- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is most gondolkozok egy HTPC szerűség építésén. Az első, ami elvette a kedvem, az pont az, hogy az ilyen kicsit design-osabb házak 30-60 ezertől kezdődnek...
Így ez kilőve. Nemfogom majdnem az egész gép árát / vagy felét csak a házra költeni.Ezért én azt találtam ki, hogy a TV-s szekránybe lesz beépítve a gép
Egy 50x30x35cm-es (szélesség,magasság,mélység) helyen elfér egy ATX-es alaplap, VGA-val, táppal mindennel együtt. Így a jövőben már nem kell keresgélni külön mini itx alaplapot, amik gyakran drágábbak stb... A szekrény egy 220 széles, 40 magas és 45 mély bútor lenne, ami ~ 30-40cm-re a padlószint felett lenne falra szerelve
Ennek bal sarkában lenne leválasztva a PC ház, kívülről úgy nézne ki, mint egy fiók, fogantyú nélkül... Na, ez az én tervem egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest