- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Nálunk mintha elkaptam volna a hibát. Két tipusú töltőm van. A gyári ami US dugós, az nem jó.
Kikapcsolgat, újraindul. Vettem egy EU töltőt (ez is kinai), és azzal kikapcsolom, és látom az akksi szimbolumot. Azért meg kell még várni míg ezis átmelegszik.
Az EU töltő az egészségesebb, mert az US változatnál simán rá lehet nyulni a ~230V-ra. Mivel a lányoké, így biztos, hogy elveszem az US töltőt. -
Brogyi
őstag
Állítólag ez firmware hiba. Most, hogy használjuk ki fog derülni. Valószínűleg ZS3NI ezért nem vette észre, mert ő cserélt rögtön firmware-t. Mindenesetre jobban örülnék neki mint a hardware hibának.
Akinél jelentkezik ez a kikapcsolgatás az probálja kicserélni a firmware-t [erre]. -
Brogyi
őstag
Kicsit több időm volt ránézni tesztelni, és bizony megy a 1080p.
Valami nem ment jól a múltkor.
Most a super su akarta frissíteni magát, de a következő restart-nál simán ment.
Azért kiváncsi vagyok mennyit bír az akksija, és a töltés hogy fog lezajlani nálam. Lesz-e kikapcsolgatás? -
Brogyi
őstag
Kaptam egy tanácsot a widget-re. Amíg kijavítják használjátok a "powerful control"-t. Letölt, és megy.
Ha az akksit jobban használj akkor nem érdekel a többi bug.
A win7-es frissítésre pedig valószínű az volt a hiba, hogy az előlapi USB csatlakozót használtam. Állítólag hátulról megy. Jó is az
Most nem tudom kiprobálni. Probáljátok ki ti. Egyébként a driver felment ,felismeri az eszközt, de az "1"-es ikon nem zöldült meg. Amúgy is 4-et tud kezelni,de a frontlapi USB-t nem látja. Érdekes, akkor miért ismeri fel? No ennyi. -
gghrtz
őstag
Felraktam tolteni este es reggel nem toltott fel. Szoval egyaltalan nem tolt. Vettem a tescoban egy minosegi toltot aminek nem ilyen atalakitos a toltoje. Remelem ez mar jo lesz. Egyebkent a tv stickemnek is ugyanabban az elosztoban elromlott a 2 amperes usb-s toltoje pedig egy marciusban vett tulfeszvedelmes eloszto..... Bar lehet nincs koze hozza, mindenesetre a tv sticknek is ez volt a masodik toltoje.. Mind a 3 ugyanabban romlott el....
-
NegaStar
csendes tag
Igen, kicsit félreérthető, talán ezzel kellett volna kezdenem:
Lecseréltem a gyári UI-t
Szóval a lépések
0. Először olvasd végig az egészet, mielőtt belekezdenél a rom frissítésébe!
1. Letöltés:
A ROM ( fórumon első oldalának végén található, javított rom) linkje
[link]
Rockchip Batch Tool a frissítéshez:
[link]
2. Kicsomagolás
Csomagold ki mindkét zipet egy könyvtárba.
3.Indítsd el a RKBatchTool.exe fájlt
4.Tallózd be a ROM image fájlt(update.img),
5. Kapcsold ki a tableted, ha éppen üzemel
6. Dugd be az USB kábelt a tablet mikro USB portjába(a másik végét a Win PC-be még ne)
7. Nyomd meg egyszerre a Volume + és Power gombokat. Ebben az esetben látható semmilyen művelet (booot screen, stb) a tablet kijelzőn, teljesen sötét marad.
8. A gombokat továbbra is lenyomva, csatlakoztasd az USB kábelt a Win PC-hez
9. (Ha jól emlékszem, még a következőkhöz is lenyomva kell tartani a gombokat) a Win PC jelzi az új eszköz meglétét, amihez drivert kér. Válaszd ki az op. rendszerednek megfelelő drivert abóól a mappából, ahová a Rockchip BatchToolt kicsomagoltad. Esetemben ez ...\Rockchip_Batch_Tool_v1.7\RockusbDriver\x64\win7\
10. Azt hiszem ez a pont, ahol el lehet engedni az eddig lenyomva tartott gombokat(végre)
11. Ha minden jól ment akkor a "Connected Devices" szekcióban látható eddig szürke (vagy időközben ciklámen színűvé vált?) háttérrel rendelkező 1.doboz zöldre vált.
12. Ezzel készen állsz a ROM frissítésére, kattints a Upgrade vagy Restore gombra. Valószínűleg az Upgrade is ok, de én egy Cube U30gt [manualban] úgy olvastam (a 7.pontban), hogy restore biztosabb.
Pár perc várakozás után látható lesz a frissítés státusza - remélhetőleg Finised-OK vagy valami ilyesmi
13. Újraindul a tablet és betölti a romot
14. Megjelenik a kezdőképernyő (ugyanaz, mint korábban, ezért kicsit meg is szeppentem, hogy nem sikerült), de a feloldás után láthatod az JB 4.2 UI-t
15. Dőlj hátra és élvezd a szupergyors tabletedReferenciák:
A Rockchip Batch Tool alkalmazás ROM update beállításai és állapotai a frissítés során(az elején lévő, hogyan lépj flash mode-ba mókát kihagyhatod, erre való a korábban leírt Volume+ és Power gomb együttes lenyomása) a 3.ponttól:
[Rockchip Tool manual]
Videó, ami alapján próbálkoztam:
[CUBE U30GT update]
És esetleg még ez is segíthet:
[Update Firmware Cube U30gt]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged