Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
-
Brogyi
őstag
Upgradeltem én is, de nálam nem jól jelez ki a power control widget. Talán energigazdálkodásnak fordították.
1080p nem megy. Egyébként jó. Nálatok mi a helyzet? Ja, és csak XP alol tudtam upgradelni, mert a win7/x64 nálam nem működött az USB driver. Antutu kicsit gyorsabb. CWM is van, ez pozitív. Egy kicsit mókoltak az akksi körül is, de ezt most nem tudom tesztelni. Talán karácsony után.
Addig ha van ötlet akkor toljátok.SD kártya nem volt benne. -
futizoli
tag
Köszönjük!

Aki már root-olta a gépét, annak érdemes akksi kímélés gyanánt törölni a telefonos appokat.
Idézek a Cube U30gt2 fórumból:
"Ha nem használsz mobilnetet a tableten (3G dongle), akkor nyugodtan törölheted (root szükséges hozzá). Illetve ha a mobilodról osztod a wifin keresztül a netet, akkor is törölheted a fájlokat.
Root Explorer-el system/app mappán belül nevezd át vagy töröld ezeket:
Mms.apk
Phone.apk
TelephonyProvider.apk "Üdv,Zoli
-
kovee01
tag
Beszéltem az oldalon a Live Chat menün belül az Operátorral, és mondta hogy átírta.
Sok a megrendelésük így lehet csak pénteken tudják küldeni, így még 1 hetet minimum kell rá várnom.
Már nagyon várom hogy minden rendben lesz e vele. Billentyűzetes tokot és kábelt is rendeltem hozzá, bár így utólag a kábel nekem nem is kellett volna mert van itthon több darab is, csak nem találtam. Tehát ha valakinek kell akkor azt oda tudom adni az oldalon hirdetett áráért.
Tracking Nr.-t még nem kaptam, viszont ha meglesz már kicsit nyugodtabb leszek

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Titan Quest II
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,16-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 13,6 (2025) M4 CHIP 16/256GB silver ALZA számla 3 év Apple garancia
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Apple Watch 8 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4571
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hiszem a linkről le is tölti. Ha töltés közben akad az nem számít.