- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hát majd legfeljebb használok mást, pl a töröknek erre remek szerkezete a "hazine kedi yavrusu" azaz szabad fordításban kincsescica megnevezését (kedi hazine röviden), vagy a dilerm, dilerm-et (ami kb bárcsak meg... hatnám a szlengben) vagy a közlárim dilárum (nem tudom hogy írják pontosan, de így ejtik = szerelem első látásra) kifejezéseit magyarul.
De haveri társaságban használjuk a "jó ügynök" (reflektálva a Bud Spencer klasszikusra amkor az ügymnököket lekapcsolták a táblán, a jó ügynüök volt, az jellemzően olyan lány volt, aki tetszett nekünk, de kapcsolatba került / gyereke lett / házasodott - jó ügynök volt, kár érte) vagy az öböl (fuckable => fáköböl) kifejezéseket is. Plusz akármilyen kreativitást is. Eddig azért nem tettem, mert egyértelművé akartam tenni, a dolgokat.
örülök, hogy tetszenek az élet által írt történeteim.vagy ahogy haverommal mondtuk : "ma hazaviszem". 10 éve még ezek a lányok jó eséllyel haza is vivődtek (na messze nem mind, de azért sok). De már más világ van, meg komoly barátnő, szóval már nem feltétlenül jogos ez a megnevezés.
@Bip : ismét egyetértek veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest