- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
szebe #100282 üzenetére
ha csak a proci és nem egy komplett gép akkor kínosan drága ...
Tavaly Berlinben még láttam 4th gen I5-öt, boltban, bontatlan dobozban hűtőjével, 3 év garral, 15 euroért. Már bánom, hogy nem vettem meg azt is. (egy I3-ast viszont vettem )Nagyon sokan itt falun is úgy vannak vele, hogy 5 év múlva is anynit ér a gépe amennyiért vette, sőt még többet, mert azóta emelkedtek az árak... Agyrém, és némelyiknek nem is lehet elmagyarázni. 5-6-10 éves teljesen kommersz alsóközépkartegóriás gépekért simán hatszámjegyű összeget kérnek.
Távolabbi ismerősi körben haver adományozott így a nagyszüleinek egy 1st gen I7-est 12GB RAMmmal, SSDvel, 1TB-os HDDvel meg 750Tivel. Netezni, filmezni tökéletes lesz. Egy Athlon XP-t váltott, szóval az előrelépés igencsak látványos volt.
#100285 hcl :
Azért szerettem ezt a a sűrűn cserélős időszakot, mert tudtam, hogy egy év múlva biztosan jobb gépem lesz, és ha valami nem megy jól, majd egy év múlva már jól fog
A 466-os Celeronomnak nem is volt háza, pontosabban egy olyan ház volt aminek a két oldala mega tetje egyben jött le, az odalett, az eleje a háznak meg le volt szerelve, szóval egy fémkeret volt, leginkább egy mai bányász RIGre hasonlított az a gépem, de legalább jól szellőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 32GB 512GB hun vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7670 16" 4K OLED érintő i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyarított vbill IR kam gar
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest