- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Cs1csó #88754 üzenetére
Nekem az tetszik, ahogy próbálja magát szimpatikussá tenni, és kimagyarázni, hogy miért is csinálja amit.
Kit érdekel a 20 ezer fontos szerencsejáték adósságos családapa? Magának kavarta a szart... Nehogy már én oldjam meg neki!
Meg hogy akkor kifizeted a magasabb árat is ... ez nálam pont nem működik, ha működne, akkor nem egy 7 éves VGA-.val nyomulnék. Amit kinéztem arra a 60-08, de talán még a 90 ezret is kifizetném, de most épp 290 ezer...De egyébként is, ha van pénze 30 konzolt megvenni (ok, tagjainknak, de akkor is) akkor talán lehet pénze megélhetésre is, ergo fölösleges az egész cirkusz. Dolgozni nem akaró (ezt még megértem valahol, de ne más kárára) lusta fhasz ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest