- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Na, nem akarok elhamarkodottan véleményt nyilvánitani de feltoltam ezt a romot és első indításkor már jött a wow feeling. Ahogy feloldottam a képzárt már egyből éreztem, hogy ez f@sza. Fürgébb lett sokkal wifi pedig sokat javult eddig gyári böngészőben bohóckodtam de mintha duplázták volna a sávszélességemet. 2 hetet azért tesztelek, ez csak első benyomások, de ezek mindenképp pozitívak.
Egyébkent ebben nem lehet wifi adaptert cserelni mint mondjuk egy laptopban? Vagy ez totál integrált?
-
Karlitosz
tag
Geekbuying, és 55eFtbe van így 27% ÁFAval, és bőgök, hogy így leszopattam magam, azt hittem hogy ezek a Cubok f@szányosak. Havernak van egy Cube asszem a 30GT csak 2Mag és 1Gram de simán helybehagyja ezt a fost, én azért bízok benne, hogy itt csak szofvteres gondok vannak.
-
Karlitosz
tag
Értem, csak a tervezőket nem, egy tabi, amit 90%ban netezésre használnak, miért pont a wifi chippen kell spórólni? Most nyomtam egy gyári visszaállítást, aztán tolom fel ezt a rom-ot.
Remélem ez jobb lesz, egyébként naggyából el lennék, de hogy pont a netezés egy fos rajta, sokszor úgy felb@ssza az agyam, hogy legszívesebben összehajtogatnám az egészt, szinte látom magamelőtt hogy pókhálósodik a kijelző és nyugalommal töltene el. -
ZS3NI
őstag
Én is úgy vettem észre, hogy a gyári böngésző a legjobb.
Custom ROMod van amúgy? vagy a gyári stock?
Én ezt nyúzom már egy ideje: http://www.slatedroid.com/topic/91121-tempestu39gt-roms-hybrid1/
-
gghrtz
őstag
Csak 1 nagy hibája van ennek is: Nem lehet bele SIM kártyát rakni.. Pedig nagyon elgondolkoztam rajta. Mert most itt van nekem az 5" FHD telefonom, de azért egy TAB mégiscsak 9", és max vennék hozzá valami olcsó DualSIM-es telefont, és arról osztanám a netet wifin az eszköznek.. Elgondolkodtató...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest