Hirdetés
Aktív témák
-
Huma
addikt
Eddig még nem láttam ezt a filmet. Köszi, tetszik.
Carl Sagant meg fel fogom jelenteni plágiumért. Ellopta a gondolataimat.Kazimír: Tanultunk. Sőt tételként is a valószínűségszámítást húztam. Kettes lett, szóval mindent tudok a valószínűségszámításról
Két párhuzamos egyenes meg, hogy a fenébe találkozik a végtelenben? Ezt sem értettem soha.Amúgy amikor a végtelennel számolunk akkor teljesen jó az a képlet vagy csak olyan mint Einstein kozmikus állandója? (Tudta, hogy valami hibádzik és ezért berakott egy állandót, hogy megközelítőleg jó eredmények jöjjenek ki.)
De ha tökéletesen le is van írva a végtelen. Akkor sem valószínű, hogy azt csak úgy simán alkalmazni lehetne az univerzumunkra. Van egy pár elmélet ami megpróbálja értelmezni az univerzumot. (pl húrelmélet) Igazából azt sem tudjuk, hogy végtelen-e.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz talmida #2038 üzenetére
Ezek szerint, amikor megalkotom magamnak és az életemben a csodát, Isten magányossága tör rám hirtelen?
Hmm. Ha ez embert Isten képére teremtették, akkor átéli Isten minden érzését is, amikor Istenként viselkedik és létezik?
S az ember Isten megoldásaira vágyik ilyenkor. Nem tehet mást, olyan, mint Isten.
Vajon, emiatt vágynak a nők annyira gyerekre, és emiatt olyan szoros barátok a férfiak? Vajon a férfiaknak mit jelent, hogy társat teremtenek, akivel megoszthatják a Teremtést?Számomra Isten és ember Egy. DE megtapasztalni Istent magamban, na, ez kezd érdekes lenni...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest