- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Én inkább úgy tekintek rá, hogy két családot tart
Igen, 2020 decemberében már tuti volt hangalapú diktálás, de egyrészt ezek miért tudnának róla, másrészt ahogy beszélnek szerintem az sem értené. Plusz nem azért, hogy védjem őket, de sokszor a hangalapú diktálás is tud igen fura dolgokat művelni, azt már megtanultam, hogy azt is érdemes átolvasni elküldés előtt amit azzal írok.
Nekem inkább az az érdekes, mikor készpénznek veszik, hogy mindenről tudom, hogy hol van Pesten belül, mert ez a természetesen, de amikor ők jönnek Debrecenbe, akkor a Nagytemplomot nem találja meg, de hát ő nem debreceni, szóval ne csodálkozzunk már...
Tavaly nyáron ismerős Pesti csaj jött Debrecenbe, az egy dolog, hogy sikerült telekocsival 4km-vel arrább kirakatnia magát, mint ahová megbeszéltük, de utána mivel az istennek sikerült rájönni, hogy hol van, előbb rossz helyre mentünk érte. És saját bevallása szerint már többedjére járt Debrecenben.
De az a Békés megyei haver se volt semmi, aki a főutcát a külvárosban kereste
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest