Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mace Windu
csendes tag
Ne nézz már hülyének. Megértem minden felháborodásotokat, mint mondtam, én is rühellem a büdös cigiszagot, de olyan pokoli mélységekbe helyezitek az egészet, hogy komolyan nem értem. Ocsmány, antiszociális szokás, ami ráadásul káros is. Ebben megállapodhatunk. De semmi több, ne érezd magad vesénrúgva ha elmegyek melletted az utcán egy cigivel a kezemben.
Bunkó, mások érdekeit szarba se néző dohányos meg midnenhol van, inkább róluk szól az amiről ti beszéltek!!!(amúgy meg a hatványozódásba ne menjünk, bele, de nagyon nem úgy van. minden embernél más, életkörülmény, életvitel, szellemi frissesség, stb függő, nem lehet általánostani)
JuliusCesar: Neked miért hasznos, ha elrobognak melletted atóval? Semmiért. A dohányos is úgy gondolja (épp a függősége miatt), hogy neki ez kell, az élete része. Nem volt ez rossz hasonlat, hidd el.. Na a tömegközlekedés már más tészta.
Ott már vannak újabb tényezők. Na Elnézést, hogy így bemutatkoztam nektek, csak néha rám jön az ötperc és védem a nem létező igazam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Arc Raiders
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bunkó, mások érdekeit szarba se néző dohányos meg midnenhol van, inkább róluk szól az amiről ti beszéltek!!!
Ott már vannak újabb tényezők. Na Elnézést, hogy így bemutatkoztam nektek, csak néha rám jön az ötperc és védem a nem létező igazam.