- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
Upgradeltem én is, de nálam nem jól jelez ki a power control widget. Talán energigazdálkodásnak fordították.
1080p nem megy. Egyébként jó. Nálatok mi a helyzet? Ja, és csak XP alol tudtam upgradelni, mert a win7/x64 nálam nem működött az USB driver. Antutu kicsit gyorsabb. CWM is van, ez pozitív. Egy kicsit mókoltak az akksi körül is, de ezt most nem tudom tesztelni. Talán karácsony után.
Addig ha van ötlet akkor toljátok.SD kártya nem volt benne. -
Brogyi
őstag
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
-
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
-
futizoli
tag
Köszönjük!

Aki már root-olta a gépét, annak érdemes akksi kímélés gyanánt törölni a telefonos appokat.
Idézek a Cube U30gt2 fórumból:
"Ha nem használsz mobilnetet a tableten (3G dongle), akkor nyugodtan törölheted (root szükséges hozzá). Illetve ha a mobilodról osztod a wifin keresztül a netet, akkor is törölheted a fájlokat.
Root Explorer-el system/app mappán belül nevezd át vagy töröld ezeket:
Mms.apk
Phone.apk
TelephonyProvider.apk "Üdv,Zoli
-
kovee01
tag
-
kovee01
tag
Beszéltem az oldalon a Live Chat menün belül az Operátorral, és mondta hogy átírta.
Sok a megrendelésük így lehet csak pénteken tudják küldeni, így még 1 hetet minimum kell rá várnom.
Már nagyon várom hogy minden rendben lesz e vele. Billentyűzetes tokot és kábelt is rendeltem hozzá, bár így utólag a kábel nekem nem is kellett volna mert van itthon több darab is, csak nem találtam. Tehát ha valakinek kell akkor azt oda tudom adni az oldalon hirdetett áráért.
Tracking Nr.-t még nem kaptam, viszont ha meglesz már kicsit nyugodtabb leszek

-
kovee01
tag
-
kovee01
tag
-
NegaStar
csendes tag
-
kovee01
tag
-
gkris3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hiszem a linkről le is tölti. Ha töltés közben akad az nem számít.