Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
"elkönyveltem, hogy mióta az utolsó putriban is bent van a net tele lett az online tér kreténekkel"
Pontosan ugyanerre gondoltam az előbb, amikor egy másik oldalon láttam egy hozzászólást a posztomhoz. Iszonyatosan felhigult a net és főleg a Facebook/Google+ lett tele ezekkel az iwiw-es idiótákkal... Na mindegy, gondoltam jövök a logoutra kikapcsolódni, aztán pont erről a témáról látom itt ezt a bejegyzést.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nagyúr
Az a baj, hogy rengeteg ilyen van. Volt tavaly karácsonykor HA-ra felraktam ingyen CRT monitort. Erre ír a pesti bunkója, hogy hát neki kéne, de vigyem be a 4. kerületbe, mert Ő ott lakik. Hát mondom persze, esetlegesen ha arra járok elvihetem. Nem kellett arra mennem, de pár napon belül már nekem támadt, hogy én mekkora szenya alak vagyok, hogy nem viszem el neki...
Szerintem szabályozni kéne, hogy az ilyen oldalakra kik kerülhetnek be. Regisztráció előtt egy IQ és illem tesztet töltetnék ki velük és a végén nem azt kellene bepipálni, hogy "Elfogadtam a szabályzatot", hanem, hogy "Kijelentem nem vagyok aberrált.".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest