- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Egy kis gyorstalpaló, hogy érthetőbb legyen olyanoknak is, akik még nem ismerik a Pythont:
- def-el lehet függvényt defininiálni
- A blokkokat nem kell kapcsos zárójelek vagy begin..end közé tenni, az indentálás (behúzás) dönti el, hogy meddig tartanak
- A függvényeket nagyjából ugyanúgy lehet használni, mint a többi típust - pl. értékül lehet adni, visszatérhet vele egy függvény, stb.
- A lambda az egy olyan függvény, aminek nincs neve, tehát nem is lehet név szerint meghívni, egyébként meg nagyjából ugyanolyan függvény, mint a többi. Pl:
f=lambda x: x*2
print f(2) //kiírja, hogy 4
- A yield az nem teljesen triviális, ha valakit érdekel, itt elmagyarázzák [link](#1) danih
A web designeres kódnál a poén, hogy igazából egyik komment sem ér egy kalap szart sem. Egyébként meg lehet nézni a webfejlesztéssel foglalkozó topikokat, az emberek jelentős része nem segítséget kér egy feladat leprogramozásához, hanem előre elkészített, kopipésztelhető kódot, aztán abból meg ez lesz.
-
Löncsi
őstag
#EXPERT PROGRAMMER
import c_math
fact = c_math.fact
print fact(6)Epic win.
Többi is jó, már amit értek.
-
danih
veterán
Nem értek hozzá, de pár dolgot én is megértettem...
Az én stílusom inkább a "web designer"-éhez hasonlít - na nem a "kölcsönvett" kód miatt, hanem mert mindent szarrákommentelek magamnak, hogy mikor visszatérek hozzá, meg tudjam érteni, mit is csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest