- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Csoffadalom #50 üzenetére
Ilyen mentalitással nem lehet egy gyárat működtetni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Csoffadalom #38 üzenetére
Hát ettől tartok én is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Vakegérke #33 üzenetére
Az enyémet nemrég lapátra tették. A helyi iskolában volt takarító, csak hát az állam kiszervezte ezt egy külsős cégnek, akik csak közmunkásokat alkalmaznak erre a célra, tehát így anyám is repült. Mit is mondtak, 1 millió új munkahelyet teremtünk vagy mi?
És hát 50 felett már nem egyszerű melót találni senkinek sem. Ráadásul őstermelő, így munkanélküli sem jár.
A jogsis témához meg: igen nekem sincs, mentségemre szóljon én próbálkoztam vele, csak szépen elévült, a vizsgák meg nehezen akartak összejönni. Sajnos én ilyen izgulós típus vagyok, és ez vizsgán visszaüt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Csoffadalom #16 üzenetére
De ezzel az országgal és rendszerrel már tele a tököm.
El kell keserítselek, nem csak nálunk van ez így. Most kimész külföldre, tudnák mesélni erről. Na szóval ott még jobban kell tűrni.
-
Cyberpunk
félisten
Az egy jó kérdés. A gond az, hogy például hozzánk sem vesznek fel már mást, csak kölcsönöznek. Igaz nálunk nincs ez az utálkozás. És a bánásmód is jobb. Legalább is az én műszakomban meg részlegen. Mi nekünk érdekünk mindent elmagyarázni úgymond "betanítani" az újoncot ugyan is mint a legtöbb multinál itt is ha büntetnek kollektíve teszik azt. Nálunk inkább a vezetőség fejével van a baj. Ha elcsesz valaki valamit, nem nézik mennyi a kiesés, vagy mekkora a kár, megy fegyelmire és borítékolható az azonnali hatályos kirúgás, méghozzá fegyelmivel. Mert hát a jelenlegi kormánynak köszönhetően megtehetik. Ugye az az elv van nálunk, hogy minek tartsa meg a dolgozót ki kell rúgni, azt majd hoznak valakit a helyére. Nos ez egy komplikált munka sok mindenre kell figyelni, hozni kell a darabszámot, különben basztatás van. De el ne csessz semmit mert megröptetnek. Nos egy új embernél jobb esetben legalább 2-3 hónap mire legalább a szüneted idejére ott lehet hagyni. És persze ez miatt folyamatosan csökken a termelékenység, mert hát ki kell rúgni az embert, nálunk nincs szóbeli meg ilyenek. De hát legalább van hol dolgozni. Csak minden nap idegbetegen megyek be, és az meg nem tesz jót az állandó stressz.
-
Cyberpunk
félisten
Hát igen azt hiszem erre mondják azt, hogy nem minden az aminek látszik. Ezt a belsős, meg külsős alkalmazott széthúzást marhára nem értem egyébként. Mi értelme van?
Ha még a vezetőség is utálja őket, akkor mi a francnak alkalmaz ilyen munkaerőt? Részvétem az állásvesztés miatt, bár nekem most már több mint 5 éve van állandó állásom, de ez előtt többször tettek már lapátra engem is. Nem jó érzés. Ráadásul néha nekem is komolyan vissza kell fognom magam, mert mindig felidegesít valaki. Sajnos a főnökeinket nem mindig az eszük miatt nevezik ki, ezt elég sokszor tapasztaltam már.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már megint munkanélküli lettem, már megint kicseszett velem az élet. Már megint itt maradtam pénz nélkül,...
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest