Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Igazán nincs mit, legalább te nem jártad meg
, csak azután írtam miután mások is visszajelezték.
Én ugyan ott kaptam az infot (techtablets), hogy jó a Hibook billentyűzete az iWorkhöz, (fő tesztelő a Chris G írta) mivel 20 USD-vel olcsóbb volt megvettem (ezüst szín a kék helyett nem zavart), de sem fizikálisan sem elektronikusan nem kompatibilis sajnos. Fizikálisan moddoltam (elszórakoztam vagy 30 percet és így már vissza sem küldhetném), de sajna úgy sem ment.... meg is írtam a topikban hogy kerüljék. -
-
kenand
veterán
Én sajnos techtablets-es hozzászólás alapján megvettem a Hibook billentyűjét hozzá (akkor még 50 USD felett adták a sajátját) de sajna nem kompatibilis (ráadásul megfaragatm, hogy belemenjen, de utána sem megy
)
Állítólag bilentyű+toll + tempered glass kombóval meg lehet járni, mivel ha ráteszed a galsst, nem lehet rendesen összecsukni. Ha jól megfigyeled tényleg elég közel van a tablet a billentyűhöz.Techtabletsen kérdezz rá az érintő driverre, működnie kell, pl double driverrel lementve és pro-ra visszatöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, csak azután írtam miután mások is visszajelezték.
)