Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
ez úgy hangzik, mint a "mínusz húsz százalék árengedmény"
én ezen szoktam röhögni... ha mínuszos az engedmény, akkor az már nem engedmény, hanem áremelés 
na, mindegy... én még várok a ddr3-mal mert szerintem nem érne meg egy alaplapcserét, még akkor sem, ha esetleg jóáron el tudom passzolni a ddr2-t...
-
Angel1981
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igen, valóban nem teljesen helyes a mondat!

-
fagy53
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
A csökken az árazás azt jelenti, hogy egyre kevesebb memóriának adnak meg árat, azaz akár ingyen elvihető, mert annyi van belőle! Ez tényleg jó hír, kíváncsi vagyok nálunk is így működik-e a dolog? Félő persze, hogy észbekapnak majd az illetékesek odakinn és és újra beindul az árazó mechanizmus.
Az sajnos még a címből nem derül ki, hogy a beárazott memóriák árai nőnek vagy csökkennek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én ezen szoktam röhögni... ha mínuszos az engedmény, akkor az már nem engedmény, hanem áremelés 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)