- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Csoffadalom #52 üzenetére
Keresni kell valamit, mindegy mi az, legalábbis jelenleg. A munkaügyi központtól semmit se várj, mert semmit sem ér.
Profession.hu-n van pár targoncás álláshirdetés, de biztos máshol is lehet találni.
Anno azért nem lettem Fressnapf alkalmazott, mert nem volt targoncás jogsim. Szóval akár érdemes őket is körbekérdezni, értelemszerűen a legközelebbi bolttal kezdve.
-
válasz
Csoffadalom #52 üzenetére
Ők a profik ahogy szokták nálunk mondani.
Elmesélek valamit neked. Kollégám előre vetített egy szituációt és igaza lett. Ő a dolgozók közé tartozik ahogy én is. Annyi volt, hogy a saját munkám kicsit elhúzódott mert nem időben szóltak nekem, hogy boccs ma más a munkád, ezért később kezdtem el. A t.kollégák hozzászoktak ahhoz, hogy megcsinálok az ő munkájukból is egy adott fázist, de ma nem, ámde figyelmeztetett a kolléga vigyázz mert megbontod a szokást te leszel a szar előre szólok. Jött a kérdés, hogy ugye ma is megcsinálod? Mondom nem.
Kész lettem a munkámmal jövök fel a mindegy hogy honnan és képzeld én lettem a szar szemét. A szép az ,hogy hangos bemondóba is szóvá lett téve. Megszokták, hogy én meg a kolléga mindent megcsinálunk. Hát nekem kezd ebből elegem lenni. Sajnos csak az hibázik és azt lehet ütni aki csinál is valamit, aki semmit azzal nincs mit kezdeni, papíron minden oké.
Ők profik, én még nem tartok itt. Nem is hajtok rá, de arra igen, hogy ezeket kigolyózzák.
Röviden: Én nyugodtan vonulok el napi 5 percre kávézni, ők ezt nem tehetnék meg 6x, de mégis megteszik. Nekem egy munka tegyük fel 3 óra, nekik meg 8, azaz a teljes nap, mert profik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már megint munkanélküli lettem, már megint kicseszett velem az élet. Már megint itt maradtam pénz nélkül,...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest