Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coccolino_O

őstag

válasz Csoffadalom #52 üzenetére

Keresni kell valamit, mindegy mi az, legalábbis jelenleg. A munkaügyi központtól semmit se várj, mert semmit sem ér.

Profession.hu-n van pár targoncás álláshirdetés, de biztos máshol is lehet találni.

Anno azért nem lettem Fressnapf alkalmazott, mert nem volt targoncás jogsim. Szóval akár érdemes őket is körbekérdezni, értelemszerűen a legközelebbi bolttal kezdve.

• Kolondrum

félisten

válasz Csoffadalom #52 üzenetére

Ők a profik ahogy szokták nálunk mondani.
    Elmesélek valamit neked. Kollégám előre vetített egy szituációt és igaza lett. Ő a dolgozók közé tartozik ahogy én is. Annyi volt, hogy a saját munkám kicsit elhúzódott mert nem időben szóltak nekem, hogy boccs ma más a munkád, ezért később kezdtem el. A t.kollégák hozzászoktak ahhoz, hogy megcsinálok az ő munkájukból is egy adott fázist, de ma nem, ámde figyelmeztetett a kolléga vigyázz mert megbontod a szokást te leszel a szar előre szólok. Jött a kérdés, hogy ugye ma is megcsinálod? Mondom nem.
    Kész lettem a munkámmal jövök fel a mindegy hogy honnan és képzeld én lettem a szar szemét. A szép az ,hogy hangos bemondóba is szóvá lett téve. Megszokták, hogy én meg a kolléga mindent megcsinálunk. Hát nekem kezd ebből elegem lenni. Sajnos csak az hibázik és azt lehet ütni aki csinál is valamit, aki semmit azzal nincs mit kezdeni, papíron minden oké.
    Ők profik, én még nem tartok itt. Nem is hajtok rá, de arra igen, hogy ezeket kigolyózzák.
    Röviden: Én nyugodtan vonulok el napi 5 percre kávézni, ők ezt nem tehetnék meg 6x, de mégis megteszik. Nekem egy munka tegyük fel 3 óra, nekik meg 8, azaz a teljes nap, mert profik.

Új hozzászólás Aktív témák