i4+ios5b gyorsabb a kétmagos csoda telefonoktól, de minimum ugyanolyan gyors, szerintem nem kell izgulni, megoldják epölék, lesz valami tvájsz esz öméjzing fícsör.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Forrás"Milyen érdekes. Valahogy nekem volt olyan érzésem, hogy késni fog.Bár nem a cikkben említett indok...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest