Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Bocs crok, látom, hogy nem ide kellett volna...
-
-
ketabruce
csendes tag
Szia vgyg!
Irtad korabban, hogy sikerult a Rafit rootolt telon mukodesre birnod. Hat sajnos nekem nem igazan.
Oreom van, Magisk-kal. Van Xposed-om is, de ez most atmenetileg tiltva van Magisk-ban, mert ezzel par dolog nem mukodik (pl. Horizon GO csak akkor mukodik, ha ez disable-ben van).
Magisk Hide-dal megy nekem az OTP Smartbank, egyebkent.
Egyelore Rafi mobilbank sehogy sem akar elindulni, mindig a weboldalra visz a root-os tajekoztatohoz. Hide-ban ez is be van alltiva. Es a Managert is elhide-oltam...
Irtal ilyet, hogy "tiltottam az információkérést a telepített alkalmazásokról". Ez mit jelent pontosan? Nem talalok erre vonatkozo beallitast sehol, pedig en sem ma kezdtem a bizniszt...
Illeve a liboemcrypto-disablert is beimportaltam Magisk-ba, de nem mutatja a modulok kozott.
Szerinted merre keresgeljek meg a beallitasokkal, hol lehet-e a problema forrasa?Elore is koszi a segitseget!
-
w.miki
veterán
Bocsi látom van Magisk topikod, átmenjünk oda?
-
w.miki
veterán
Most megint elakadtam.
Eddig a leírásod, és ezt a módszert használtam, de most újratelepítettem a telefonom.
Azóta, hiába telepítem a Magisk, BusyBox, MHProps modulokat, amikor a Terminal-ban kiadom a PROPS parancsot, Not found üzenetet kapok.
Nem tudok fingerprintet beállítani. Szerinted mi lehet a gond? -
vgyg
csendes tag
Szia Crok!
Látod hiába akarsz elüldözni innen mindenkit, akkor is ide írtam, de csak azért, mert Raiffesen probléma miatt kerültem ide : )
Mint írtam 20.1-el nem ment, azt is írtam, hogy mindkettőnek Hide-ot nyomtam, akkor sem ment.
Elolvastam mindent, amit írtál, de csak így oldódott meg.
Bocs lehet, hogy tettem benne felesleges köröket, de nekem csak ez ment, nem vagyok profi.
Ja! Valaki írta azt is, hogy esetleg az alkalmazás "körülnéz" és, ha látja, hogy fent van pl. a Titanium Backup v. AdAway, akkor alapból dob egy root figyelmeztetést ezért tiltottam.
Köszi mindenkinek. -
crok
nagyúr
Köszi! De miért nem a kettővel fentebb említett, direkt Magisk témára nyitott topikba írtad le?
Plusz igen, a liboemcrypto-ig el se jutottál volna ha a Magisk Manager-t is hide-olod mert már akkor is ment volna (plusz a telepített alkalmazások listáját se kell letiltani ha a Magisk Hide már tiltva van). De még a Canary-ig se kellett volna elmenned, 20.1-el is menne. De az meg MIUI-n amúgy hibás, de szerintem a Canary-ban sincs az a hiba javítva (Magisk Manager-ben pl. nincs a log alatt semmi a Magisk logban). De a legnagyobbat egyébként a MIUIHU miatt szívtál meg a "beépített root" miatt, míg élek ezt nem fogom megérteni hogy minek van benne.. a Magisk uninstall zip flash-elése arra is elég lett volna, mindent kipucolt volna, és|vagy az unSU zip, azoknak könnyebb akik nem akarnak kézzel törölgetni.
-
vgyg
csendes tag
Hát jó munkát mindenkinek!
A fenti dolgokba nem tudok nagyon beleszólni, mert nagyon összetett a probléma.
Ezért csak leírnám, az enyém hogyan oldódott meg.
Adott egy Redmi 4x. Feltettem egy MIUI.HU 11-et.
Raiffeisen persze nem működött. Magisk v.20.1 TWRP-vel fel, Hide mindkettőnek, persze még mindig semmi.
A MIUIHU alapból integrált SU-t töröltem (sima apk eltávolítás), Magisk Canary talált egy Magisk v.20.2-11b7076a-t, ami csak TWRP-ből ment fel, de akkor már felraktam a liboemcrypto-disablert is (utólag kiderült, nem is kellett volna, tölthető a Magisk Hide modulok közül is).
Raiffeisenből legújabb letölt, indítás előtt alkalmazás kezelőben tiltottam az információkérést a telepített alkalmazásokról és start.
Úgy néz ki, hogy most megy.
Talán valakinek segít, nekem elég sok időt elvitt. -
Roxkex
senior tag
Abból gondoltam, hogy jöhet ide mert Magiskos, félre értettem. Bocsánat ! Köszi a felvilit
Egyébként Note 7, xiaomi.eu stabil (legfrissebb)
Deelhiszem,hogymásnak nem jó természetesn, s az tény hogy voltak régrbb miuik amik stabilabbak voltak. (Még akár azokból az időkből js amikor csak egy rom volt) -
crok
nagyúr
"Az ürüléknek nevezett MIUI meg tökéletesen feldobja a requestet nekem !" - meg rajtad kívül többszáz embernek nem, a Magisk kódja tele van custom UI-ok (főleg MIUI) workaround-al. Mondjuk még az se derült ki milyen készülék milyen ROM-on.. de nem a levegőbe beszélek, hidd el tudom mi az a Xiaomi és MIUI, topikgazdája vagyok az egyik - egyébként remekül sikerült - készülékének egy elég összeszedett útmutatóval. De ettől még egy vicc a mostani global MIUI 11, és sok készüléken a 10 is. A Xiaomi.EU más káposzta, de az említett hiba ott is fennáll.
"A Taskerbe meg nincsen semmi olyan profilom ami komolyabban túrhatna valakiben, csak időben aktiválós (notificationt ír ki s kész) van ....." - log or never happened, a szerintem nincs =/= bizonyítottan nincs
"Az, hogy adott egy magiskos fórum" - nem, itt nem adott egy Magisk-os fórum, ez egy blog..
"Persze ott is valszeg lehet találni embereket
" - ..annyira valszeg hogy itt is írom hogy ott válaszolok szivesen
"Ez esetben egy jó tanács. A blogbejegyzés elejére vagy a fórumos összefoglalóba írd le, hogy témánál maradjunk." - akár blog akár fórum: komolyan le kell írni neked hogy maradj a témánál? Akkor a főzőműsorban autószerelés az teljesen OK? Vagy hogy kicsit akkor hasonlóbb legyen a példa: vegetáriánus főzőműsorban maradhat a húsétel készítés? Az szintén OK mert főznek?
Ezen felül hozzátenném, hogy 95+% el se olvassák a fórumok összefoglalóját se de hogy még itt ennek a blogbejegyzésnek a tartalmát se csak lemegy a végére és hiába van benne a bejegyzésben a tudnivaló, hiába van 2..3 hozzászólással felette feltéve és megválaszolva a kérdés, nem, write-only.. akkor van értelme beleírni hogy "fáradjkérlekátazAndroidSzakmaiba"? Te átmentél? Waitaminute..
De akkor, kérlek titeket, át lehet fáradni [IDE]
És maradjunk a témánál - itt is, ott is..
-
Roxkex
senior tag
Arra kellett volna ötlet, hogy a total commanderes folyamatos popup felugrálást hogyan szünthethetem meg.
Azzal nincs baj ha feladatonként kéri DE amikor semmi su igényesben nem vagyok akkor eddig se kérte, most viszont ilyen VOLT.Úgy néz ki a stabil 20.1-re való frissítés megoldotta. Vagy lehet az, hogy a hideot kikapcsoltam majd vissza amiután frissítettem. A lényeg hogy jó. Persze lehet az is segített volna ha csak simán újrahúzom...
(Tcmd-t is újra raktam a 20.1-re frissítés alatt de a 20.0 alatt is volt egy reinstallja s nem segített)
A ha tcmdvel volt a baj akkor az is furi, mert a magisk supersu log azt írta, hogy a system/bin/sh-val akart csinálni valamit....
Nem túrkáltam abban az tuti, mert csak a küls sd kártyámban túrtam.Továbbá a toastokkal nincs bajom, kifejezetten szeretem tudni, hogy mikor mi van a suval.
A Taskerbe meg nincsen semmi olyan profilom ami komolyabban túrhatna valakiben, csak időben aktiválós (notificationt ír ki s kész) van .....
Az ürüléknek nevezett MIUI meg tökéletesen feldobja a requestet nekem !
Az, hogy adott egy magiskos fórum nem véletlen ide jönnek az emberek, mert autómatikusan arra gondol az ember hogy itt hamarabb talál megértő(bb) fülekre s tudnak segíteni mint egy globálisabb fórumon.
Persze ott is valszeg lehet találni embereketArra nem láttam semmilyen utaló jelet, hogy ide nem lehet másfajta DE magiskos kérdéssel fordulni.
Ez esetben egy jó tanács. A blogbejegyzés elejére vagy a fórumos összefoglalóba írd le, hogy témánál maradjunk. Szerintem úgy mindenkinek könnyebb leszneked is, hisz nem kell elmondogatnod. A többieknek is mert akkor nem teszik fel a kérdést itt. S ezzel magadat is megmented rgy picike feszkó forrástól s a másik embert is. Mert nekem pl rosszan esik ha hibázok.
Ha meg nincsenek "szabályok" tisztázva akkor nehéz betartani azokat, pedig igyekszek.Elnézésedet kérem.
-
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #131 üzenetére
Az oldalcsaladon torteno valtoztatgatasok nem tettek lehetove..
-
Trailblazer
veterán
Ha már ennyire restriktíven nem akarsz itt semmi Magiskkal kapcsolatos kérdésre megválaszolni (pedig biztos nem véletlenül esik be pont ide az n+1. kérdező), akkor miért nem tetted kezdettől fogva csak olvashatóvá a bejegyzést? Bizonyára van valami oka, hogy nem az Android szakmait választják. Ahogy fentebb már taglaltam, vélhetően elsikkadna a kérdésük a sok elcsépelt általánosság között.
-
w.miki
veterán
Magisk kérdésem lenne nekem is. Ha a TWRP-ból telepített Magisk-os, Hide-olt telefonon csinálok egy gyári beállítás visszaállítását, akkor megmarad a magisk, vagy törlődik?
Vagy a FR előtt unhide-olni, és uninstallálni kell? -
crok
nagyúr
Milyen megoldásra ötlet? Azt se tudni milyen Tasker dolgaid vannak beállítva, ráadásul megváltozott a módja a root jog kezelésének is (broadcast vs. content provider, igencsak elcsíp valamelyik Tasker vacak egy bcast-ot amire csinál valamit a háttérben) így lehet hogy csak simán s.*r a MIUI, megint, amúgy is van a 20.1-el is gondja (nem is jeleníti meg / fel se tudja dobni a magiskd a root kérelmet mert a kérelem elvész a MIUI csudálatos világában).
A TC pedig (mint minden más is) feladatonként kér root jogot nem app indításonként, a root jog is időkorlátos, használat közben ha "lejár" megint kér, megint jön a toast - ha nem tetszik miért nem kapcsold ki a toast-ot? Amúgy miért nem nézed meg a Magisk Manager-ben a logot, látnád mi kért root-ot.
Ez amúgy - elmondom mégegyszer - egy blogbejegyzés, nem topik, de ha valaki mégis hozzászól maradjunk már témánál, legalább a címhez passzoljunk már..
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Adott egy Xiaomi.eu V11 (legfrissebb) rommal megáldott Redmi Note 7, amelyen a BL nyitva, rootlva van. (magisk rejtett -> repackage)
Total Commandert használok fájlok menedszelésére. A root jogokat megadtam neki már régebben !
És mostanában azt vettem észre, hogy folyamatosan feldobja a toast üzenetet amiben az áll, hogy a total commander megkapta az engedélyeket a su-hoz... :\
Eddig is felugrott de csak egyszer amikor megnyitottam és kész. Most viszont folyton :'(
Illetve egy másik fura dolgot is észre vettem. A Manager (his rejtve van a Magisk) appra nyomok néha akkor nem nyitja meg és ilyet szól nekem üzenetként a toast, hogy a "tasker megkapta az engedélyeket a suhoz ..." TASKER !?Mi köze a kettőnek egymáshoz ?
Valaki tapasztalt már ilyet ? Egyéb ötlet a megoldásra ?
Magisk verzió: 20.0
Manager verzió: 7.4.0 -
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #125 üzenetére
Az Android szakmaiban amire kérdeztek még mindig válaszoltam, akár custom recovery akár Magisk akár más de Droid kérdés volt. Volt közte pár ami elég trükkös is volt, volt amit privátban oldottunk meg és utána a megoldás lett megosztva a végén hogy ne spammeljünk - szerintem az a topik erre való. Meg a #123 se neked ment ( :
-
Trailblazer
veterán
Biztos, nekem nincs rá szükségem, ahogy az eggyel korábbi hozzászólásodban látható linkeket is megtaláltam volna magamtól is, már amennyiben rájuk lennék szorulva. Nem is a magam nevében szóltam feljebb, inkább csak mert észrevételeztem, mennyi elveszett user van. De ha az Android szakmaiban lehet részletezni, és akár még választ is várhat a kérdező (mert ez sincs néha feltétlenül így, a specifikus kérdések elsikkadnak az általános kérdések közepette, sok topic esetében tapasztalat), akár még hasznos is lehet.
-
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #119 üzenetére
De, gondolom az Android szakmai.. nem?
-
crok
nagyúr
Na igen, de én nem nagyon látnám értelmét lefordítani ezt meg ezt magyarra csak emiatt.. mert egyrészt minek másrészt elég egyszerű a nyelvezete, egy Google Translate vagy Bing is elég jól megoldja ezt, aki meg modult csinál annak remélem ezt és ezt eleve nem kell lefordítani (külön fel is hívják mindenki figyelmét, hogy aki ezeket a borzasztóan egyszerű dolgokat se képes betartani azt ki is zárják hogy beküldjön modult)
de ahogy az láttszik néha még az útmutatót se olvassa el senki.. szóval akinek nyűgje lesz írjon nyugodtan a szóban forgó készülék topikjába (95% hogy van) vagy max. az Android szakmaiba.. véleményem szerint legalábbis.De ha valakinek lesz kedve meg ideje meg írtani a spamet
(nekem erre nincs időm) akkor nyisson rá egy topikotMagisk @XDA:
https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445
Magisk hivatalos GitHub site:
https://topjohnwu.github.io/Magisk/
(Ez nem a forrás hanem a tájékoztató oldal.)A forrás GitHub-on:
Magisk:
https://github.com/topjohnwu/Magisk
Libsu:
https://github.com/topjohnwu/libsuMagisk dokumentáció - főoldal:
https://topjohnwu.github.io/Magisk/
Magisk dokumentáció - részletek:
https://topjohnwu.github.io/Magisk/details.html
Magisk dokumentáció - Magisk eszközök:
https://topjohnwu.github.io/Magisk/tools.html
Magisk dokumentáció - Fejlesztői segédlet:
https://topjohnwu.github.io/Magisk/guides.html
Magisk Modul Repo (a Magisk Manager-ből letölthető modulok) - keresővel:
https://github.com/Magisk-Modules-Repo
Magisk Modul Repoba felévételéhez kérelem:
https://github.com/Magisk-Modules-Repo/submissionÁltalános install útmutató - a fejlesztőtől:
https://topjohnwu.github.io/Magisk/install.html
https://topjohnwu.github.io/Magisk/tutorials.htmlInstall és általános hibakeresés valamint hibajelentés - a fejlesztő segítőinek munkája:
https://www.didgeridoohan.com/magisk/HomePage -
Surplus
tag
A Magisk véleményem szerint egy univerzális megoldás, úgy hogy megérdemelné egy külön topikok. Bár már elég sok mindent lehet vele kapcsolatban magyarul is találni, jó kis feladat lehet Valakinek összeállítani egy összefoglalót és karbantartani a topikot.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Trailblazer #119 üzenetére
Igaz, hogy a kérdés nem nekem szólt, de ahány gyártó/készülék, annyi félre eljárás sajnos...
Sőt, nekem a Xiaomi Redmi Note 3 Pro -nál olyan is volt, hogy MIUI verziófrissítés után már másképp kellett rootolni a telót. -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg erre a problémára tudtok megoldást adni?
[link] -
-
Nyitottam hibajegyet a T-nél az alkalmazásra.
Nagyon arra kíváncsiak, milyen teló, és milyen OS van rajta, meg hogy tőlük vettem-e.
Meg olyan adatokat kérnek, ami
- megvan nekik, mert ügyfél vagyok
- megvan nekik, mert a kötelező adategyeztetést elvégeztem
- semmi köze ahhoz, hogy az alkalmazás rootot érzékel-e...És persze a telefon nem rootolt. Safetynet check-en is átmegy...
-
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #112 üzenetére
Figyelmeztet ha figyelmeztet.. az is csak script és azt is csak ember írja. Redmi Note 4X-re (mido, volt neked is) Redmi 4 Prime (markw) MIUIHU ROM, ZIP-ből, TWRP alatt, letöltésnél lett elnézve egyébként.. Karácsony után egy nappal
Le is írtam hogy volt ez lehetséges ez amúgy, a dolgok és a programozók szerencsétlen együttállása
-
crok
nagyúr
válasz
pvt.peter #110 üzenetére
Örülök, élesztettem már fel félhalott készüléket is amire konkrétan más telefon ROM-ját tették fel véletlen - kizárólag privát üzenetek váltásával
csak tudni kell jól kérdezni meg meg kell követelni a másik oldaltól hogy 1, azt csinálja amit mondok 2, azt küldje el amit kérek mert akkor nem lesz gond
-
crok
nagyúr
válasz
pvt.peter #108 üzenetére
Gyári boot.img-ben van DM Verity, max a lazyflash-errel ki lehet kapcsolni. Ötlet: MiFlash, és szépen kezdd elölről. A fastboot ROM-ot MiFlash-el fel lehet úgy rakni, hogy nem zárod vissza a bootloader-t és nem törölteted a user data-t. Ez ugyam felülírja a TWRP-t de azt pár paranccsal vissza is lehet utána tenni és mehet a Magisk. Ez egy Marshmallow ROM, a Magisk (ahogy írtam fentebb) 4.2 felett már támogatott, 4.4 és felette már minden funkciója él. Nem gondolom hogy pont a te készüléked lesz kivétel, mindenesetre mivel nem ismerem az aktuális ROM előéletét (és valljuk be: te se) úgyhogy a helyedben én kezdeném inkább tiszta lappal a ROM részét (/system, /boot, /persist meg a firmware, user data wipe nélkül, MiFlash-ből, fastboot tar.gz/tgz ROM-ból).
-
pvt.peter
őstag
Szia,
SuperSU, illetve telepített Magisk törölve az uninstallerekkel.
Utána a gyári boot.img -t akartam ráflashelni, de restart után nem indult el a rendszer, megállt a MI logo betöltésénél. Szerencsére volt mentés, úgy hogy visszatudtam rakni az előző boot imaget.
Nos, a mentés a törlések utáni állapotokat tartalmazza, így a Magiskot próbáltam volna felrakni következő lépésként, de ezt kaptam:
Boot image patched by unsupported programs
Please restore stock boot imageA nyitott bootloader gondolom nem probléma, elméletileg másképp nem is menne.
Ha visszaállok a gyári boot imagere, akkor nem indul el a teló... de ha nem rakom vissza, akkor meg a Magisk nem megy fel...Ötlet?
-
SerialWin7
csendes tag
Először is mostanra már elolvastam a cikket és megígérem, hogy legközelebb ezzel fogom kezdeni. Másodszor, pedig bárcsak hamarabb találtam volna meg. Az a "Hide magisk manager" opció csodákra képes és megmentett volna a jó pár napig tartó kínlódástól. Nagyon felkészült vagy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban és egy remek cikket dobtál össze gratulálok!
-
crok
nagyúr
válasz
SerialWin7 #105 üzenetére
Kérlek ne legyél write-only.. el se olvasni de a végére írni?.. SuperSu-hoz is van SuHide amúgy csak nem valami stabil meg a SuperSU már 2 éve nincs fejlesztve, a Magisk pedig 4.2 felett már támogatott, 4.4 felett a Hide is.. Azért valljuk be ezek alatt már nem nagyon van ma készülék, a SafetyNet meg ugyan 2.3 felett "működőképes" ha a Play összetevők frissítettek de csak 6.0 Marshmallow felett lett értelmesen "használható".
-
SerialWin7
csendes tag
Értem! Túl későn kerültem ide és még nem olvastam el a cikket, bocsi! A lényeg annyi, hogy minden hide nélkül sikerültem megoldanom, hogy ne lássa a root-ot akár SuperSU-val is. Bár tudom, hogy azt manapság már nem sokan használják. Mindenestre elolvasom a cikket és próbálok majd belőle okulni
-
crok
nagyúr
válasz
SerialWin7 #103 üzenetére
Nem tudom milyen gondod volt vagy van eleve vele, azt végképp nem tudom mit kell warezolni vele, de rég nincs vele gond, főleg mert pont amiatt is írtam meg a blogposztot.. a betartásával a 2. ponttal eleve megy a Telekom app, több tíz hozzászólásban ki lett már vesézve.
-
SerialWin7
csendes tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs, hogy aktuális-e még a Telekom root mizéria, de ha igen akkor én megtaláltam a megoldást, ami kicsit warez és fogalmam sincs, hogy írhatok-e ilyet egy publikus fórumra. -
pvt.peter
őstag
-
crok
nagyúr
Mit nem ertesz? A jo megoldas az, hogy szolsz a maintainernek hogy lesz szives megoldani. Nem korbevacakolni es menni tovabb, mert az nem visz elore. Ebbol a hozzaallasbol szuletnek a csontvazak a szekrenyben, utana meg majd megy a siras, hogy kivagjak a maintainert mert szar amit kiad a kezebol, fenntarthatatlan lesz a fejlodes.. de minek is jaratom a szamat.
-
w.miki
veterán
Nem értelek téged. Akkor mi a jó megoldás?
Amit te ajánlottál a leírásban, a SafetyPatch Modul, az nem majdnem ugyanezt csinálja?Lehet azzal is ment, de amikor én a v3-t telepítettem, újraindítás után mindig feldobott a telefon, egy "A rendszer integritás sérült. Keresse meg a gyártót" üzenetet.
-
crok
nagyúr
válasz
pvt.peter #97 üzenetére
Na, akkor kérlek meg is vagyunk: a SuperSU miatt lesz, szinte biztosan.
De, bizony, ezek a megoldások mind a kernelt (a ramdisk-et) módosítják.Az uninstaller ZIP igen, a Magisk teljes törlésére lenne való.
Ajánlom a V20.1 release-ből való uninstallert (mindig a legfrissebbet).
A release-ek itt találhatóak meg GitHub-on
és itt a Magisk XDA thread-je is (itt meg a Canary build, ami a "béta bétája")
Törli a már hozzáadott modulokat és mindent ami Magisk.
A Magisk telepítéskor csinál mentést a kernelről (boot.img)
ezt is visszateszi ha nem törölted vagy piszkáltad meg.Modulok: nagyon nem vagy képben.. a Magisk nem egyszerűen root jogot ad. Lehet letölteni hozzá a un. modulokat: különböző appokat, script-eket amik úgy épülnek be a rendszerbe hogy a /system-et nem módosítják hanem trükkösen mount-olják magukat. A Magisk Manager törlése SEM törli magát a Magisk megoldást mindenestől - erre van az uninstaller.
(Esetleg olvasd el amit ebben a Logout blogomban írtam róla, keress arra, hogy "új iskola")Én azt mondom most csinálj egy teljes TWRP mentés (biztos ami sicher)
és kezdd elölről az egészet ahogy van:- nem tudom mivel és hogy törölted a SuperSU-val megoldott root-ot (nem, az APK törlése vastagon nem elég, a jog megvonás meg pláne semmit nem jelent itt) úgyhogy azt ajánlom használd az itt levő UnSU ZIP-et (a hozzászólásban van csatolva).
- majd ezek után Magisk Uninstaller hogy feltakaríts az alól is
- vagy egy ROM dirty flash vagy a boot img kibányászása+flash-elése
(ehhez amúgy nem kell a fastboot se, TWRP-ben img flash-elés és betallózod a boot.img-t és megadod hogy a /boot-ba flash-elje -- legalábbis modern TWRP-kben ez már benne van).- és jöhet a Magisk.. reboot.. Magisk Manager-t keresd meg.. többire meg ott a leírás a blogposztban fent..
..vagy kérj segítséget a topikjában, látom ott aktív vagy, hátha valaki segít.
-
pvt.peter
őstag
Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kenzo)
MIUI Stable V10.2.1.0.MHOMIXM, nyitott bootloader
Volt fent Magisk, de már korábban le lett törölve (nem tudom, hogy pontosan milyen volt fent, végül érdemben nem használtam).
Nem használtam olyat, ami a kernelt módosította.
SuperSU volt fent, de most töröltem, visszavontam a rootot.Uninstaller ZIP? Ezt honnét érem el? Ez a Magisk törlésére lenne?
Modulok alatt mit értesz?"Ha ez nem akkor a boot.img-t kell visszatenni /boot-ba recovery-ből vagy ROM dirty flash és Magisk telepítése szintén elölről."
Amúgy ez lehet egyszerűbb lenne, MIUI ROM -ból kitudnám bányászni a boot.img -t, aztán meg asszem: "fastboot flash boot boot.img" megoldja.És köszi a segítséget.
-
crok
nagyúr
válasz
pvt.peter #95 üzenetére
Milyen készülék, milyen ROM pontosan? Értem hogy MIUI meg stabil, de pont van belőle 50+.. Eddig melyik Magisk volt fent? Volt fent egyáltalán? Használtál előtte valamit ami a kernelt piszkálhatta? SuperSu, valami (mert ugyan írod hogy van root de mégis mi)? Az Uninstaller ZIP-et próbálnám meg és utána újból Magisk majd utána mehetnek vissza a modulok (az uninstaller mindent kipucol). Ha ez nem akkor a boot.img-t kell visszatenni /boot-ba recovery-ből vagy ROM dirty flash és Magisk telepítése szintén elölről.
De azt ugye észrevettétek hogy ez nem egy fórum téma
hanem egy blogbejegyzés és amúgy nem ilyesmiről szól? -
w.miki
veterán
félmegoldás is megoldás, ha működik.
Nekem S4 mini telefonom van, gyárilag Android 4.4.-el amin már jó pár program el sem indul, azért mert szerintük régi....
Ezért muszáj XDA ROM-ot használnom lineAge 14, vagy 16-ot.
Viszont azon meg a telekom, mcdonalds, raiffeisen appok ROM miatt nem mennének.
De MagiskHide-al, a telefon fingerprintjét Samsung s10plus-ra állítva, végre elindulnak. -
pvt.peter
őstag
OTP -s appot hogyan sikerült elindítania annak akinek rootolt a telója?
-
w.miki
veterán
Esetleg ezt is megpróbálhatnád:
[MODULE] MagiskHide Props Config - SafetyNet, bemutató videóval -
w.miki
veterán
válasz
Trailblazer #80 üzenetére
előtte a YouTube-ot törölni kell?
Mert extra menüt nem láttam benne -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #79 üzenetére
Zárt.
Töröltem a swype-t, Gboard-al se ment. -
w.miki
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #76 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #73 üzenetére
Ja, hogy root nélkül, csak magisk telepítéssel?
-
crok
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #70 üzenetére
Ok, de mint írtam, most nincs root.
-
Zsoleszhun
addikt
Szerintem nem is fogják már fejleszteni, próbáld ki a myRaiffeisen
alkalmazást ez megy sima magisk hide-al is. -
zeon.hu
nagyúr
A kérdésem off, mivel jelenleg se root, se nyitott bootloader.
Gyári global rom (miui 10), de a raiffeisen továbbra sem megy.
Ötlet esetleg? -
w.miki
veterán
Nálam se a Telekom, se a McDonalds app nem megy.
Magisk Hide-ot megcsináltam a fenti 2 alkalmazására.
A Manager hide-ot nem, azt a leírás alapján sem értettem meg, hol van?Nem tudom értelmezni ezt:
2, Ha ezután se megy, akkor az elsőt csináld meg újra majd a Magisk Manager-ben a beállításokban válaszd ki a Magisk Manager Hide-ot (ez nem a Magisk hide hanem a Magisk Manager Hide, ezzel a Magisk Manager appot úgy telepíti hogy egy teljesen véletlenszerű neve lesz így a nem működő app nem fogja látni hogy van Magisk Manager (mert nyilván csak akkor van telepítve Magisk Manager ha van Magisk és így van root. Ezt azért írom le külön, mert Magisk Manager update után ha nem vonod vissza a hide-ot akkor utána két Magisk Manager app lesz a telefonon ami zavaró lehet meg nincs is értelme.. Magisk Manager update előtt a Magisk Manager Hide-ot ki kell kapcsolni, ezzel eredeti néven visszatelepíti a Magisk Manager-t és utána a frissítés már mehet rendesen majd utána megint bekapcsolod a Magisk Manager Hide-ot ha kell.)Bocsi, közben megtaláltam a Settings-ben, most próbálom majd ki
-
amargo
addikt
sziasztok!
kh appnál mi a menete? nem tudom a tálca funkciót aktiválni, igy mobillal nem lehet fizetni. -
-
crok
nagyúr
válasz
Lajbymester #57 üzenetére
Mondtam hogy ROM issue. Well done!
-
crok
nagyúr
válasz
Lajbymester #55 üzenetére
Ahogy gondoltam akkor..
Igen, van, amit a SafetyPatch + Magisk párossal lehet oldani.
De ahogy mondtam ez alapvetően egy ROM oldali probléma. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
siplace79 #47 üzenetére
Én még kipróbálnék egy custom kernelt és utána rá a magisk vagy miui.hu helyett xiaomi.eu.
-
crok
nagyúr
Na, az FDE.AI forrását olvassa csak aki írta.. azt se teljesen értem hogy került be a Repo-ba végül [1] [2] és a nagy május elsejei tisztogatást is túlélte.. bináris file-ok az alapjai (forrást én nem látok..) meg egy ilyen bash script "egysoros".. akkor se tenném fel azt a modult ha átlátható lenne.. én értem, hogy a kanging ellen nagyon jó kis megoldás ha csak olyan tudja a kódot olvasni aki alapvetően ért is hozzá, de ez az átláthatóság rovására megy, nálam kizáró ok. Ennyi erővel lehetne a készüléken Windows is, előtelepített Facebook-al.. A véleményem pontosan ezek miatt ugyanaz az L Speed-ről (amit kitettek a Play áruházból.. mondjuk az is elég nevetséges volt a Google részéről), HEBF-ről is meg a hasonlókról. Ezekben pl. semmi nincs részletezve hogy mi mit csinál pontosan, csak buzzword-ök egymás hegyén-hátán, így-úgy jobb lesz neked mert itt betikkeltél egy checkbox-ot.. aha.. ja.. kösz nem. A Magnetar meg az LKT meg legalább a forrásában strukturált, átlátható.
De egyébként a probléma nem köthető ezekhez, mert core-only módban is előjön.. ha meg egy ilyen, root-ot igénylő app a root jogával lábonlövi magát mert megszűnteti a magisd-t akkor csak gratulálni tudok a kedves fejlesztőjének
de nem, ilyenről szó nincs amúgy, gyári ROM-okkal és piszkálatlan LineageOS-el is csinálja, mindenféle trükk meg "optimalizáló" nélkül, core only módban is, egyetlen betöltött modul, Magisk hide és Magisk Manager hide valamint systemless hosts nélkül is. Ezért is nagyon fura hogy egyrészt mi lehet ez meg hogy miért nem volt még egy ember se kinél úgy jön ki hogy konyít minimum a linux részéhez, legalább annyira hogy logokat szedjen össze valahogy. Próbálkozások vannak de..
-
válasz
Trailblazer #49 üzenetére
Nekem sose volt ilyen problémám de többször is előjött miután telepítettem az FDE.AI nevű optimalizáló appot mert kíváncsi voltam milyen de ezen kívül van még a Magnetar és LKT meg ki tudja hány ilyen program ami befolyásolja a rendszer működését, lehet annyira "erőszakosak' hogy "alávágnak" a Magisk-nek.
-
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #49 üzenetére
Az..
Több gyártó több készülékén több ROM és kernel (gyári (pl. MIUI) és custom (AOSP és LOS alapúak is)) is érintett (olvass bele a thread-be), úgyhogy eddig úgy néz ki nem kifejezetten ROM oldali probléma.
Egyszerűen elhal a magiskd.. azért fura, mert nálam Canary-n, szétdebugoltatva se adta meg magát még eddig egyszer se, mások meg eddig nem nagyon próbálkoztak a megoldás hajtásával meg nem értettek hozzá, hiába tudták hogy elő fog fordulni nem tudják hogy lehet kinyerni infot a kerneltől és|vagy a rendszertől.. én meg úgy, hogy nem vagyok érintett nem tudom instruálni őket mert már alap dolgokat se tudtak megoldani/megcsinálni.. Legjobb tudomásom szerint Topjohnwu-nál se jött még elő eddig, se didgeridoohan-nál.. nem reprodukálható, csak "megesik".. nincs core dump, nincs logbejegyzés a Manager-ben.. logcat-ben se tudom van-e valami mert még azt se posztolt senki.. pedig az azért egy bugreport-nál mélyen alap dolog kellene legyen.. ezért se nagyon foglalkoznak vele szerintem. Többen az LMK-ra fogták de az egy logcat-ben egyértelmű lenne.. de én pl. nem értem hogy a magiskd prioritása miért csak 20 (és a nice így 0), miért nem 1 (és a nice -19) vagy bármi ami az alapértelmezettnél jobb, miért nem állítják át, miért nem indul eleve jobb nice-al. Csak mondom, én nem tudom tesztelni mert nálam még eddig bármelyik és mindegyik rendszeren jó.
-
crok
nagyúr
válasz
siplace79 #47 üzenetére
Sajnos nem fog tudni senki segíteni mert egyelőre nem ismert miért hal el a magisk daemon ami miatt a Magisk Manager azt mondja hogy nincs installálva.. a restart azért oldja meg, mert akkor a magisk daemon nyilván újraindul, kézzel újraindítani nem lehet mert nincs úgy tervezve (lenti linken a leírásban ott az XDA link, ott lesz a Magisk Modul amit elutasítottak és az indoklás is a Magisk fő fejlesztőjétől)
Szóval:
Itt leírtam mi a gond és mit lehet vele kezdeni és hogy XDA-n hol van segítség..
(van egy Magisk Modul amit nem engedtek be a Magisk Manager Repojába)
Ezt a beszélgetést WhiteWalker-el akár tovább is olvashatod.. -
siplace79
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki, hogy miért tűnik el kb 2 naponta a magisk telepítés a telefonról? Illetve nem eltűnik mert egy újraindítás után magától visszatér kb 1-2 napra, csak azt jelzi a manager hogy nincs telepítve. Xiaomi redmi note 5 pro a telóm, és miuihu 10 9.9.3 - as rendszer van rajta. A magisk az 20-as verzió, a manager pedig 7.3.5 - ös. Előre is köszönöm a segítséget!
-
crok
nagyúr
válasz
Lajbymester #45 üzenetére
Egyszerű: Magisk uninstall zipet feltolod aztán Play-ből leszedsz egy SafetyNet check-et. Ha hasal úgy is akkor ROM, ha nem akkor nem tudom mert Magisk után úgy még nem láttam hasalni CTS-t hogy a basic integrity OK és az appok is azt mondják, hogy nem root-olt és indulnak (csak akkor, ha nem néznek SafetyNet-et csak root-ot).
-
crok
nagyúr
válasz
Lajbymester #43 üzenetére
Milyen telefon milyen ROM..? Ha a CTS nem stimmel az nem valami jó hír ROM oldalról.
Ne piszkáld a SELinux-ot mert permissive-l szinte semmi nem fog elindulni ami root-ot tesztel..
-
Lajbymester
tag
Sziasztok!
Én is a Telekom miatt raktam fel a Magiskot. Működik is. Viszont ha már itt vagyok, kicsit piszkálja a csőrömet, hogy a CTSProfile false-t ad. A Base Integrity az true. A SELinux az Enforcing-on van éppen. Azon kell lennie, vagy Permissive-en? Nem nyúltam semmi rendszerfájlhoz, csak a Magiskot raktam fel TWRP-n keresztül. A blogposztban említett zip fájl flashelése segítene ezen? Egy Oukitel telefont használok, gyári ROMmal. -
crok
nagyúr
Magisk 20.0 és Magisk Manager 7.3.5 update
gyaníthatóan nemsoká lesz changelog is. -
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #37 üzenetére
Most csak és kizárólag miattatok feltettem és beregeltem a szerződéseinket és jelentem kanyar nélkül indul és beléptet a frissen telepített Telekom app Mido-n, Lineage16-on, Magisk 19.4 + Magisk Hide és Magisk Manager Hide-al. Nem tudom mit kavartok, ott a leírás, a "próbálkozgatások" előtt törölni kell az app adatokat mert ha elmenti az app hogy root-olt a készülék akkor mindegy ha fejen is állsz és amúgy nem is "látná" a root-ot akkor is azt fogja mondani mert el lett mentve hogy root-olt.. Ez pár appnál így van, más appoknál meg nem menti el.. vannak jobb meg kevésbé jó app fejlesztők, vannak, akik jók a kivételkezelésben meg vannak akik bele se s.*nak. Mindkét oldal (a Magisk fejlesztésén ügyködők és az appokat írók is) serényen próbálkozik egymás ellen, hol az egyik jár kicsit előrébb, hol a másik. Macska-egér, vírus-antivírus, etc, satöbbi. Eddig nem volt gond, mostmár az lesz. Vagy megszokjuk vagy nem lesz root.
Na. Lehet próbálkozni serényen. -
dugo_
veterán
válasz
Trailblazer #37 üzenetére
De, app + Magisk elrejtéssel jó. De ilyen komolyan még sosem kellett trükközni, az OTP is megy sima app elrejtéssel.
Azért értetlenkedtem tegnap, mert egy nappal később érkezett meg hozzám ez a Telekom frissítés, ami már detektál.
Viszont SuperSU + RootCloakkal már nem tudom működésre bírni a régi Lollipopos telefonom, amin viszont a Magisk nem működik jól, így ott maradtam a régebbi verzión. Nem mint ha évente 2-3 alkalomnál többször kéne a Telekom app...
-
Trailblazer
veterán
És akkor most új Telekom app nem játszik se app rejtéssel + Magisk hide-dal?
-
Roxkex
senior tag
Egészen eddig nekem se volt.
Lehet régebben a EU dev romot használtam. Bár nem úgy emlékszem. Mert a stabil előrébb volt biztonsági frissítésben.
A Telekom üzenet pedig: "Rootolt eszköz" "Sajnos számodra nem elérhető a Telekom alkalmazás, mert a te eszközöd rootolt"
Lehet hogy Telekom app frissítéssel jött ki ez az új "funkció"
crok
Igazad van nem olvastam el, elnézést!
Sürgősen kellett a segítség, viszont el fogom olvasni mert érdekel a cikked ! Köszi az irományért mindenképpen !
Köszönöm szépen a segítségedet is. Most, hogy már meg volt a "Magisk Manager Hide" is így más jó ! Azt viszont megnéztem, hogy ez mit is takar. Ügyes kis "trükk"Egyébként az számomra az kicsit furi, hogy kell "Magisk hide" és "Magisk Manager hide" is.
Köszi mind a kettőtöknek !
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem vagyok egy nagy Magisk expert.
Most tapasztaltam elsőnek olyat, hogy egy app (Telekom) nem indul el a root miatt. Magisk-ot használok természetesen a Xiaomi Redmi 3 PRO - MIUI 9.5.2.0 Stabil (EU) telefonon.
Magisk Hide funkcióval beállítottam, hogy a Telekomnál jó legyen de sajnos továbbra se jó !
Tegnap telepítettem újra teljesen a telefont, akkor nem tudom milyen Magisk verzió volt de azt tudom, hogy akkor még jó volt a Telekom app :\Magisk: 19.3 (19300)
Magisk Manager: 7.3.4 (235)
Tehát a legfrissebb stabil Magiskot használom !
Esetleg valaki tud adni tanácsot, hogy merre kapisgáljak, hogy rootolt maradhasson a telefonom de a telekom app is elérhető legyen ?Érdekesség, hogy kb 30perce - 1 órája megnyitottam simán a telekom appot s be is állítottam amiket akartam. Akkor is már rootolt volt a telefonom ! Most akkor mi van ?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #28 üzenetére
Jó neked!
Egyszerűen időm nincs rá (most is 17 órát utaztunk), pedig nagyon kéne. -
zeon.hu
nagyúr
Megcsináltam mindent a leírtak szerint, Raiffeisen továbbra se megy...
-
crok
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #23 üzenetére
Az a beta előtti build, a teszt tesztbuild-je, bleeding edge, csak kísérletezőknek és azoknak akik tudják mit kell csinálni ha gond lenne (:
-
crok
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #21 üzenetére
Xiaomi.EU fórumon jártál? Még Magisk nélkül is hasalnak rajta az appok, Google Pay pl. el se indul pedig még a SafetyNet-en is átmegy a ROM.. Előbb a ROM legyen egyenes, aztán jöhet a Magisk.. (Egyik build-ről a másikra is vannak gondok (szerintem egyik-másik ROM simán kikerül élesbe SELinux permissive-el, "gondatlanságból"), sok a telefon, kevés az idő..) Magisk nélkül próbáltátok, úgy átmegy egyáltalán? Ha igen akkor max a Canary build-el lehet megnézni a Magisk root-ot (ami előtt mindenképp kell a Canary uninstaller).
-
crok
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #19 üzenetére
Nem mondtok se telefont se ROM verziot..
A Xiaomi Global Dev-ekkel amugy is vannak gondok alapbol is (meg az egy evnel regebbi telefonokra mag is szunt) es MIUIra ha nem megy se a stable se a beta Magisk akkor a Canary-t kell megprobalni.Ui: a Magisk fejlesztoje kifejezetten kijelentette, hogy NEM celja atverni a SafetyNet-et!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
WhiteWalker #6 üzenetére
Nekem sem működik miui eu dev alatt a raiffeisen egyik módszerrel sem.
-
crok
nagyúr
válasz
Eviscerator #17 üzenetére
Na, ha neked még nem volt akkor az szuper, de gyanítom nem is hagytál ki egy lépcsőt se, pláne nem csináltál olyat, hogy 5+ hónappal újabbat teszel fel, olyat meg még annyira se, hogy az említett május 1-el bezárt régi template / új template-es korszak előttit frissítesz 5+ hónappal későbbire. Na, én csináltam ilyet mert volt más is aki belefutott és kellett a segítség, így szépen csináltam mentést, gyalultam amim volt és feltettem pontosan azt mije a bajbajutottnak volt és szépen megnéztem mivel lehet megoldani és elbáboztam a megoldást..) ugyanis kikapcsolta az automata frissítéskeresést a Manager-ben és valamiért csak nagyon-nagyon sokkal később elindította el a Manager-t újra és ha már úgyis szólt startkor hogy van frissítés akkor menjen.. ne.. ne menjen ha nincs előtte egy teljes mentésed. Ilyenkor meg pláne ne menjen.
Igen, általában adb side-load-al lehet flash-elni A/B - de még se a ROM se a készülék típusa nem lett közölve.
-
Eviscerator
újonc
Olvastam feljebb egy bootloopos dolgot, ami mondjuk velem még sosem történt meg semmilyen magisk frissítés után, általában direct installal nem szokott probléma lenni és ha jól tudom egy ideje már nincsenek kompatibilitási problémák frissítések után.
edit: Pár készüléknél ott van a probléma, hogy a/b-s és nem lehet normálisan TWRP-t telepíteni, és csak sideloaddal(talán ez a kifejezés?) lehet TWRP-be bootoltatni adb-n keresztül. -
crok
nagyúr
válasz
Eviscerator #15 üzenetére
Hát a lucky patcheres mókolás visz a legmesszebb a megoldástól, az biztos.
Főleg azért, mert mint írtuk többünknek működik az app csak nagyon nem ezzel a Magisk verzióval mert ez borzasztórégi. -
Eviscerator
újonc
Én megpróbálnám a helyedben MagiskCore-al futtatni, esetleg luckypatcherrel modolni az appot(hülyén hangzik de velem volt már hogy ez oldotta meg egy app futtatását)
Btw: El sem tudom mondani hogy mennyire utálom ezt az új trendet, hogy "Módosított telóval te nem futtatsz semmit"
Egy nagyon szánalmas dolognak tartom az egészet.
-
crok
nagyúr
A Szoboszló beleférne, csak gépet nem tudok odaadni.. mondjuk ha csak annyi kell akkor a MiFlash megy bármin mert az úgyis csak egy fastboot + az összekattintott beállítások alapján a fastboot ROM-ban a bat file-ok lefuttatása, semmi más az égvilágon, én linuxot használok és nem kellett miflash-el dolgozzak, egyedül nyitni kellett az unlocker de az meg ma már hibátlanul elmegy egy VM-ben
Szóval ha nagyon cinkelődik a helyzet akkor pingelj meg aztán lehet ki tudunk valamit találni..
-
zeon.hu
nagyúr
Kösz!
Twrp mentés tényleg kéne, de most nincs megfelelő kártyám hozzá, belsőre meg most nem menteném. Talán flashdrive szóba jöhet, az van még pár.
Baj az, hogy nics időm egy esetleges bootloop miatt újrahúzni mindent, belakni meg pláne (közben dolgozom is rajta/vele).
(Tartalék teló csak egy régi P7 van, többit elkobozták a gyerkők...)
-
crok
nagyúr
Hogy mennyire számít? Nagyon. Itt most nagyon. A V18.1 az februári... .. . Azt gondoltam evidens hogy a legfrissebbel próbálkozik aki próbálkozik mert az app dev-ek is nyilván látják a friss Magisk forrást mert ugye nyílt.. úgyhogy a régiben ha nincs meg valami új védelem (nyilván nincs..) akkor az app elhasal. De ez szerintem triviális.
A V18.1 annyira régi, hogy még nem imageless, még a nagy májusi takarítás előtti, amikor ráparancsoltak a modulfejlesztőkre hogy Május 1-ig mindenki lesz szives átállni az új template-re (nem volt nagy kaland amúgy, volt vagy 5 perc az egész de meg kellett csinálni mert ha nem akkor törölték a modulom.. az akkor kiadott Magisk a V19.1 egyébént). Na, most ha ezt frissíted akkor vagy bootloopol majd a baromirégi modulok miatt vagy nem de az biztos.
Csinálj egy teljes TWRP mentést. Írd fel milyen modulokat használsz aztán nézd meg hogy a repo-ban bent vannak-e még egyáltalán. Aztán a Magisk Uninstaller zip-el takarítsd le a mostani Magisk verziót és tedd fel a V19.3-et. Majd kezdd elölről. Ha cseszekedik a Magisk installer vagy bootloopol akkor vagy simán dirty flash-eled a ROM-ot vagy a ROM ZIP-ből kiszeded a boot.img-t és felflash-eled TWRP-ből install-al csak kiválasztod hogy image, betallózod a boot.imt-t és mikor kérdezi akkor /boot-ra flash-eled.. és Magisk V19.3 installer.
Ja, nem tudom az első ZIP-et miért tetted fel, nem írod hogy amúgy maga a ROM simán Magisk-el hasalt-e a CTSProfile és|vagy a basic integrity SafetyNet check-en de CSAK AKKOR KELL flash-elni ha a ROM alapból olyan szarul van összetákolva hogy nem megy át alapból (ami amúgy nagyon cink, pl. a ROM-ban a SELinux permissive..).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #6 üzenetére
Global 9.2.15 beta-n vagyok, mert ez az egyetlen, ami könnyen rootolható és rendesen megy rajta a Magisk is.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #4 üzenetére
Holnap frissítem akkor, legfeljebb visszateszem, ha a rom visít miatta.
-
zeon.hu
nagyúr
Felment mindét zip, minden a leírás szerint (elvileg), de a Raiffeisen csak nem megy.
Mit tehetnék még? -
Oldman2
nagyúr
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest