Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz unknownerror #7545 üzenetére
Ki lehet azért fogni, nemrég vettem két nexus 4-et az aprón 10K alatt, rendberaktam mindkettőt, egy használt árából lett két fullos. Egyik nap viszont úgy megsz*pattak egy törött S4-el, hogy ketté tudtam volna fejelni a picsát. 5K-ért rakott fel egy törött kijelzős S4-et a jófogásra, kb 5 percre rá már hívtam, adta a címet, pattantam is a buszra, város másik fele, több mint 1 óra út. Félúton eszembe jutott, hogy biztos lesz rá még jó pár vevő, felhívtam, hogy nyomatékosítsam benne, hogy megyek érte, úton vagyok. Erre először úgy beszélt, mintha nem is beszéltünk volna, aztán előkotorta az emlékeit, de benyögi, hogy hívta más aki 7 ezret ad érte. Mondom neki ne szopasson, már félúton vagyok, én is kifizetem a 7K-t de ne szivasson meg, megyek a telefonért. Oké, felhívja a másik embert és szól neki. Odaérek több mint egy óra utazás után, kinyomkodja a telefont és küld egy sms-t, hogy elkelt a cucc. Kötél idegeim vannak, de agyon tudtam volna verni a saját kezével.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz unknownerror #7469 üzenetére
Én a 2004 végén vett szimpla Geforce6600-asommal 2007-ben már szenvedtem mint a malac (Crysis 7-8 FPS low-on), és az azért egy kategóriával jobb volt a 6200-nál.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
seniman
veterán
válasz unknownerror #7271 üzenetére
Az a kódegány táp talán újan is olcsóbb,boltból.Igaz utána nem néztem,mert a hátam közepére sem...........
Ilyen kategóriájú tápot ajándékba adtam oda egy házhozPSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
djculture
félisten
válasz unknownerror #7165 üzenetére
Jók a régi kis satás hdd-k azoknak akiknek nincs pénze ssd-re kettőt hármat összedobnak raid0-ba (évekig használtam én is igy itthon a gépemet) is elég gyorsan fut róluk a windows is. Ha kidöglik egy a kötetböl sincs baj mert filléres tétel egy másik helyette.
-
törölt tag
válasz unknownerror #7165 üzenetére
De ehhez kell a vevő hülyesége is, mert ha normálisan végigböngészi az aprót akkor láthatja, hogy ugyanazért a pénzért 320-500-as normális vinyók is vannak.
-
törölt tag
válasz unknownerror #7160 üzenetére
Az a baj az ilyen 40 Gigás vinyókkal, hogy még nagyon kevés értéket figyel a smart és egyáltalán nem biztos hogy az a cucc tényleg 100%-os.
-
djculture
félisten
válasz unknownerror #7160 üzenetére
256-os 500forintot ér, a gigás az más kérdés az kelendő a mai napig. Én is nemrég vettem egy csx alpha 1 gigásat majd 4000-ért és ez a legolcsóbb noname mondjuk van rá gari 10 év.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz unknownerror #7110 üzenetére
Jól van nah.. Ő már gondolt arra, hogy, ha sikerül "biciglit" <---( ) vennie az illetőnek akkor tekerés közben tud zenét hallgatni arról a óccó kínai csodáról..
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
-
Yutani
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest