- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
-
RmegatEx
csendes tag
-
kenand
veterán
-
RmegatEx
csendes tag
-
kenand
veterán
-
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Windows nekem is egyik napról a másikra nem látja az SD kártyát. Android tökéletesen. Sikerült valami megoldást találni?
-
kenand
veterán
Szia. Nekem először SAMSUNG UHS 3 64Gb volt, de amiatt sokat szarakodott, volt hogy alig bírtam elindítani, a windows felismerte mindíg, de az android csak ritkán. Most Sandisk uhs 1 64Gb van benne, azzal tökéletesen működik mindkét rendszer alatt.
Nekem egy Kingston 64-sel szórakozott...előbb Windows 10-zel majd az Androiddal sem ment.
-
mucsgyver70
aktív tag
Szia. Nekem először SAMSUNG UHS 3 64Gb volt, de amiatt sokat szarakodott, volt hogy alig bírtam elindítani, a windows felismerte mindíg, de az android csak ritkán. Most Sandisk uhs 1 64Gb van benne, azzal tökéletesen működik mindkét rendszer alatt.
-
kenand
veterán
-
Schimi070
csendes tag
-
kenand
veterán
-
Schimi070
csendes tag
Nekem iWork 1x billentyűzetébe Sandisc sdcz43 pendrive van csatlakoztatva, azt hibátlanul kezeli, mondjuk az nem sd kártya.
-
kenand
veterán
Sajna még a 64 GB sekkel is gondja van, időnként meghülyül és nem látja többet Win 10 alatt....Sőt egy idő után Android alatt is szórakozik vele... Csak az újratelepítés segít, vagy mentésből visszaállítás..
-
Lcsaba
csendes tag
Szia!
Nos, a tárgyalt problémán már túl vagyok. Új kérdésem lenne. Mégpedig, hogy milyen márkájú microsd kártyákat szeret ez a gép tutira, mert szeretnék venni bele egy 128gb-osat.
Ha valakinek van tapasztalata, örülnék ha leírná.
Köszönöm!
-
kenand
veterán
Nem. Elbeszélünk egymás mellett. En nem a droid particiokat szeretnem letorolni es egyesiteni a windows ntfs particiojaval, hanem egy teljesen uj rendszert szeretnek feltenni, amivel torolnem az osszes particiot es az egeszet a frissen telepitett windows-nak adnam.
Erre megfelelő a gép, ha bebootolok egy sima win10 telepitovel pendriverol? Működni fog igy?
Nem beszélünk el teljesen.
Első lépés, hogy az android partíciókat letörlöd. (Azt hiszem a legelső kivételéve le lehet) utána tolhatsz rá Windows Home-ot telepítő lemezről, BIOS kulcsot azért írd fel mielőtt nekiállsz, ha kérdezi beírod. Végül feltolod a drivereket. -
Lcsaba
csendes tag
Csak Windowsosra nem szabad dual rendszert megpróbálni feltolni, mert ahhoz át kell programozni. Dual rendszert szerintem lehet csak Windowsosítani...BIOS-t hagyod úgy ahogy van, és le kell venni az Android partíciókat, de e techtabletsen beszélnek róla. Itt Chuwi 10 esetén de a lényeg ugyan az
Nem. Elbeszélünk egymás mellett. En nem a droid particiokat szeretnem letorolni es egyesiteni a windows ntfs particiojaval, hanem egy teljesen uj rendszert szeretnek feltenni, amivel torolnem az osszes particiot es az egeszet a frissen telepitett windows-nak adnam.
Erre megfelelő a gép, ha bebootolok egy sima win10 telepitovel pendriverol? Működni fog igy?
-
kenand
veterán
Hm... most hogy újra elolvastam a cikked, az enyém az a verzio ami gyárilag csak windows-os volt. Akkor ennek buzergalta mar valaki a rendszeret?
Netán a biost is? Mas a bios-a egy dual gepnek mint egy single-nek?
Neki merjek igy állni? (nem vagyok kezdő de nem szeretnem teglasitani sem....)
Csak Windowsosra nem szabad dual rendszert megpróbálni feltolni, mert ahhoz át kell programozni. Dual rendszert szerintem lehet csak Windowsosítani...BIOS-t hagyod úgy ahogy van, és le kell venni az Android partíciókat, de e techtabletsen beszélnek róla. Itt Chuwi 10 esetén de a lényeg ugyan az
-
Lcsaba
csendes tag
Hm... most hogy újra elolvastam a cikked, az enyém az a verzio ami gyárilag csak windows-os volt. Akkor ennek buzergalta mar valaki a rendszeret?
Netán a biost is? Mas a bios-a egy dual gepnek mint egy single-nek?
Neki merjek igy állni? (nem vagyok kezdő de nem szeretnem teglasitani sem....)
-
kenand
veterán
Nekem is az van (TD) (dual, de az Android miatt a tiéd is az) A driver pack működik. Egyadül a SD kártya olvasó lehet problémás egy idő után engem most szívat Win 10 alatt (android alatt jó) Emiatt nem akarom most újratelepíteni.
-
Lcsaba
csendes tag
Koszi!
Az enyém egy i15t. Akkor megnyugodhatok, hogy minden működni fog.

Köszönöm szépen!

-
kenand
veterán
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen kis masinara, minden rendben vele, de szamomra tok felesleges ra, sot idegesito az android es csak a helyet foglalja. Le szeretnem turni rola.

Ha jol sejtem, egy barmilyen mas win10 felteheto ra, siman bebootolva egy pendriverol. (Van hozza billentyuzetem)
Viszont addig nem merek nekiallni, amig valaki aki mar tul van ezen, azt nem mondja, hogy minden tokeletesen fog mukodni es ebben vagy abban a driver pack-ben benne van minden driver ami szukseges hozza. A touchscreen is.
Szoval halas lennek ezen infokert.

Koszontem szepen!
Nem írtad melyik verziód van. Driver pack feltelepített nekem mindent, én már 1x tönkrement Android miatt újrahúztam az egészet.
Techtablets.com forumban van írás az Android legyalulásáról. És talán a linkelt 4PDA.ru is tárgyalja... -
Lcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen kis masinara, minden rendben vele, de szamomra tok felesleges ra, sot idegesito az android es csak a helyet foglalja. Le szeretnem turni rola.

Ha jol sejtem, egy barmilyen mas win10 felteheto ra, siman bebootolva egy pendriverol. (Van hozza billentyuzetem)
Viszont addig nem merek nekiallni, amig valaki aki mar tul van ezen, azt nem mondja, hogy minden tokeletesen fog mukodni es ebben vagy abban a driver pack-ben benne van minden driver ami szukseges hozza. A touchscreen is.
Szoval halas lennek ezen infokert.

Koszontem szepen!
-
kenand
veterán
Volt már valakinel olyan hogy nem lehet bekapcsolni a tabletet? Leállítottam a windowst, aztán újra be akartam kapcsolni, de nem tudtam. Minden billentyűopciót kipróbáltam, a töltésre sem villogott a led. Reggel meg simán be tudtam kapcsolni, töltés nélkül.
Így még nem jártam. De előfordult, hogy a bekapcsoló gombot hosszan kellett nyomi...
-
mucsgyver70
aktív tag
Volt már valakinel olyan hogy nem lehet bekapcsolni a tabletet? Leállítottam a windowst, aztán újra be akartam kapcsolni, de nem tudtam. Minden billentyűopciót kipróbáltam, a töltésre sem villogott a led. Reggel meg simán be tudtam kapcsolni, töltés nélkül.
-
kenand
veterán
Köszi. Sikerült megoldani.
Szuper
-
mucsgyver70
aktív tag
Szia!
Nekem TD van de a lényeg ugyan az. Sajna az Android felrakása legyalul mindent. Az orosz oldalról le kell tölteni a szükséges fájlokat (td nél a google drive arhchiv hibás szívtam vele a megás jo) elöször az Androidot kell visszatenni a letölthető szoftverrel előtte fel kell telepíteni a szükséges drivereket. Utána jön a win 10 visszarakás. Ahhoz kell 2 pendrive Az elsőt kell bootolhatóvá tenni a leírás szerint. A másodikat elég csak ntfs-re formázottra rámásolni. Ha van gyári billentyűzeted akkor bedugható mindkettő usb drive az 1-ről kell bootolni. Majd türelmesen várni. Angol nyelv választható. Magy nyelvi pakkot utólag kell telepíteni.Köszi. Sikerült megoldani.
-
kenand
veterán
Tudnád részletezni az újrahúzás folyamatát?
Neked melyik verzió van?Szia!
Nekem TD van de a lényeg ugyan az. Sajna az Android felrakása legyalul mindent. Az orosz oldalról le kell tölteni a szükséges fájlokat (td nél a google drive arhchiv hibás szívtam vele a megás jo) elöször az Androidot kell visszatenni a letölthető szoftverrel előtte fel kell telepíteni a szükséges drivereket. Utána jön a win 10 visszarakás. Ahhoz kell 2 pendrive Az elsőt kell bootolhatóvá tenni a leírás szerint. A másodikat elég csak ntfs-re formázottra rámásolni. Ha van gyári billentyűzeted akkor bedugható mindkettő usb drive az 1-ről kell bootolni. Majd türelmesen várni. Angol nyelv választható. Magy nyelvi pakkot utólag kell telepíteni. -
mucsgyver70
aktív tag
Végre feltoltam újra....nem volt egyszerű.
Mivel van billentyűzetem nem kellett USB hub, a 2 pendriveot bedugtam a billentyűzet 1-1 portjába, USB1-ról bootoltam (F7-tel kiválasztható a boot sorrend), a leírással ellentétben nekem nem kellett cserereberélni ...
Most újra van android és Win 10 is.
Androidnál hogy legyen store rá kell engedni egy OTA frissítést(sokat bogarásztam a menünben mire megtaláltam, sajna desktop ikont nem készítettek hozzá)Tudnád részletezni az újrahúzás folyamatát?
Neked melyik verzió van? -
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy i15tg-típusú tabletet. Egyszercsak nem akart bootolni az android. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Hogyan lehet újrahúzni az egészet?
-
buca84
őstag
-
kenand
veterán
-
buca84
őstag
-
kenand
veterán
-
buca84
őstag
A tablet -el W10 Home rendszert kapnék, ugye? Ez license vásárlással (pl W10 Pro) upgrade -lhető vagy nem így működik?
-
buca84
őstag
-
kenand
veterán
-
buca84
őstag
-
kenand
veterán
Végre feltoltam újra....nem volt egyszerű.
Mivel van billentyűzetem nem kellett USB hub, a 2 pendriveot bedugtam a billentyűzet 1-1 portjába, USB1-ról bootoltam (F7-tel kiválasztható a boot sorrend), a leírással ellentétben nekem nem kellett cserereberélni ...
Most újra van android és Win 10 is.
Androidnál hogy legyen store rá kell engedni egy OTA frissítést(sokat bogarásztam a menünben mire megtaláltam, sajna desktop ikont nem készítettek hozzá) -
kenand
veterán
Nálam egyik pillantról a másikra az Android rész nem indult, eltűnt. Most próbálom majd ismét gatyába rázni, de sajna az a Win 10-et is legyalulja.
-
Schimi070
csendes tag
Erre már nem jár a madár sem? Mindenkinek rendesen működik a Cube, és senkinek sincs semmi búja-baja?
Ugyan nekem egy iWork 1x van, csak windows oprendel . Használtan vettem, de mintha az aksi már nem lenne toppon,csak pár órát bír. -
kenand
veterán
Sajna szerintem, nem, kipróbáltam és nem működött Cube-val a Hiboook billentyű, pöckök mérete is más, nem is dugható össze úgy hogy szerintem nem.
Írok Pü-t -
ibookg4
tag
-
rrobo01
csendes tag
-
kenand
veterán
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. 1 hete vásároltam egy Cube iWork 10 Flagship tabletet. Windowst frissítettem, magyarosítottam.... minden rendben volt. Többször ki be kapcsoltam és átváltottam androidra és windowsra...semmi gond. Ma bekapcsoltam és az érintőképernyő nem reagál egyik rendszeren sem. Az androidhoz nem is nyúltam. Esetleg valami tipp. Ajándék lenne.....
.
Köszönöm előre is.Szia
Ha egyik rendszerrel sem ment, gyanús a hardver probléma
de itt esetleg írnak hasonló problémáról -
rrobo01
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. 1 hete vásároltam egy Cube iWork 10 Flagship tabletet. Windowst frissítettem, magyarosítottam.... minden rendben volt. Többször ki be kapcsoltam és átváltottam androidra és windowsra...semmi gond. Ma bekapcsoltam és az érintőképernyő nem reagál egyik rendszeren sem. Az androidhoz nem is nyúltam. Esetleg valami tipp. Ajándék lenne.....
.
Köszönöm előre is. -
kenand
veterán
Win 10-nél nagyon bosszantó a frissítés, sokszor eltolja az egészet, az ilyen dual rendszerek android részét tönkre vágja. És a Win tárhely folymatosan csökken (főleg 32Bs- dual rendszereknél bosszantó, mivel alig van üres hely)
-
coyote66
aktív tag
A pontos hiba okát nem mondta el, szerintem driver probléma, mert sajnos azóta frissítette magát a win és újra nem látja a nagyobb sdhc kártyát. De beszéltem már vele csütörtökön viszem vissza hozzá. Megtalálni a Facebookon tudod Mobilkirály néven, vagy azolcsosag.hu / szervíz menüben.
Köszi. Ha kritikussá válik a probléma felkeresem. Egyenlőre a win 7 vagy 8, 8.1 felrakásán gondolkodok. meghagyva az androidot. Mobil netet használok néha és ugyanaz a tevékenység win10 alatt az adatforgalom többszörösét produkálja. Frissítés elvileg nem megy. És ez bosszant.
-
kenand
veterán
A pontos hiba okát nem mondta el, szerintem driver probléma, mert sajnos azóta frissítette magát a win és újra nem látja a nagyobb sdhc kártyát. De beszéltem már vele csütörtökön viszem vissza hozzá. Megtalálni a Facebookon tudod Mobilkirály néven, vagy azolcsosag.hu / szervíz menüben.
Sajnos a Win 10 gyagyás és állandóan drivert frissít. Macbookom Nvidia vezérlőjének is hibásak a Win 10-es driverei, a 2 éves Win 8-as meg tökéletes Win 10 alatt. De állandóan átfrissíti. Ha letiltom a driver frissítést, akkor semmit sem frissít, és állandóan figyelmeztet rá...
-
jhonybravo
csendes tag
-
coyote66
aktív tag
Meg oldódott az sd kártya olvasó problémám, köszönet érte
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok.Üdv. Mi volt a probléma? Néha nekem sem látja. (holt találom Mobilkirályt)
-
jhonybravo
csendes tag
Meg oldódott az sd kártya olvasó problémám, köszönet érte
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok. -
kenand
veterán
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
Igen elég, onnan vissza lehet tölteni.
Más vezérlő van benne, mint nekünk.Egyébként most nekem is gondom van, egyik Windows automatikus frissítés után eltűnt az Android (vagy megsérült) nem indul. Vissza lehetne tenni, de az a Win 10-et is leveszi, most nincs kedven annyit kínlódni.
-
jhonybravo
csendes tag
Pü-ben leírtam honnan látod. Eszközkezelőben nézd meg a lemezmeghajtóknál írja.
Csinálj egy mentést távolítsd el majd próbáld az SD kártya vezérőt újratelepíteni hátha segít.Esetleg kérdez eben a fórumban ide jár az egész iWork 10 közösség dumálni
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
-
kenand
veterán
Sziasztok. Az gond, hogy nem tudom milyen olvasó van benne. Egyébként nekem szerintem pont miután frissített win utána nem látja a nagyobb kártyákat. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, Tinydealnek próbáltam írni egyelőre még válaszra se méltattak
.Pü-ben leírtam honnan látod. Eszközkezelőben nézd meg a lemezmeghajtóknál írja.
Csinálj egy mentést távolítsd el majd próbáld az SD kártya vezérőt újratelepíteni hátha segít.Esetleg kérdez eben a fórumban ide jár az egész iWork 10 közösség dumálni
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok. Az gond, hogy nem tudom milyen olvasó van benne. Egyébként nekem szerintem pont miután frissített win utána nem látja a nagyobb kártyákat. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, Tinydealnek próbáltam írni egyelőre még válaszra se méltattak
. -
kenand
veterán
Nekem Toshiba SD olvasó van de egy Microsoft drivert használ, próbálj win 10-et frissíteni.
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok.
Én is rendeltem egy cube iwrk 10 ultimate et billentyűzettel a tinydeal -ről karácsonyra a gyereknek.
De van egy kis problémám vele, a nagyobb sd kártyákat nem ismeri fel a win 10. Az eszközkezelőnél sárga felkiáltó jel van, és a csatlakoztatott eszközöknél illesztő hibát ír.
Kérem aki tud segítsen!Ezt csinálta nekem is néha win alatt, de mostanában nem. Szerintem frissült valami, és azóta nem találkoztam az üzenettel. (igaz főleg droidot használok)
-
kenand
veterán
Sziasztok.
Én is rendeltem egy cube iwrk 10 ultimate et billentyűzettel a tinydeal -ről karácsonyra a gyereknek.
De van egy kis problémám vele, a nagyobb sd kártyákat nem ismeri fel a win 10. Az eszközkezelőnél sárga felkiáltó jel van, és a csatlakoztatott eszközöknél illesztő hibát ír.
Kérem aki tud segítsen!Szia!
Melyik modell a tiéd az iwork 10 ből?
Meg kellene nézni az SD kártyaolvasó pontos típusát és keresni rá drivert (és újratelepíteni a drivert), hátha az segít. nekem ilyen gondom nem volt. -
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok.
Kérem aki tud segítsen! -
coyote66
aktív tag
Sorozatszám lefele kompatibilis szokott lenni, max. telefonon kell beaktiválni.
BIOS sorozatszámot meg tudod nézni Win 10 alatt. De előtte nézz utána a Neten (lehet csak a Binges 8.1 megy rá) Hivartalosan nem adták 8.1-gyel, de szerintem menne rajta, még a driverek jelenthetnek problémát, esetleg a neten kérdezz utánaKöszi a választ. win7 iso-t töltöttem le, de nem tudta telepíteni. Hibaüzenetre már nem emlékszem - siettem. A 8.1-es verzióval is beérném, majd utána járok.
-
kenand
veterán
Sorozatszám lefele kompatibilis szokott lenni, max. telefonon kell beaktiválni.
BIOS sorozatszámot meg tudod nézni Win 10 alatt. De előtte nézz utána a Neten (lehet csak a Binges 8.1 megy rá) Hivartalosan nem adták 8.1-gyel, de szerintem menne rajta, még a driverek jelenthetnek problémát, esetleg a neten kérdezz utána -
coyote66
aktív tag
Még ezen el kell gondolkodnom. Win 10 nem érdekel, nagyon utálom. Ha 7 vagy 8 esetleg 8.1-t rá lehetne valahogy tenni az jobban tetszene. Még ha az előző teljes törlésével is jár.
-
kenand
veterán
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kérdésem lenne. Windows 10-ről vissza lehet lépni valahogy 8.1-re? Esetleg ezzel: Windows Device Recovery Tool. Köszi.
-
laposonly11
senior tag
Helló!
Gondolkodom ezen a tableten, mivel nagyon jónak tűnik. Viszont még várok egy jobb EU raktáras ajánlatra, mindenképp szeretném elkerülni az áfa fizetését.
Lenne egy pár kérdésem, ha nem bánjátok (személyes tapasztalatokról):1. Folyamatos írásra mennyire lehet használni az aktív stylust?
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
3. A billentyűzet mennyire használható? Meg lehet oldani rá az ékezetes betűket is? (ha jól számolom, egy betűnek nem jutna csupán hely)
4. Mennyit használjátok egy nap átlagosan ezt a tabletet?
5. Fülessel mennyire jó a hangminőség?
6. Amit olvastam, hogy a tempered glass miatt nehezebben lehet lehajtani a tabletet, arra már van megoldás (ergó vékonyabb TG)?
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!)Itt a legolcsóbb a magyar billentyűzet, én is ilyet használok a Lenovo Yogámhoz: [link]
-
TransAm88
csendes tag
-
kenand
veterán
-
coyote66
aktív tag
-
TransAm88
csendes tag
-
kenand
veterán
-
TransAm88
csendes tag
Hello, lenne itt valaki, aki nagyon ért szoftveresen ehhez a tablethez? Nem indul, megáll a logonál és nem tudok életet lehelni belé sehogy
-
kenand
veterán
Hello,
találkozott már valaki ennél aTABnál olyan jelenséggel, hogy nem megy az SD olvasó?
5 kártyával próbáltam, kisebb nagyobbal, de semmi. A vicc hogy Androidon sem, nem csak Windowson rossz.
Aztán rájöttem hogy windows alatt pittyen egyet, tehát észleli, hogy valami történt, de nem látszik a rendszerben. Aztán kiderült, hogy az eszközkezelőben van egy sárga felkiáltójeles eszköz, ami "SD-memóriakártyaosztály verzérlője" névre hallgat. Bármit csinálok vele, nem változik a helyzet. Hiába távolítom el, instalállom újra, semmi. A driver visszaállítást is megcsináltam, semmi. Lenne valakinek esetleg ötlete?Még nem volt gondom vele.
Érdemes utána olvasni a techtablets fórumán, hátha más is belefutott már a dologba -
coyote66
aktív tag
Hello,
találkozott már valaki ennél aTABnál olyan jelenséggel, hogy nem megy az SD olvasó?
5 kártyával próbáltam, kisebb nagyobbal, de semmi. A vicc hogy Androidon sem, nem csak Windowson rossz.
Aztán rájöttem hogy windows alatt pittyen egyet, tehát észleli, hogy valami történt, de nem látszik a rendszerben. Aztán kiderült, hogy az eszközkezelőben van egy sárga felkiáltójeles eszköz, ami "SD-memóriakártyaosztály verzérlője" névre hallgat. Bármit csinálok vele, nem változik a helyzet. Hiába távolítom el, instalállom újra, semmi. A driver visszaállítást is megcsináltam, semmi. Lenne valakinek esetleg ötlete?Üdv. Hála égnek még nem tapasztaltam ilyet. Tinydeal-ról rendeltem egyenlőre hibamentes, bár a win 10 kicsit lassú és a frissítés is 4-5 ki-bekapcsolás után jött valamennyire rendbe. Egyenlőre nincs bajom vele.
-
TransAm88
csendes tag
Hello,
Aztán rájöttem hogy windows alatt pittyen egyet, tehát észleli, hogy valami történt, de nem látszik a rendszerben. Aztán kiderült, hogy az eszközkezelőben van egy sárga felkiáltójeles eszköz, ami "SD-memóriakártyaosztály verzérlője" névre hallgat. Bármit csinálok vele, nem változik a helyzet. Hiába távolítom el, instalállom újra, semmi. A driver visszaállítást is megcsináltam, semmi. Lenne valakinek esetleg ötlete? -
Gyura62
csendes tag
Elég sok mindent rendeltem már másik kínai oldalakról (Ali, Gearbest, DX, DH-Gate, soha nem volt semmi gondom. A Tinydealről most először rendeltem, kissé megszívtam. Ez az első problémás esetem, kár, hogy mindjárt egy tablettel.
Részemről a Tinydeal elveszett. -
kenand
veterán
Intel Core i3 4020Y - Nem tudom, hogy ez rendes core procinak számít-e. Használtan 85-ért tudnék ilyet venni, cube meg ugye kb. 70 körül jönne ki billentyűvel. Szerinted akkor jobban megéri a Dell?
Neked Cube iWork 10-ed van? Mióta van meg? Van vele bármilyen probléma is? Mennyi az esélye, hogy 4 év múlva ugyanúgy működni fog? Nagyon fontos szempont számomra, hogy hosszútávon meddig bírja, a Dell netbookomat már 5 éve használom és még mindig nagyon stabil, csak most már úgy érzem váltanom kell, mert iPad és netbookot cipelek most magammal, ami nem túl praktikus, a kettőt össze szeretném vonni. De remélem amit veszek az is legalább 4-5 évig stabil és jó barátom lesz, mint ezek voltak..
Szia!
Megvan, használgatom, baja nincs, de 4 évet biztosan nem bír.
pü-ben írok linket ahol vannak használt notik, nekem is van onnan 2530p-m (játékon kívül mindenre jó)
-
gergely2005
tag
Intel Core i3 4020Y - Nem tudom, hogy ez rendes core procinak számít-e. Használtan 85-ért tudnék ilyet venni, cube meg ugye kb. 70 körül jönne ki billentyűvel. Szerinted akkor jobban megéri a Dell?
Neked Cube iWork 10-ed van? Mióta van meg? Van vele bármilyen probléma is? Mennyi az esélye, hogy 4 év múlva ugyanúgy működni fog? Nagyon fontos szempont számomra, hogy hosszútávon meddig bírja, a Dell netbookomat már 5 éve használom és még mindig nagyon stabil, csak most már úgy érzem váltanom kell, mert iPad és netbookot cipelek most magammal, ami nem túl praktikus, a kettőt össze szeretném vonni. De remélem amit veszek az is legalább 4-5 évig stabil és jó barátom lesz, mint ezek voltak..
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Olyan tablet-netbook kombót keresek, amit rendes netbookként is lehet használni, tehát nem lötyög a kijelzője, ha a billentyűre rakjuk, hanem stabilan áll és lehet bármilyen szögbe beállítani, lehessen stabilan akár ölben is dolgozni rajta. A Cube iWork 10 ilyen a billentyűzetével?
Böngészés, photoshop, weboldal készítés/szerkesztés, powerpoint és ehhez hasonló alap dolgokra használnám. Fontos, hogy gördülékeny legyen, ne fagyoskodjon programok/ablakok váltása között stb. Ne akadozzon a "scrollozás". Mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Bírja a gép az ilyesfajta használatot?
Vagy amin még erősen gondolkodok pár hónapos, újszerű állapotban tudnék hasonló árban (max. 10-15 ezerrel drágábban) venni Lenovo Miix 310, vagy Lenovo Yoga 11-et vagy Dell Venue 11 pro-t (a dellt128 Gb-al és i3-as procival)... Melyik teljesítménye jobb? Mennyire megbízható a Cube ezekkel szemben? Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm előre is a választ!

Rendes Core procisok biztosan gyorsabbak, nem kétség...ha többet tudsz áldozni, jobban jársz olyannal.
A billentyűzet stabilan tartja a gépet, de a proci az csak egy Atom...
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett.Sajnos nem korrektek a Kínai shopok...
-
gergely2005
tag
Sziasztok!
Olyan tablet-netbook kombót keresek, amit rendes netbookként is lehet használni, tehát nem lötyög a kijelzője, ha a billentyűre rakjuk, hanem stabilan áll és lehet bármilyen szögbe beállítani, lehessen stabilan akár ölben is dolgozni rajta. A Cube iWork 10 ilyen a billentyűzetével?
Böngészés, photoshop, weboldal készítés/szerkesztés, powerpoint és ehhez hasonló alap dolgokra használnám. Fontos, hogy gördülékeny legyen, ne fagyoskodjon programok/ablakok váltása között stb. Ne akadozzon a "scrollozás". Mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Bírja a gép az ilyesfajta használatot?
Vagy amin még erősen gondolkodok pár hónapos, újszerű állapotban tudnék hasonló árban (max. 10-15 ezerrel drágábban) venni Lenovo Miix 310, vagy Lenovo Yoga 11-et vagy Dell Venue 11 pro-t (a dellt128 Gb-al és i3-as procival)... Melyik teljesítménye jobb? Mennyire megbízható a Cube ezekkel szemben? Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm előre is a választ!

-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett. -
kenand
veterán
Type C igen, normál USB a design miatt egyik iWork 10-en sincs, de ha billentyűzettel használod azon van 2 db is. Bill nélkül USB-C to USB kábel vagy HUB kell.
Ebben a pillanatban az EU raktár out of stock. -
derrik
őstag
Type_C re jó, az EU raktáros 165 USD-re viszi le, az EU raktárból nagyon jó ár.
Itt a teljes akciós kupon tábla, ha több változat lenne akkor SKU alapján kell beazanosítani melyikre vonatkozik
Párszor írtam a egy Gearbestes managernek, hogy tartsák az iWork 10-et EU raktáron, úgy tűnik sikerült elérni

(A szerepem ebben teljesen karitatív, én nem árulom, hasznom nincs belőle csak a jó szándék vezetett
)Ez a link az Tipe-c változat
Ez eu raktár?
Ezen normál usb csatlakozó nincs is? -
Gyura62
csendes tag
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet a Tinydealről, azért onnan, mert sokat olvasgatva a fórumokat, én mindenképpen még a korábbi, USB3.0-ás verziót szerettem volna, ezt pedig csak a Tinydeal EU store-jában találtam, legalábbis azt hittem!
A képen, a megnevezésben, a leírásban mindenhol USB3.0 szerepelt és nem Type-C.
A megrendelésnél is odaírtam commentbe:
I would like this USB 3.0 version and NOT the Type-C version! Thank you!
Ma megjött a cucc és döbbenetemre TYPE-C verziót küldtek!
Én mindenképpen a másik verziót akartam, ez nem is kell

Már írtam vissza nekik, hogy én nem ezt rendeltem, és mivel ezek szerint azt már hiába is kérném, full refundot szeretnék, visszaküldés mellett. Meglátjuk, mit válaszolnak.
Viszont csak kérdem tőletek: ha esetleg ez a USB-C-s változat érdekel valakit, szívesem átadom annyiért, amennyiben nekem van, 191 dollár volt. Én keresni nem akarok rajta, nem ez a célom, akit érdekel, írjon!
EU töltőt is küldtek hozzá.
Mivel vissza akarom küldeni, vagy el akarom adni, be sem kapcsoltam, úgy van fóliástól, mindenestől, ahogy jött.Ha paypallal fizettél lehet kérni visszaküldési térítést
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet a Tinydealről, azért onnan, mert sokat olvasgatva a fórumokat, én mindenképpen még a korábbi, USB3.0-ás verziót szerettem volna, ezt pedig csak a Tinydeal EU store-jában találtam, legalábbis azt hittem!
A képen, a megnevezésben, a leírásban mindenhol USB3.0 szerepelt és nem Type-C.
A megrendelésnél is odaírtam commentbe:
I would like this USB 3.0 version and NOT the Type-C version! Thank you!
Ma megjött a cucc és döbbenetemre TYPE-C verziót küldtek!
Én mindenképpen a másik verziót akartam, ez nem is kell

Már írtam vissza nekik, hogy én nem ezt rendeltem, és mivel ezek szerint azt már hiába is kérném, full refundot szeretnék, visszaküldés mellett. Meglátjuk, mit válaszolnak.
Viszont csak kérdem tőletek: ha esetleg ez a USB-C-s változat érdekel valakit, szívesem átadom annyiért, amennyiben nekem van, 191 dollár volt. Én keresni nem akarok rajta, nem ez a célom, akit érdekel, írjon!
EU töltőt is küldtek hozzá.
Mivel vissza akarom küldeni, vagy el akarom adni, be sem kapcsoltam, úgy van fóliástól, mindenestől, ahogy jött. -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Mivan?
Áh, már értem. Igen, az a 120 pixel igenis sokat számíthat. Jobban kedvelem az 1920*1200-as felbontást, mint az 1080p-t, szimplán mert az arányok és a méretek jobban bejönnek. Ez nem a pixelmennyiségről szól, mert például az 2048x1536-os felbontást is rühellem.
én is jobban szeretem a 16:10-et, megértem
desktop monitor is 1920x1200 -
tamass.szabo
tag
Mivan?
Áh, már értem. Igen, az a 120 pixel igenis sokat számíthat. Jobban kedvelem az 1920*1200-as felbontást, mint az 1080p-t, szimplán mert az arányok és a méretek jobban bejönnek. Ez nem a pixelmennyiségről szól, mert például az 2048x1536-os felbontást is rühellem.
-
kovacs65
őstag
Hát, egyrészt elég limitált a keret, másrészt az én használati szokásaimnak bőven megfelelne a szokásos 4/64GB z5-8300as gép.
Plusz az i7-nél a felbontás sem tetszik, nekem az 1920x1200 az tökéletes.
Az a 120 pixel??!!!
-
tamass.szabo
tag
Hát, egyrészt elég limitált a keret, másrészt az én használati szokásaimnak bőven megfelelne a szokásos 4/64GB z5-8300as gép.
Plusz az i7-nél a felbontás sem tetszik, nekem az 1920x1200 az tökéletes.
-
kovacs65
őstag
Szóval, lehet, hogy mégsem ezt a készüléket fogom venni, hanem a Chuwi Hi10 Pro-t, mivel az is támogatja az active stylust, jó a billentyűzete, és úgy tűnik, ott nincs probléma a dokkoló+tempered glass kombóval sem.
Kicsit drágább mondjuk, szóval még nem tudom. (cserébe a dokkoló elvileg olcsóbb)
És mit szólnál egy m3-6Y30-as procis I7 Book-hoz?
Nekem van egy ilyen 4GB/256GB kivitelben. Jobb, mint a benti céges gép, csak 10"-os
Nagyon elégedett vagyok vele. -
tamass.szabo
tag
Szóval, lehet, hogy mégsem ezt a készüléket fogom venni, hanem a Chuwi Hi10 Pro-t, mivel az is támogatja az active stylust, jó a billentyűzete, és úgy tűnik, ott nincs probléma a dokkoló+tempered glass kombóval sem.
Kicsit drágább mondjuk, szóval még nem tudom. (cserébe a dokkoló elvileg olcsóbb)
-
kenand
veterán
Aliexpressen vettem jó töltőt, ez olyan "laptopszerű" így akár ha kell 220V-ba dugva is használható (hosszú a vezeték)
-
Ferlito
tag
Sziasztok!
Töltéshez itthon is vehetek usb-s adaptert bármilyet? Addig meg számítógére csatlakozva sima usb-vel is tölthető az akksi?
-
Chaser
legenda
ezt csak biosban ha van rá opció, ha nincs akkor csak wines utility lehet a megoldas
-
kovacs65
őstag
-
kenand
veterán
Még nem próbáltam ilyeet, de vannak Windowsra billentyűzet utilityk amivel mindent át lehet szabni...
-
kovacs65
őstag
A billentyűzettel kapcsolatban van kérdésem:
Alaphelyzetben az F1...F12 gombot csak az Fn-nel együtt lehet elérni.
Ezt meg tudom változtatni, hogy a funkciógombok legyenek az elsődlegesek?THX
-
kenand
veterán
Helló!
Gondolkodom ezen a tableten, mivel nagyon jónak tűnik. Viszont még várok egy jobb EU raktáras ajánlatra, mindenképp szeretném elkerülni az áfa fizetését.
Lenne egy pár kérdésem, ha nem bánjátok (személyes tapasztalatokról):1. Folyamatos írásra mennyire lehet használni az aktív stylust?
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
3. A billentyűzet mennyire használható? Meg lehet oldani rá az ékezetes betűket is? (ha jól számolom, egy betűnek nem jutna csupán hely)
6. Amit olvastam, hogy a tempered glass miatt nehezebben lehet lehajtani a tabletet, arra már van megoldás (ergó vékonyabb TG)?
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!)Hosszú í Alt GR +J vagy beáldozod a bal shiftet..
Mivel nem vettem tollat még nincs vele saját tapasztalatom és emiatt üveget sem vettem rá, amíg bírja a gyári fólia. Toll esetén ha kell az üveg, esetleg más 10.'1 tab üvege jó lehet rá ami keskenyebb és így ugyan csak az aktív felületet takarja (ott munkálkodsz a tollal) de nem ér el a billentyűzet lehajtós részéhez. -
Chaser
legenda
Helló!
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!)2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
- pont annyit mint egy premium fel.millas notebook, 1 naptól 10 év kb, na a kettő közti dátum a csillagok allasatol függ leginkább...a telon két éves hiba nélkül, volt akinél ue. 1 hét alatt besz@rt, xiaomi, de mondhatnék ajfont' v barmit -
tamass.szabo
tag
Helló!
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!) -
Nixon18
senior tag
Próbálgattam már vezeték nélküli programokat, de hatalmas input lag volt.
És működik úgy is osztott képernyőként rendesen, viszont pl photoshopban nem lehet rajzolni. Konkrétan olyan, mintha inaktiválná a kijelzőnek azt a részét, ahol a ps ablak aktív.Ha lesz időm, akkor keresek valami kábelt, vagy esetleg megpróbálom még egy USB-s bluetoothos stickel a PC-hez kapcsolni, de nem hiszem, hogy az jobb lenne, mint egy hálózati kapcsolat.
-
Chaser
legenda
Szaisztok!
Megjött a HiPen amit még korábban rendeltem. Elég szépen működik az iwork 10-en.
Már csak az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e érni azt, hogy összekössem a táblagépet úgy a PC-vel, hogy digitalizálótáblaként funkcionáljon a táblagép?
Tudom, hogy eredetileg nem ez a funkciója, de amíg próbálkozom csak ezzel és megoldható, miért ne.
ha nem tévedek nagyot csak sw kérdése, innentol h sw vane gugli segít, egyébként jó otlet

-
kovacs65
őstag
Mikorra várhatóak az erősebb procik? Mennyi lehet a jóval drágábban?
Deals: How To Get The Cube i7 Book For Only $294
http://techtablets.com/2016/08/deals-get-cube-i7-book-294/
Ebben Skylake M3-as proci van, ami jelentősen gyorsabb még az X7-es Atomnál is (+sokkal gyorsabb SSD csatolás):
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-M3-6Y30-vs-Intel-Atom-x7-x7-Z8700
Én inkább ezt szoktam nézegetni:
-
MukkeRr
tag
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Rendelni szeretnék egy ilyen tabletet, de nemtudom melyik verziót válasszam.Van ugye a Micro USB 3.0-ás, meg az újabbik a Type C változat is.Angol fórumon azt olvastam, hogy a Type C változat RAM-ját gyengítették 1066 mHz-re 1600-ról, valóban így van?Meg, hogy a Type C mégsem oldja meg azt a problémát, hogy csak USB 2.0-ás sebessége van, USB 3.0 helyett.Sajnos Type-C változattal nincs tapasztalatom. TD változat a micro USB 3-mal jól működik. (sebesség USB 3.0) Chuwi Hi 8 esetén az USB C csak 2.0-val működik, de sajnos iWork 10 Type- C-t nem tudtam tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- LG 32GS95UV-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- IKEA MITZON íróasztal
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.