- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Crystalheart #40 üzenetére
A matekkal csak úgy a poén kedvéért szivatnak szét,
Ez azért erős túlzás, a programozáshoz igenis szükséges a matek.
És nem arról van szó, hogy örök életedben tudni kell azokat a képleteket. De ha olyan problémába ütközöl tudnod kell hol keresd, tudnod kell megérteni és alkalmazni.
Puskázni nem mondom, hogy nem szoktam, de minimálisan. Az ilyen mobilminifüles és társait láttam már hogy használják, de én max a papír alapú kisfecnit használom, de igazából az is többnyire mire leírogatom, annyira "ráparázok", hogy magammal viszem, de végül általában elő se kell vennem, mert tudomMindezt nem azért mondom, mert én pl. annyira jó lennék. Egyáltalán nem, megszenvedek én is ezen tárgyakkal. Dimat, meg linalg nekem mondjuk elsőre meglett, kalk.-analízis már keményebb dió volt számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest