- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
Upgradeltem én is, de nálam nem jól jelez ki a power control widget. Talán energigazdálkodásnak fordították.
1080p nem megy. Egyébként jó. Nálatok mi a helyzet? Ja, és csak XP alol tudtam upgradelni, mert a win7/x64 nálam nem működött az USB driver. Antutu kicsit gyorsabb. CWM is van, ez pozitív. Egy kicsit mókoltak az akksi körül is, de ezt most nem tudom tesztelni. Talán karácsony után.
Addig ha van ötlet akkor toljátok.SD kártya nem volt benne. -
Brogyi
őstag
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
-
futizoli
tag
Köszönjük!

Aki már root-olta a gépét, annak érdemes akksi kímélés gyanánt törölni a telefonos appokat.
Idézek a Cube U30gt2 fórumból:
"Ha nem használsz mobilnetet a tableten (3G dongle), akkor nyugodtan törölheted (root szükséges hozzá). Illetve ha a mobilodról osztod a wifin keresztül a netet, akkor is törölheted a fájlokat.
Root Explorer-el system/app mappán belül nevezd át vagy töröld ezeket:
Mms.apk
Phone.apk
TelephonyProvider.apk "Üdv,Zoli
-
kovee01
tag
-
kovee01
tag
Beszéltem az oldalon a Live Chat menün belül az Operátorral, és mondta hogy átírta.
Sok a megrendelésük így lehet csak pénteken tudják küldeni, így még 1 hetet minimum kell rá várnom.
Már nagyon várom hogy minden rendben lesz e vele. Billentyűzetes tokot és kábelt is rendeltem hozzá, bár így utólag a kábel nekem nem is kellett volna mert van itthon több darab is, csak nem találtam. Tehát ha valakinek kell akkor azt oda tudom adni az oldalon hirdetett áráért.
Tracking Nr.-t még nem kaptam, viszont ha meglesz már kicsit nyugodtabb leszek

-
kovee01
tag
-
kovee01
tag
-
NegaStar
csendes tag
-
kovee01
tag
-
gkris3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hiszem a linkről le is tölti. Ha töltés közben akad az nem számít.