- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
nem is mert én találtam el
-
csimav
őstag
Ki nyeri a mai döntőt szerintetek?
Én Tabáni István-ra tippelek.
-
sagesz93
addikt
MCDC-nek ezt a számát(cseppje a tengernek) már hallottam, nagyon jó szám! Grat. mindegyiknek, megérdemlik hogy döntősök.
-
csimav
őstag
Sajnálom, hogy kiesett a Bad Boyz, jók voltak...
Majd a videók kint lesznek
-
Egorov
aktív tag
Nekem MC DC tetszett a legjobban jó volt egy kicsit "énekelni" hallani. A második pedig a Bad Boyz. Ötletes volt a vámpíros vonal.
-
Eastman
addikt
Négy egyéniség maradt! Mindannyiójuk GYŐZTES !
animatrix11: ...remélem!
-
animatrix11
őstag
Nos
Szerintem Tabáni Isti fogja megnyerni, ő a legjobb
-
Taknyoshal
tag
Végre kiesett ez a Brasch Bence meg a Horváth Tamás is.
-
sagesz93
addikt
válasz
animatrix11 #126 üzenetére
Múlt héten Ördög Nóri haja volt ilyen....
DC nekem nagyon tetszett
Főleg mikor a mikulás figurát adta a nyakkendős hapsinak"jól esne vele egy piszkos kis félóra? "
-
animatrix11
őstag
Hát nekem ez az adás elég gyenge volt, dc most elulmulta magát - a videóban 1:46-nál láttátok a csaj haját? ha ez divat lesz és az utácán meglátok egy csajt ilyen taréjjal odamegyek és lehányom
Tamás most nem alkotott nagyot pedig ennél volt sokkal-sokkal jobb is, Bencét is sajnáltam, a utolsó adásokban egész jó volt már
-
fpeter07
veterán
Vége lett a mainak is, azt sajnálom hogy Tamás nem jutott tovább, mondjuk már 2x állt az utsó 3-ban
Akkor mostantól a kutyiknak szurkolok
-
Ice!?
őstag
mcdc tovább jutott?
-
Eastman
addikt
A'szem a Tabáni István videót Brian May-nek is látnia kellene...
-
Eastman
addikt
Ez a Tamás fiú gitározik vajon, vagy csak legyezi a szárazfát?
Zsűri értékelések nem vannak?
-
csimav
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #117 üzenetére
Én jobban örültem volna, ha a Kutyakölykök esnek ki.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
animatrix11 #116 üzenetére
Hát az igaz, hogy csak dobosokból állt. De legalább viccesek voltak
-
animatrix11
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #115 üzenetére
A strokes csak akkor lett volna esélyes ha zaj helyett valami zenét is produkálnak
-
Sweet Lou 6
addikt
A Strokes-ot sajnálom, tehetségesek voltak.
-
csimav
őstag
válasz
animatrix11 #113 üzenetére
Nekem se tetszett a haja. Jó lett volna, ha simán hagyják.
-
animatrix11
őstag
MC DC az uccsó két adásban kicsit gyengébb volt, az énekeseknek nagyon tuti hangjuk van, leverik az összes megyasztárt tutira, főleg Tabáni István és a Horváth Tamás nagy
nekik
A stylistot/fodrászt aki megcsinálta Nóra haját kinyírnám, nem nem is egész életében olyan hajjal kéne mászkálnia az elég büntetés lenne
Fáy Miklós, meg beijedt hogy fújjolták amikor valami keményebb értékelést mondott és elkezdett nagyon rendesnek tűnni, sztem nincs erre szükség adja csak magát
-
csimav
őstag
Update ready
-
fpeter07
veterán
Azt tudom hogy kik nem, Szatmár Kamara és Strokes. A Strokest sajnálom, azok a gumicsövek jól szóltak
Többi már nem annyira. Szatmára Kamara ezelőtti produkciója nagyon gyenge lett.
Tabáni Istinek és Andrének nagyon durva hangja van, mármár jobb mint az eredeti
Nekem még meg maradt Horvát Tabás bácsi. -
Ice!?
őstag
válasz
animatrix11 #108 üzenetére
Most kik jutottak tovább?
-
animatrix11
őstag
Nocsak nem pörög a topic?
-
animatrix11
őstag
válasz
mephi666 #106 üzenetére
Nemtom mennyire igaz, annó jött egy körmail, általában ezeket törlöm olvasás nélkül, de jött egy a megasz@rról, hogy minden héten tudják előre ki esik ki, le volt írva hogy xy fog kiesni és ő esett ki...
nemtom mindenben igy megy e, de érdekes volt mindenesetre
a repülős srác sztem elöször jobb volt, igaz a másidikban volt egy baki és két fél produkció volt, nekem unolmas volt, sokkal többet ki lehet hozni ebből, de megnéztem volna még inkább mint a High scool misucal boyt
"kicsit olyan érzésem van, mintha ki lennénk fogyva a jó humoristákból..." nézd a shówder klubbot
-
mephi666
nagyúr
válasz
animatrix11 #105 üzenetére
ez az egész le van már szerintem tudva... a "nagyokosok" biztos tudják is már, hogy ki lesz a végén a győztes...
csomó olyan produkció volt, ami szerintem teljesen egyedi és ötletes/látványos volt, mégsem szavazták be... ez nem megasztár vagy hasonló, ahol csak énekkel lehet indulni... itt szerintem a kreativitást jobban kellene értékelni... tudom, hogy nem egyszerű énekelni sem, de főleg az énekeseket nyomatják... én pl. a repülős srácot nagyon sajnáltam... ilyen egyedi/ötletes/látványos/hangulatos produkciót nem nagyon láttam még... simán tovább mehetett volna szerintem...
ui: valamit hallottam, hogy a régi mtv1-en valami kabarés-tehetségkutatót akarnak majd indítani... arra viszont kíváncsi leszek... kicsit olyan érzésem van, mintha ki lennénk fogyva a jó humoristákból...
-
puttputt
őstag
válasz
animatrix11 #103 üzenetére
Ja, hát a "táncosok"... nem is tudom milyen kategória...
Itt a szomszédos téren lenyomják ugyanezt a "tezsvírek".
Elképzelhető, hogy sok, szintén egzotikus tagtársuk szavazott.Bocsánat, ha túl "rosszmájúnak" tűntem. Mivel azonban nem voltam "szókimondó", ezért remélem, nem kapok a fejemre... Bár, ez már csak egy ilyen topik. Ugye, csimav?
-
puttputt
őstag
Érdekes ez a verseny amúgy. Tegnap belegondoltam.
Nem lehet könnyű itt zsűrizni.
Szinte egymás után meghallgatni a "Mama" melodikus megzenésítését, majd végignézni egy "rúdtáncos" (meglehetősen ledér) hölgy produkcióját és azt pontozni.
Minden elismerésem.Ez a B. Bence egyébként nyugodtan elmehetne egy hollywoodi szuperprodukcióba (ld. High School Musical), nem zavarnák el. "Olyan" a karaktere. Ez nem igazán kritika, inkább megállapítás.
Bár, szerintem nem lesz meglepő, ha feltűnik egy ilyen "magyar másolatban" (pardon: "változatban").
Biztos beszavazták a "kislányok". -
csimav
őstag
válasz
animatrix11 #100 üzenetére
te kocka
Bejegyzés frissítve.
-
animatrix11
őstag
Wowzás közben csak fél szemmel néztem a tegnapi elődöntőt, de valahogy az előző jobban tetsztett
-
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11 #96 üzenetére
Attraction nah őrájuk gondoltam
-
mephi666
nagyúr
régi exem ismeri személyesen
mezőtúrra járt középsuliba és a srác is túri... mondta, hogy nagyon közvetlen és jófej... szeret a központban lenni, de ez egy freestyle rappertől szerintem nem negatívum
tényleg nagyon okos a srác és rohadt jól tud rögtönözni... ezt is bizonyította már pár soron... nagyon jók a szövegei... vicces, kicsit piszkálódós, de egyáltalán nem bántó...
-
animatrix11
őstag
Az a baj hogy ilyenek szoktak kiesni (kopp-kopp)
pl volt volt az 1. Csillag születikben egy nagyon durva sajnos nem jut eszembe a nevük (valaki belinkelhetne majd
) uv fénynél zenére nyomták, leesett az állam nagyon durva volt
ott is több olyan volt hogy nagyon jó volt és a közönség (vagy nem) kiejtették
javítás: nem ugy akartam írni hogy népi táncot bárki le tud nyomni de vannak sokan, tehát semmi extra nincs benne
-
puttputt
őstag
Szerintem MC-DC garantált.
Bár, neki én is drukkolok.
Azt nem értem, miért nem változtatja meg MC-CD-re a nevét.
Elvégre rendszergazda állítólag.
Róla is készülhetne egy kasszasiker; mint a "8" vagy mi, Eminem főszereplésével.A Strokes nem rossz még, de ugye voltak már a "szeméttel, kukákkal" zenélők is..., talán 2-3 éve, szóval ők nem nevezhetők akkora világújdonságnak.
-
puttputt
őstag
válasz
animatrix11 #92 üzenetére
Csak őket (egyelőre) nem támogatja a "Youtube" (rajongótábora)
.
Meg lehet, a neve miatt... -
animatrix11
őstag
MC DC nálam is nagyon bejön
viszont a 4 továbbjutónál nem értek egyet Csikó Szabolcsal, ilyen táncot bárki le tud nyomni... bárki mást továbbjutathattak volna -
nrgia
őstag
Nem szeretem az ilyen jellegű műsorokat, de ezt szívesen nézem, bár a mostani produktumok elég gyengécskék voltak....
-
mephi666
nagyúr
én nem néztem végig, de nekem a horváth tamás műsora volt csalódás... kicsit olyan playback-szaga volt szerintem... elénekelgetett meg gitározott, de a zene/ének nélkül, ami alatta szólt, sehol nem lett volna... főleg, hogy kicsit megjátszottnak tűnt, ahogy énekeltetni akarta a közönséget, de teljesen más ének szólt alatta... a múlt heti alkotása az sokkal jobb volt...
mc dc viszont szépen bealakított... tud valamit tényleg... stílusos volt, mellé vicces is, nem lehetett unatkozni alatta...
a repülős gyereket viszont sajnálom... alig akart neki összejönni és ahogy látom, ki is esett...volt ötlet a produkciójában, tehetsége is van hozzá és látványos volt az egész...
-
csimav
őstag
Bejegyzés frissítve.
-
zH.
senior tag
MCDC megint nagyot aratott
Nagyon tehetséges gyerek ; tényleg nagyon jókat tud mondani.
Nagy Respect neki.
A modelles csávót én is sajnálom ; igen lepontozták a végére.
-
Dany007
veterán
MCDC egész jó volt... De ha nem rak bele frappáns poénokat, meg ilyesmiket, akkor el fog veszni... Látszódott a tegnapi műsoron is, hogy miután elkezdett poénkodni akkor indultak be csak igazán a nézők
Én a Gyula gyereket sajnáltam a legjobban =/ Talán azért mert én is modellezek, talán nem. De az végülis egy igazi kis show volt. Volt látvány, mindez zenére, nagyjából ritmusosan... Ráadásul eléggé egyéni ötlet. Nem csak az a sima éneklés meg hasonló mint a megaszarban...
-
Csabee.
nagyúr
Brigi továbbjuthatott volna..
-
sagesz93
addikt
válasz
Taknyoshal #79 üzenetére
Őket én is, ez a 4 hely szerintem nagyon kevés volt.
-
Taknyoshal
tag
válasz
Thunderzolee #78 üzenetére
Nagyon jó ez a műsor, nem igazán nézek TV-t de ezt sosem hagyom ki.
A Soldiers Crew-ot és Balogh Brigittát nagyon sajnálom hogy nem jutottak tovább. -
válasz
Taknyoshal #75 üzenetére
Nem szoktam nézni az efféle műsorokat, de lakótársnőim ezt nézték, nem bírtam nem odafigyelni. Ez a csávó nagyon f×sza volt!
El bírnám hallgatni egy darabig az ökörködését. -
sagesz93
addikt
MCDC továbbment, akkor már nincs gond
Igen jól tolta megint, mondjuk vissza kell hallgatnom majd, de megint jókat oltott -
Taknyoshal
tag
Nem hittem volna, hogy továbbjut a Strokes, bár tényleg nagyon jók. MC DC, Csikó Szabolcs és Horváth Tamás marhajók.
-
Taknyoshal
tag
Hajrá MCDC!
-
Egorov
aktív tag
Nos MC DC-ben nem csalódtam, nagyon tetszett, humoros volt.
Én neki szurkolok.
-
máyköl
veterán
Hú, emberek ez a tegnapi adás nagyon nagy volt. A beatbox-os gyerek tudott valamit, de szvsz ahogy a zsűrik mondanák: nem ebbe a műsorba való. A bűvész az elképesztő volt, mekkora balhét csapott.
Jót röhögtem... A tolószépkes úrnak pedig elismerésem.
Pedig szép hangja volt.
Na, amit abszolút nem juttattam volna tovább azok a műanyagpalackosak voltak. Borzasztó volt, áhhh, szörnyű.
Ja, és a gitáros a testvérével.
Az igazság, hogy a tesójának tényleg nem volt túl jó hangja, az öccsének viszont jó hangja is volt, meg gitározott is. Bár talán így volt igazságos, mert ne vesszenek el a tehetségek, de azért sajnáltam a báttyust.
-
csimav
őstag
Úgy látszik, hogy csak este lesz frissítés
-
Egorov
aktív tag
Hát a tegnapi durva volt. Én ott sírtam, amikor a erős ember bejött balettozni.
Éppen kocsmában voltam, ott néztem, mindenki röhögött. Nekem tetszett.
A beatbox-os gyerek is tetszett nekem, meg a táncos csajok is, meg a rúdtáncos. Ez rendesen tud szorítani.
Ami nagyon gány volt, az lópatkoló kovács a segédjével. Na az ilyen mit érez, hogy jelentkezik ilyen műsorba?
Szerk.:
A bűvész meg hogy felkapta a vizet. Jól megmondta nekik.All in all, nem volt rossz a tegnapi.
-
csimav
őstag
Újra itt
A tegnapi fellépőket még délelőtt kiteszem.
-
Crystalheart
őstag
"Vasary Andre-nak tenyleg jo hangja van, kerdes hogy szoveggel mit tud.."
Nos, itt utánanézhetsz. Van alatta kis szöveg is. Amúgy húgom találkozott vele személyesen a Társulat válogatóján, meg beszélgetett is vele - rendes ipse, de totál feminim megnyilvánulásai vannak, ez talán nem meglepő.
-
tildy
nagyúr
A sid az nem a Foodexpresszes Zsidek László fia, egy eléggé befutott zenekarral már?
-
dew28
aktív tag
itt reg nem a tehetsegrol van szo, az hogy esetleg tobben szavaznanak ra, tobb penzt is jelent a csatornanak, mert talan van egy reteg aki csak miatta szavazna.
viszont -es ez most bunkosagnak hangzik- Ra nem lehet show-t epiteni..hogy mas is legyen en pl a testverparbol egyedulikent indulo asszem Tamast dobtam volna ki az elso hangjanal.. a rudtancost se nagyon tudom mit fog kezdeni ha meg 3 adasba visszahivjak, mert nemsok mindent lehet valtoztatni a dolgon, oket inkabb azert rakjak bele hogy konnyebb legyen kidobni
a masik amitol mar herotom van az hogy minden csaj enekesnek mer kell igy emelgetnie a kezet, mint - tudjatok, na..
Vasary Andre-nak tenyleg jo hangja van, kerdes hogy szoveggel mit tud..
-
lovag05
aktív tag
Mozgássérült. ˇˇ
Pont ezért sem engedték tovább, mert akkor valszeg' többen szavaznak rá, mivel többen megsajnálhatják, hiába lehet/van jó hangja. Itt inkább "tehetség" kutató verseny folyik, az igazság oda át van, itt még nincs... Te is tehetséges codos vagy, -csak a példa kedvéért, még rengeteg másban is- még is, ha nem tudják értékelni...
-
Ice!?
őstag
Annak a tólószékes csávónak tök szép hangja volt. Szerintem megható volt.. Inkább őt juttattam volna tovább, mint azt a gyereket, amelyik "fekete táncot" adott elő. Abban mi szépség van? Csak ugrál jobbra-ballra, és üti a lábát. Na mindegy. Ezt csak offban. Még a zsűrinek is tetszett egy darabig, aztán hirtelen megváltozott a véleményük, majd az egyik ilyet szólt, hogy "Sajnos nem juttathatunk tovább".
Nekem elsőre az jött le ebből, hogy odaszóltak nekik, hogy nem kéne, mert az lesz, hogy megsajnálták, és ezért engedték tovább.Na meg az a másik csaj is. Valami fiatal suna. Hangja nincs, csak lejáratta magát. Ezért ő pénzt kaphatott?
Vannak érdekes dolgok. -
Crystalheart
őstag
Nem tartjátok furcsának, hogy egyetlen prózai vagy lírai produkcióval sem mutattak senkit, holott a jelentkezéskor megadták kategóriának a prózát?
Helyette nagyon sok olyat juttattak a "legjobbak" közé, akiket csak a röhögtetés miatt toltak be, ezért pazaroltak rájuk időt.
A régi Ki mit tudok felhozatalában nem szerepeltek minősíthetetlen produkciók...
-
DJGABI
addikt
Már megy a 3. felvonás, eddig a legjobb a bűvész kirohanása volt.
Szerk: Ja meg persze a táncos csajok.
Szerk2: És Mr. Bean.
-
máyköl
veterán
Üdv! Én is belekukkantottam az előző adásba. Ez a Vásáry André nagyon durva... Ekkora hangot, te jó ég... A közönség felállva tapsolt.
Mi a véleményetek?
-
niti
aktív tag
Ez a Brasch Bence borzalmas
ABig family meg a "HE?" kategória... Nem értem a művészetüket... A jazzénekes kislány fura. Nagyon szép a hangja, de egy gyerekhengtól a jazz nem hiteles, hogy úgy mondjam. Eddig a jódliénekes lány, aki végül nem jódlit énekelt tetszik a legjobban. -
Redcaster
őstag
Nem tudja valaki megmondani a Bad Boyz zeneszámainak a nevét? Leginkább a 3. rész kéne. Nagyon kösz
Am jó a műsor, sokat szakadok rajta
-
DJGABI
addikt
Nem volt gyengébb picit ez a mostani felhozatal? Egyedül talán a varázsló és a Rippel-utánzó páros voltak azok, aki érdekes érdekesnek tűntek.
Amúgy nálunk ment a tippelés, hogy ki jut tovább és ki nem. 90%-ban bejöttek a tippjeim.
-
lorenzen
aktív tag
A Big Family felvételéhez gratulálok.
A felvétel második felében a produkció helyett, csak a zsűrit mutatták. -
Dany007
veterán
Naja, mondjuk elég nehéz elhinni, hogy van olyan épeszű ember, aki bemegy meginni 2 korsó sört, mint nagy mutatványt.
Arról nem is beszélve, hogy túl sok hirdetést nem láttam róla, hogy szuper csillagokat keresnek, lehet jelentkezni itt és itt. V.színű volt, de annyira nem volt eleresztve, hogy én, mint átlagember felfigyeljek rá.
Ergo a 94. világvégi alkoholista parasztbácsi se biztos, hogy kiszúrta az eseményt. -
Dany007
veterán
Na, hát tegnap megnéztem, főként b.nőm nyaggatására
De annyira nem volt vész. Röhögtünk rajta rendesen.
Engem valójában sokkol a sok beképzelt ember jelenléte. Hihetetlen számomra, hogy pár ember mégis mit gondol, amikor arra adja a fejét, hogy ilyen helyre jelentkezzen. Komolyan nem tudom elképzelni. Ennyi önbecsülésük, önkritikájuk nincsen?
Okés, lehet rá mondani, hogy jó poén, jó buli egy ilyen, persze. De amikor a Tv-ben leadják, és kitudja hány millió ember szeme láttára csinál saját magából komplett és nyilvánvalóan hülyét az illető, akkor tényleg nem értem.Voltak tényleg nagyon jók. Ami tetszett, az a bűvészmutatványos. Az komoly volt. A Vásáry André is, attól függetlenül, hogy elég furán vette ki magát az egész. Nemsemmi volt amit alkotott.
Plusz a kislánycsapat bemutatója is elég látványos, jól összerakott és bemutatott előadás volt. Aztán ennyi. A többi kis híján rakás szar kategória. Ja, még az a Golden Piramis szerű izé se volt rossz.
De itt megint előjön az a kérdés, hogy ez mennyire életszerű, életképes mint show, vagy mint 'sztár' vagy itt csillag... -
csimav
őstag
Bejegyzés frissítve
Az az André gyerek kemény volt tegnap********
Ez 7 nap bant ért.
[ Módosította: Racecam ]
-
csimav
őstag
Most meg a pali
nagyon nagy
-
csimav
őstag
Jajj gec milyen volt az öreglány
-
csimav
őstag
30 perc a kezdésig
-
csimav
őstag
Már csak 1 nap és ismét röhöghetünk
-
csimav
őstag
-
csimav
őstag
Kár, hogy hétköznap nem adnak válogatásokat.
-
csimav
őstag
Amúgy én nem engedtem volna tovább a repcsis srácot...
Akinek van RC-s repcsije 1-2 év alatt megtanulja profin kezelni+ 1 év alatt zenére irányítani, nem nagy dolog. -
csimav
őstag
Amiket össze tudok szedni azokat kiteszem
-
ABE
őstag
Törölték a videókat. Menjenek a büdös francba...
-
csimav
őstag
Amúgy én általában ezeken a fiatal taknyokon eléggé kiakadok.
Mi az, hogy egy 12-13 éves gyerek mesemondással cs.sz.-et nyer?
Most meg ott az a Viktória 13 éves. Pár év múlva teljesen más lesz a hangja... -
ABE
őstag
A kalapálós fazon az beszarás, ilyen abszurd dolgot rég láttam.
-
Taknyoshal
tag
MC DC volt a legkirályabb.
-
csimav
őstag
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
Köszi
Én azt hittem, hogy a csávó 16-17 éves vagy max. 20. -
Armahun
addikt
Nekem ök is tetszettek.
-
csimav
őstag
Ha tudtok még videókat és tudtok valami jó címet adni neki, akkor kérem linkeljétek be és kiteszem.
-
aero.
veterán
a popsijuk tényleg jó volt, de a produkciójukban biztos volt hiba.
nekem legjobban mc dc tetszett, impozáns a 9 óra 30 perces rekordja is, aztán az a bárokba éneklő csávó se volt rossz.
meglepő volt még a bohemian rhapsody, azt nagyon jól adta elő a csávó.annak a kék ruhás öreg "hölgy"-nek pedig csordultig lehet az önbizalma, undorító volt.
-
Tibiajax
nagyúr
csimav ((* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!))
-
Crystalheart
őstag
Megvan egy előzetes terv a műsorhoz, abba a sablonba illő előadókat keresnek. Mehetett volna oda Latinovits is szavalni, ha nem keresnek szavalót; vagy Sasvári is, ha nem kell nekik musical. Hogy egyes kategóriákban egszerűen nem indult normális előadó, és ilyen gagyikat kellett beválasztani...
Nem tetszik ez az ömlesztett dolog.
(Amúgy rockmegasztárt miért nem indítanak már egyszer? Ami tényleg nincs itthon, az egy jó metálénekes
)
-
csimav
őstag
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
Egyetértek
Beválogattak 1-2 fogyit, 1-2 fiatal sz*t.... erre a jó csajokat(brazil szambásokat) hogy leszóóták
Megvan nekik adva biztos, hogy kiket válogassanak. -
Crystalheart
őstag
Hát... Érdekesek ezek a tehetségkutatók. Mi lenne, ha egyszer beválogatnák a 30 közé a valóban legjobbakat?
Mert most tisztán látszik, hogy nagyon vegyesfelvágott volt a cél.
-
mephi666
nagyúr
asszony nézte a műsort... amikor az öreg fickó énekelt, pont akkor hallgattam jutúbról alvinéktól a 21 múltam-ot nosztalgiából... rohadt jól összevágott az öreg produkciójával és könnyesre röhögtem magam: "21 múltam, teljesen kész vagyok, pedig droghoz sem nyúltam..."
-
csimav
őstag
A kovács bácsiról nincs videótok? Kitenném azt is
-
jorden06
senior tag
nekem is szegény ,,nyomorék" rapper srác tetszett
sok sikert neki a továbbiakban
-
csimav
őstag
McDc-t kitettem.
A csávó amúgy csípőficamos?A kovács kemény volt
üti a vasat, mint a barom... kérdezik: neve? honnan jött? mit ad elő?
nem szól semmit... aztán a vassal begyújtotta a papírt -
stangli
senior tag
Tabáni István jól előadta a Bohemian Rapsodyt, remélem itt sikerül bizonyítania és nem bukik el mint a Megasztár alatt, ilyen hanggal megérdemelne egy kis sikert.
-
DJGABI
addikt
Sajnos a konkurenciát néztem, már megbántam, de ma pótoltam ezt a műsort is.
Nekem a freestyle rapper jött be [link], citromdíjasok közül meg a kalapácsos emberke.
@Egorov: úgy látszik egy rugóra jár az agyunk
-
Egorov
aktív tag
Nekem jobban tetszett a freestyle rap
MC DC azt hiszem a neve. De ezen a Qeen előadáson is meglepődtem, mennyire jó volt. Gratula nekik.
Aminek semmi értelme nem volt, az a kovács bácsika volt szerintem.
Jah és ami még megérdemel egy gratulációt, az öreg bácsi a második videon aki operát vagy mit énekelt (laikus vagyok ebben)
-
csimav
őstag
Vélemények?
Kattintsatok a képre és nézzétek meg a videót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Minden szombaton a Retek Klub nyomatja a Csillag születik-et.Érdemes nézni, lehet rajta sokat röhögni és vannak elég jó...
- Villanyszerelés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest