- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is most gondolkozok egy HTPC szerűség építésén. Az első, ami elvette a kedvem, az pont az, hogy az ilyen kicsit design-osabb házak 30-60 ezertől kezdődnek...
Így ez kilőve. Nemfogom majdnem az egész gép árát / vagy felét csak a házra költeni.Ezért én azt találtam ki, hogy a TV-s szekránybe lesz beépítve a gép
Egy 50x30x35cm-es (szélesség,magasság,mélység) helyen elfér egy ATX-es alaplap, VGA-val, táppal mindennel együtt. Így a jövőben már nem kell keresgélni külön mini itx alaplapot, amik gyakran drágábbak stb... A szekrény egy 220 széles, 40 magas és 45 mély bútor lenne, ami ~ 30-40cm-re a padlószint felett lenne falra szerelve
Ennek bal sarkában lenne leválasztva a PC ház, kívülről úgy nézne ki, mint egy fiók, fogantyú nélkül... Na, ez az én tervem egyenlőre -
caizzz
senior tag
http://www.mini-itx.com/store/?c=3#8k07 itt találsz dögivel
-
barnam_
nagyúr
cipős doboz?
-
14adam
addikt
Apple Mini ház kéne neked
-
zolikaDB
veterán
Itt egy írás: Az atomnál picit nagyobb. Nekem bejött a cikkben szereplő ház nagyon, annak ellenére, h nem túl jónevű cég gyártja
Illetve az Aerocool Aerocube, ami személy szerint kicsi házakban nekem etalon: katt -
madstunt
addikt
hajlandó vagy egy keveset fúrni-faragni?
mert akkor veszel egy régi erősítőt és abba pakolod -
törölt tag
Hát, szép miniITX-es kocka házat nem találtam olcsón, de egy mATX-eset igen:
Silverstone SST-SG02B-F Sugo, ~19k, hogy tetszik? Normál táp elfér benne, lapos procihűtő is, hosszabb VGA kicsit bajos, mert a vinyókeretet ki kellene venni belőle, amibe 2 vinyó fér. TPU teszt. Bár nem olyan szép, mint ez a OrigenAE, de nem is kerül annyiba és attól még pofás, szerintem. -
Snowy_owl
őstag
Egy ilyen mit tud 100k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest