Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
A matekkal csak úgy a poén kedvéért szivatnak szét,
Ez azért erős túlzás, a programozáshoz igenis szükséges a matek.
És nem arról van szó, hogy örök életedben tudni kell azokat a képleteket. De ha olyan problémába ütközöl tudnod kell hol keresd, tudnod kell megérteni és alkalmazni.
Puskázni nem mondom, hogy nem szoktam, de minimálisan. Az ilyen mobilminifüles és társait láttam már hogy használják, de én max a papír alapú kisfecnit használom, de igazából az is többnyire mire leírogatom, annyira "ráparázok", hogy magammal viszem, de végül általában elő se kell vennem, mert tudom
Mindezt nem azért mondom, mert én pl. annyira jó lennék. Egyáltalán nem, megszenvedek én is ezen tárgyakkal. Dimat, meg linalg nekem mondjuk elsőre meglett, kalk.-analízis már keményebb dió volt számomra.
-
sz4blya
tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
értelek

nagyrészt analízisből fogok érettségizni, ha megtanulom rendesen remélem többé nem lesz vele gondom.
proci985: kösz
elhelyezkedéssel úgy nagyjából megvannak a terveim, nem szeretnék nagyot mondani 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Alias Pro (Bontatlan)
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest