Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Arra kellett volna ötlet, hogy a total commanderes folyamatos popup felugrálást hogyan szünthethetem meg.
Azzal nincs baj ha feladatonként kéri DE amikor semmi su igényesben nem vagyok akkor eddig se kérte, most viszont ilyen VOLT.Úgy néz ki a stabil 20.1-re való frissítés megoldotta. Vagy lehet az, hogy a hideot kikapcsoltam majd vissza amiután frissítettem. A lényeg hogy jó. Persze lehet az is segített volna ha csak simán újrahúzom...
(Tcmd-t is újra raktam a 20.1-re frissítés alatt de a 20.0 alatt is volt egy reinstallja s nem segített)
A ha tcmdvel volt a baj akkor az is furi, mert a magisk supersu log azt írta, hogy a system/bin/sh-val akart csinálni valamit....
Nem túrkáltam abban az tuti, mert csak a küls sd kártyámban túrtam.Továbbá a toastokkal nincs bajom, kifejezetten szeretem tudni, hogy mikor mi van a suval.
A Taskerbe meg nincsen semmi olyan profilom ami komolyabban túrhatna valakiben, csak időben aktiválós (notificationt ír ki s kész) van .....
Az ürüléknek nevezett MIUI meg tökéletesen feldobja a requestet nekem !
Az, hogy adott egy magiskos fórum nem véletlen ide jönnek az emberek, mert autómatikusan arra gondol az ember hogy itt hamarabb talál megértő(bb) fülekre s tudnak segíteni mint egy globálisabb fórumon.
Persze ott is valszeg lehet találni embereketArra nem láttam semmilyen utaló jelet, hogy ide nem lehet másfajta DE magiskos kérdéssel fordulni.
Ez esetben egy jó tanács. A blogbejegyzés elejére vagy a fórumos összefoglalóba írd le, hogy témánál maradjunk. Szerintem úgy mindenkinek könnyebb leszneked is, hisz nem kell elmondogatnod. A többieknek is mert akkor nem teszik fel a kérdést itt. S ezzel magadat is megmented rgy picike feszkó forrástól s a másik embert is. Mert nekem pl rosszan esik ha hibázok.
Ha meg nincsenek "szabályok" tisztázva akkor nehéz betartani azokat, pedig igyekszek.Elnézésedet kérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest