- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz hengerPHanda #76 üzenetére
Az igaz, hogy én mondom, de nem az én tudományom. A feleségem tette elém a fincsi kukoricát, amely nem volt szétázva, de kemény sem volt. Ő ismerte a csíziót.
Megjegyzem három éve nem ettem főtt kukoricát.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Megkésetten mondom a magamét.
Nálunk úgy főtt a kukorica, hogy a fazék alján volt egy réteg héj, azon a kukorica, aztán újabb réteg héj volt a tetején. Nem kérdeztem miért, ma meg már nincs kitől. Szóval az a lényeg, hogy hideg vízben feltéve, forrástól számítva tutira több ideig főtt, mint fél óra.
Na most az is kérdés, hogy honnan származik az a kukorica. Aztán az is kérdés, hogy étkezési, vagy takarmány jellegű-e. Az utóbbi nem alkalmas a főzésre, csak ugye az árus is keresni akar.hengerPHanda: Megvan, ez az!
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Mert tankolsz, és ha már ott vagy, veszel valamit. Ha drága, hát drága, de kéznél van.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest