- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is most gondolkozok egy HTPC szerűség építésén. Az első, ami elvette a kedvem, az pont az, hogy az ilyen kicsit design-osabb házak 30-60 ezertől kezdődnek...
Így ez kilőve. Nemfogom majdnem az egész gép árát / vagy felét csak a házra költeni.Ezért én azt találtam ki, hogy a TV-s szekránybe lesz beépítve a gép
Egy 50x30x35cm-es (szélesség,magasság,mélység) helyen elfér egy ATX-es alaplap, VGA-val, táppal mindennel együtt. Így a jövőben már nem kell keresgélni külön mini itx alaplapot, amik gyakran drágábbak stb... A szekrény egy 220 széles, 40 magas és 45 mély bútor lenne, ami ~ 30-40cm-re a padlószint felett lenne falra szerelve
Ennek bal sarkában lenne leválasztva a PC ház, kívülről úgy nézne ki, mint egy fiók, fogantyú nélkül... Na, ez az én tervem egyenlőre -
caizzz
senior tag
http://www.mini-itx.com/store/?c=3#8k07 itt találsz dögivel
-
barnam_
nagyúr
cipős doboz?
-
14adam
addikt
Apple Mini ház kéne neked
-
zolikaDB
veterán
Itt egy írás: Az atomnál picit nagyobb. Nekem bejött a cikkben szereplő ház nagyon, annak ellenére, h nem túl jónevű cég gyártja
Illetve az Aerocool Aerocube, ami személy szerint kicsi házakban nekem etalon: katt -
madstunt
addikt
hajlandó vagy egy keveset fúrni-faragni?
mert akkor veszel egy régi erősítőt és abba pakolod -
törölt tag
Hát, szép miniITX-es kocka házat nem találtam olcsón, de egy mATX-eset igen:
Silverstone SST-SG02B-F Sugo, ~19k, hogy tetszik? Normál táp elfér benne, lapos procihűtő is, hosszabb VGA kicsit bajos, mert a vinyókeretet ki kellene venni belőle, amibe 2 vinyó fér. TPU teszt. Bár nem olyan szép, mint ez a OrigenAE, de nem is kerül annyiba és attól még pofás, szerintem. -
Snowy_owl
őstag
Egy ilyen mit tud 100k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mostanában érdekelnek az M-ITX cuccok, így hát ráakadtam egy házra, ami bődületesen tetszik.OrigenAE M10 a típusa.Van...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest