- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
killerjohn #81 üzenetére
Más is írta, nézd csak vissza.
Direkt néztem még két másik készüléket is, ugyanolyan forró volt mindkettő 10 perc internet után. Sose láttam még annyi megrögzött fanatikust egy helyen, mint abban a topikban. A büdös életben nem ismernék el ezt a hibát, csak azért se. Addig nem, míg Samsung van írva a telefonra... Ahogy a sárgás kijelzőt meg a rózsaszín fényképeket sem ismeri el több ember, pedig minden készüléket érint. Eleinte én se láttam, de írták mit kell figyelni és valóban jelen van ez a két hiba (is). Tény, hogy egyik sem zavaró, de ott van, akár tetszik nekik akár nem.
Egyébként a rózsaszín foltot meg a melegedést javították már? KF1-nél szálltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Forrás"Milyen érdekes. Valahogy nekem volt olyan érzésem, hogy késni fog.Bár nem a cikkben említett indok...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest