- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mubur
újonc
Erről mi a véleményetek hajhullás ellen ? Gondolkozom, hogy kipróbáljam...
-
jimmy399
senior tag
Nekem végérvényesen kihullott egy csomó hajam, köszönhetően a munkahelyemnek. Esélyem sincsen már meggátolni, hogy a maradék is kihulljon. Én már csak nullással szoktam nyírni a fejem, mert semmi értelme sincsen takargatni, hogy a fejem tetejéről gyakorlatilag kihullott mind...
Pedig öt éve még egész jó sok hajam volt...
-
zserbox
őstag
Én ezt ajánlom:
[link] -
moonlight115
őstag
-
kovsol
titán
válasz
moonlight115 #17 üzenetére
Az mitől lehet, hogy mikor kijön a hideg idő akkor lesz korpás a hajam? Sapkát szoktam hordani. Ha lenyírnám nullás géppel akkor könnyebben elmúlana amúgy? Most 5mm re szoktam nyírni a hajamat.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Szinte naponta mosok hajat, mert gyakran edzek és, akkor kiizzadok.. Tehát, akkor igazából nincs mit kezdeni vele.. Azért bízok benne, hogy 30 éves koromra marad még valami hajam.
-
Gergő_
őstag
válasz
nem tudom én sokszor érzem, hogy szeretnék inkább butább lenni, ha pedig buta lennék lehet hogy fordítva lenne.
egy göndörhajú
-
moonlight115
őstag
válasz
csucsbicep #16 üzenetére
Ha genetikus, nincs mit tenni.
Ha korpás: Nizoral sampon.
Az is tévhit, hogy nem szabad naponta mosni hajat. Pedig ugyanúgy piszkolódik, mint bármelyik más testrészünk.
Nem tudom, miért van az, hogy a göndör hajúak simát szeretnének.Akinek sima, az meg hullámosat.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
moonlight115 #11 üzenetére
Értem, végül is olyan durva mértékű kopaszodás nem volt még. Ha hosszabb lenne a hajam, akkor talán annyira nem is látszana, csak, akkor meg begöndörödik, mint a fene, azt meg nem bírom elviselni..
Nem hiszem egyébként, hogy ilyen gondom lenne, csak természetes kopaszodásról van szó, ami úgy tűnik, nem csak nálam jött el korábban.
Igazából azt hittem, hogy van valami sampon vagy nem tudom mi, ami kicsit segít ezt meggátolni, netán visszafordítani.DeFranco: Lehet, hogy ez is közre játszott, hogy régebben nem hordtam sapkát..
-
Gergő_
őstag
Igen, ahogy írták, amúgy érdemes elmenni egy fogorvoshoz, góckutatásra, bölcsességfogak ellenőrzésére stb.
Mindenki megijed amikor elindeul a kopaszodás. Nálam is pár éve...nem tudni hol áll meg, most 26 éves vagyok és csak mikiegeresedtem nem vészes mértékben, talán nem folytatódik,... valaki erősítsen meg. -
kovsol
titán
Apai ágon minden férfi kopasz volt a családban nálunk eddig akikről tudok. Úgy 15 éves koromig nagyon dús hajam volt ráadásul szőkés barna hajam volt. Utána elkezdett ritkulni. 18 és 22 éves korom között szinte teljesen megkopaszodtam a fejem tetején. Ez van ha a genetikában bele van kódolva. Szerintem bele kell törődni és együtt élni vele. Ennél sokkal komolyabb baj is érheti az embert ami mellett az, hogy ezután nem kell fizetni a fodrásznak, mert elég venni egy hajnyírót semmiségnek tűnhet.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csucsbicep #9 üzenetére
moonlight115-nek igaza van, ha a hajhullás hirtelen nagy mértékű, érdemes csináltatni egy laborvizsgálatot, minél szélesebb körűt. Sok minden okozhatja, ha tényleg egészségügyi oka van, de szerintem ha normális mértékű, akkor inkább csak a természetes folyamat ért el.
Nagyon nem tudsz ellene mit tenni, sapkát kell hordani az sokat segít. Amúgy meg fogadd el, a mikiegérkopaszodás még a jobbik eset, az abszolút férfias, amikor a fejed búbján kopaszodsz egyre nagyobb foltban, az már gázosabb. Ez van, viseld büszkén, és gondolj arra, hogy a kopaszodás a magas tesztonszeronszint jele, aki kopaszodik, az nagy valószínűséggel máshol is férfias
-
moonlight115
őstag
válasz
csucsbicep #9 üzenetére
Ha komolyan zavar a dolog, érdemes egy laborvizsgálatot csináltatni. A vashiány, vagy ha valamilyen gyulladás van a szervezetedben, hajhullást tud okozni. Fodrászként ezt tanácsolom.
-
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
Annyira nem hosszú a hajam, hogy fésülni lehessen.... Honvédségi séró rulez!
-
-
Gergő_
őstag
ötlet:
nullásgép beszerzése -
bambano
titán
a hajhullást egyetlen dolog állítja meg: a padló.
-
zolee5016
őstag
Én is magashomlok-kétfélsziget-tel élek gyerekkorom óta......Amúgy mit takar a több hajhullás nálad??Nekem 2 naponta kifésülésnél kb 2 maroknyi jön a fésüvel..igaz 60+ centi hosszu......engem nem zavar,de hallottam valami olyasmi beavatkozásról,hogy az aktiv(hajhagymákkal sűrűbben ellátott fejbőr) részből eltávolitanak egy kisebb darabot ,és a pótolni kivánt részre beültetik.....
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
En meg ugy szulettem hogy ott nem volt haj, kesobb kezdett el noni 13-14 evesen meg szoke volt a homlokom 2 sarka, osztalytarsaim azt hittek, hogy oszulok. Most 21 vagyok, surubb hajam van, mint az egesz csaladban barkinek, de ugy vettem eszre, hogy mar is eleg durvan elkezdett hullani.
-
Speeedfire
félisten
"Élj vele boldogan..."
Nekem is sajnos elindult a 2 félsziget oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bizony nálam is elkezdődött és nem szeretném, ha éveken belül 3 hajszálam maradna, idejében akarom megfékezni, már...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest