Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Na azt én sem értem, hogy miért kell a fűkaszát is pörgetni... Nem tudom szomszédnak elmagyarázni, hogy oda-vissza vágjon vele. Felpörgeti, vág jobbra, gázkar elenged, alapjáraton a fej visszahúz balra, nagy gáz és elhúz a fej jobbra... és ezt ismételgeti fél-egy órán keresztül fűkaszálás címén. Agyhalál!
És csodálkozik, hogy neki kettő (AL-KO és HECT) is tönkrement, nekem meg a 8+ éves MTD van azóta is. Pedig én négy-ötször akkora területeket vágok vele, alkalmanként 4-5 órán át használva és most is első rántásra indul.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest