- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Katasztrofális továbbra is Knézy. Amit a kajak-kenu alatt művelt (közösen a brazil szervezők kritikán aluli IT hátterével azon a helyszinen) azt nehéz lesz bármelyik jövőbeni olimpián alulmúlni.
Az egyetlen szinvonalas kommentátor a két atlétikás pofa. -
barni1122
tag
Jó érzés olvasni, hogy nem csak számomra l*f*sz ez a színvonal, amit nyújtanak. Egyszerűen szégyen, nem is tudok senkit sem kiemelni a TV-s stábból, ugyan olyan trágya a közvetítés, mint az EB alatt volt. Nyilván a népnek elég ez, ingyé adják az olimpiát, hú de jó, végre nem a fizetős jurósport. Lehet én élek álomvilágban, de a modern technika korában tizedmásodpercre ki kellene számolni a kapcsolásokat, felkészült riporterek kellenének, akik nem random benyögnek egy Bobák Robi szintű kérdést és még sorolhatnám. Mikor magyar érdekeltség nélküli tollaslabda meccset ISMÉTELTEK az egyik legizgalmasabb, ÉLŐ férfi egyes tenisz elődöntő helyett, ott ástam el magam.

-
G-Guts
aktív tag
Sajnálom, de ha ekkora ökörségeket írsz, hogy a televízió elsősorban nem a valóságot mutatja be, hanem ami benne megy inkább csak egy vízió, akkor annak erélyesen jelét kell adjam, hogy amit írsz, az orbitális tévedés. Vártam egy smiley-t a mondatod végére, reménykedve benne, hogy csak viccelsz, de sajnálatomra és megdöbbenésemre nem találtam.
-
Eastman
addikt
-
G-Guts
aktív tag
-
Turbolada II
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Nem csak erkölcsi, anyagi feltételek sincsenek meg, bárki bármit is állít a kormány részéről.
-
Turbolada II
őstag
Az nem azt jelenti, hogy konkrétan a másik oldal kottáját játszottad, de a naivitás vagy butaság oldalán álltál. Azóta sajnos minden bejött amit vártam, eddig senki nem követett meg. Sőt Európa sok országa Mo. példáját kezdte követni. Abban igazat adok, hogy nincs ki közül választani, de az erkölcsi mércémbe már nem fér bele a "legkisebb rosszat" választani.
Hogy egy kis on is legyen azt nem szeretném ha Mo. olimpiát rendezne. Nincsenek meg az erkölcsi feltételek, pedig de szép is lenne.

-
crey
addikt
-
vond
MODERÁTOR
-
crey
addikt
Egy dolgot, csak jótanácsként mondok. Attól, hogy anno amikor voltak a kardozások a politika topicban, és nagyon nem értettem egyet a mondanivalóddal, az nem jelenti azt hogy innentől automatikusan a másik oldal kottáját játszom. Magam sem tudok a jelenlegi palettáról választani, mert nincs miből.

vond: Böszmeség a köbön. Következő HTOE-re jössz ősszel? Mert én esélyes hogy ott leszek végre...

-
törölt tag
Részben offtopic
Most először és utoljára írok erről:
Egyrészről hanyagolni kellene a fiktív "straw man argument" típusú gondolatmenetet, hogy ha valaki nem elégedett azzal hogy egy _sport_ adón, _sport_ közvetítés előtt/alatt/közben a tapasztalt gyakorisággal 1 perces híradó és TUDTA látható akkor az biztos az ATV híradót szereti és hasonlók.
Személy szerint minden politikai adót (M1, ATV, Hír TV, Echo TV) rühellek, egyiket sem nézem, a listán van olyan több is (és nem csak egy oldalról) aminek a híradóját még soha sem láttam.
Itt arról van szó, hogy van egy _sport_ adó amin _sport_ közvetítés megy, ami kicsiny országunk szempontjából releváns részeket is tartalmaz (közszolgálat, anyone??), ebben nem biztos hogy szerencsés ha a látott gyakorisággal szerepel a már említett 1 perces híradó és TUDTA.
Ez _teljességgel_ független attól, hogy valaki mit gondol a bevándorlásról, kormányról, fideszről, akármiről, valamint a megtartásra kerülő referendum ötletével egyetért, nem ért, arra elmegy, nem megy, vagy hogy szavaz ott.
Érthető hogy az M4 és M5 állami adók, ennél fogva kvázi ingyen lehet rajtuk a kormánynak reklámozni, de mint valaki írta, napi néhány alkalom bőven elég lenne, mind "csak egy perc"-re mind pedig TUDTA-ra.
Másrészt, a politika fórumot a PH-n nem olvastam és nem is fogom olvasni, korábbi kommentemben a különböző hírek alatt megjelenő hozzászólásokra utaltam. Mind a hozzászólók, mind pedig az IT Café cikkírói tehetnének arról, hogy egyfelől nyíltan indulatkeltő, jellemzően csak fikázást vonzó cikkek ne kerüljenek ki az oldalra, másrészt a politikai, ideológiai eszmefuttatások a politikai topicban maradjanak
Ezt a témát meg jó lenne az olimpiai közvetítés minőségének kitárgyalására megtartani.
-
törölt tag
-
vond
MODERÁTOR
Ennek a csodálatos Bobák Robinak nem volt elég, hogy hatszor körbeutazta a világot a Forma1-gyel, hogy utána feltegyen 1, azaz EGY normális kérdést az olimpián. Nem. De agyatlanul vicsorítani a kamerába, a csehszlovák rajfilmfigura fejével, azt tud.
Azt mondjuk nem értem, hogy ha már maguktól nem megy nekik (miért is menne, hiszen riporterek - érted, riporterek), akkor miért nem tartottak nekik valami gyorstalpalót (még most sem lenne késő) a még értékelhető, tapasztalt kollégák (Hajdú B., Gundel, stb.), hogy mit és hogyan kérdezz, vagy legalább hogyan ne vedd el annak a szerencsétlen olimpikonnak a maradék életkedvét is. Bár az is lehet, hogy tartottak, csak kb. semmit nem fogtak fel belőle.
Böszme banda.
És most a még szakmaibb dolgokba bele se megyek én sem. Oldalakat írhatnék én is, pedig még csak profi sem vagyok, csak egy kis vidéki TV-nél dolgozom. De itt is ki tudtam tapasztalni elég sok mindent, és magamtól is sikerült fejlődnöm, új dolgokat megtanulnom, mert az ilyen Bobákokkal ellentétben nekem fontos, hogy ha valamit csinálok, akkor azt jól csináljam, és minden lehetőséget kihasználjak a tanulásra, fejlődésre.
-
Eastman
addikt
Picit még okoskodok, mert úgyisénvagyokazöregebb, meg mert minden esetben szeretek a dolgok gyökeréig ásni. Ez esetben tényleg senki nem ver át senkit, hiszen a televízió szó vízió tagja önmagában is kifejező. Azaz nem a valóság. Ez a tény akár mindenkor fel is menthet mindenkit aki televízió-műsort szerkeszt.
-
Turbolada II
őstag
-
Csapoati
nagyúr
-
Eastman
addikt
-
crey
addikt
"A politika fórumos moderációt nézve ezt finoman szólva sem tudom elhinni."
Ezt hogy érted?
dhr:
Nyelvbotlásokba, és cifra körmondatokba én nem kötnék bele. Azért az sem piskóta, hogy egy seggel kell lenyomni órák hosszú úszás közvetítést, anélkül hogy közben bármit csinálhatna. Mert ha esetleg épp nincs magyar résztvevő az adott számban, de sportszakmai szempontból érdekes, még akkor is leközvetítik, ha nincs beadva élőben, legfeljebb felveszik, és később leadják felvételről.
Ezek a dolgok engem kevésbé irritálnak, főleg hogy tényleg reggeltől estig ott ül a csávó az uszodában, legfeljebb a délelőtti és délután számok között van ideje arra, hogy kimásszon kajálni egyet. A nyílvánvaló amatőrizmus viszont már sokkal jobban.
-
törölt tag
A világcsúcstartót Katie Ledecky tartja. - a mai napra rendelt első knézyzmus.

Nem nehéz az a világcsúcstartó, h Ledeckynek még azt is tartania kell úszás közben??

-
Csapoati
nagyúr
-
Turbolada II
őstag
-
Turbolada II
őstag
-
törölt tag
-
crey
addikt
Pártpolitikai hitvallás nélkül mondom, NE legyen se híradó, se 1 perces hülyeség, se fizetett politikai hírdetés a sportcsatornán. Azért költöttek el X milliárdot, hogy legyen egy hírcsatorna, amin folyamatosan a hírek mennek.
Az olimpia alatt marhára nem érdekel fél óránként ugyanaz elmondva, főleg ha érezhetően a belpolitikai érdek/előnyszerzés a cél. Gusztustalan eljárásnak tartom, főleg azért mert az olimpia idején még az ókorban is felfüggesztettek minden háborút, és béke honolt. Tegyük már meg, hogy két hétre félretesszük a propagandát.
-
e=mc²
őstag
-
törölt tag
Ja igen, azt el is felejtettem: már az m4sport.hu is vannak kommentátor nélküli streamek egy időben max 12 (attól függően h hány esemény van).
Ma pl. az országúti kerékpár férfi időfutamot ott néztem élőben mivel az m5 remek szerkesztőgárdája szerint épp akkor kellett _ismételni_ a 2 órával korábbi női időfutamot amit az m4 már akkor élőben egyszer leadott. (Egyik számban sincs magyar induló, szóval nem ez indokolta) -
Turbolada II
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
arvy_lmao: Nézz körül az ITCafé egyes topicjaiban is, meg fogsz lepődni (nem írok konkrétumot mert én fogok repülni érte)
Más: az NBC-nél az volt a különösen vicces, h felvételről vagy csúsztatva adták a megnyitót h a kellő mennyiségű reklám beletehető legyen. Nem véletlen h VPN-el rengeteg amerikai nézi pl a BBC iPlayer-en keresztül az ottani streameket (nyilván nem az átlag Joe Idaho-ból vagy Kentucky-ból)
Ez már 2012-es londoni olimpián is így voltEngem a kommentátorok közül különösen Knézy "kellemetlenkedik" szövege idegesít fel, de baromira
Mittomén mondhatná h "nagyon jön az üzbég versenyző a 6-oson" ahelyett, h "az üzbég versenyző már megint kellemetlenkedik". Mondjuk ha Knézyvel csak ez lenne a legnagyobb baj....Vagy amikor egy másik kommentátor a Campriani nevet (amit kb 20x írtak ki a képernyőre is) következetesen Camparininek mondta. Becsületére váljon, h amikor "Camparini" végül nyert addigra megtanulta a nevét

-
Turbolada II
őstag
-
Turbolada II
őstag
-
Eastman
addikt
-
bambano
titán
-
G-Guts
aktív tag
Részvétem a sikertelenségeid miatt. Rohadt szemét egy banda. Korrupt sz@rháziak. Az időt azonban ők sem állíthatják meg, ezért ha akarják, ha nem, előbb-utóbb úgyis kirohadnak. A komcsi generáció kihullik és kinyílnak a virágok, azaz a kapuk, a valóban tehetséges és szorgalmas sportolók előtt is.
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
-
bambano
titán
-
Csapoati
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
Eastman
addikt
Dettó.
+ az EB-t egy grúz stream-en néztem. Csak a meccsek. Semmi szubjektivitás, semmi felesleges verbális izgalom. Machoista aki tévézik.
Ha jól emlékszem, akkor vittem le a varázsdobozt a pincébe amikor pár éve Mérei Andrea végigpfázta a magyar Himnuszt a Hungaroringen, a rajt előtt. ...úgyhogy van sportvonatkozása is a szakításunknak.
-
trydium
csendes tag
nem szedtem soha semmilyen tiltott kokszot... mégis jobb voltam a többieknél...
mégsem engem vittek, mert:jobb időket úsztam akkor, mint az abban az időben agyon hype-olt "sztár úszó"
a különbség annyi volt hogy mi (a család) nem nyaltunk be a rendszernek fodrosbélig...
el sem tudod képzelni mennyi meló és nélkülözés van az eredmények mögött !!!
belőlem sem az irígység beszél, hanem az hogy tudom, hogy mi folyik a háttérben !!!
-
bambano
titán
-
trydium
csendes tag
"Emese, hogy fogod meghálálni ezt a sok szeretetet, amit a helyszínen lévőktől, és az otthonról szurkolóktól kaptál?"
Bobák Robi kapd be a bal nagylábujjam bő nyállal !!!

Mi lehetünk hálásak Emesének te agyhalott, egysejtű barom !!!Végre igazán magyarnak érezhette magát az ember egy pillanatra, erre te (Bobák Robi) belesz@rsz ebbe ez egészbe !!! Gratulálok az oktalanságodhoz !
Viszonylag szakmai szemmel nézem az Olimpiát. Úsztam és öttusáztam. Az evezésbe is belekóstoltam..
Sokáig úsztam (27x országos bajnok vagyok, 2x országos csúcstartó). Nekem nem adatott meg, hogy Olimpán is megméretessem magam. Hogy miért ? Mert erősen anit-komcsi családban nőttem fel. A szüleim nem rajongták körbe az "edző bát". Így hát nem is vittek el edzőtáborokba, gyakorlatilag sehova... Pedig az eredményeim alapján megérdemeltem volna és ott lett volna a helyem ! De mégse...Amíg az összes, öreg, komcsi káder nem takarodik ki a vezető helyekről addig itt nem lesz változás !
Félre ne értsétek, A Viktor féle központosított hatalom sincs ínyemre !Gyárfás nem tapsol Hosszú Katinka eredményhírdetésén ?!? Aljas, maffia kapcsolatokkal rendelkező seggfej !!!
Undorító !Nem is tudjátok mennyi igazán tehetséges sportoló nem jut el addig, hogy megmutassa a világnak hogy mit tud, mert ezek az érdekemberek megakadályozzák a kibontakozásban...
-
Csapoati
nagyúr
Persze, meg ő is ledöbbent, de akkor is. Amíg nincs valaki neve mellett 15 pont, az a meccs nincs meg.
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
köztévé things, avagy miért nem csináltattam meg a 2010 végén elromlott tévémet

szervilis, s*ggnyalók mindenhol, minden szakembert kidobtak, aki nem volt kellőképpen párthű, cserébe a színvonalat is körbepörgőrúgással hátbarúgták, csakúgy nyekkent a szakadék alján. (ahonnan még lejjebb is tud menni, mint bizonyították) lényeg hogy ganaj az egész, az EB-t is inkább a ZDF Sporton néztem, ott varázslatos és el nem ítélhető módon szakkommentátorok voltak, és a stúdióbeszélgetésre is sikerült focistákat, meg szakembereket behívni

-
Csapoati
nagyúr
Tegnap szegény Horváth Mariann is kihúzta a gyufát nálam a vívás alatt. Én kedvelem ahogy közvetít, de ezt most csúnyán elkiabálta. A sportban nincs olyan, hogy "ez megvan", amíg nincs vége a versenynek.
-
Turbolada II
őstag
-
crey
addikt
Ez nem a szervezők hülyesége, hanem a NOB pénzéhességi kényszere. Irdatlan pénzekért adják el az olimpiai közvetítési jogokat, és a vevőket utána ki kell szolgálni.
Az NBC 7,65 milliárd dollárért vásárolta meg az olimpiai online és hagyományos tévés jogait a NOB-tól 2032-ig. Ez olimpiánként 1,53 milliárd dollár. Ezt a pénzt kell visszalapátolni, nyereséggel tetézve.
Ezt csak úgy lehet, ha az olimpia nézett, sokan követik, majd ez a sok néző szépen végignézi a reklámokat is. Ezt csak úgy tudják elérni, hogy még azt is odaszögezik a képernyő elé, aki alapvetően nem egy sport őrült. Ember közelebbivé kell tenni a játékokat, személyesebbé. Ezért vannak ezek az interjúk, ezért látod hogy az örömöt, bánatot, fájdalmat, csalódást - azonnal!(csak hogy értsétek mennyire erről szól a dolog, az NBC-n a megnyitó ünnepség alatt kb. 5-8 percenként volt reklámszünet, az Amerikában élő argentin kollégám ki is volt akadva, ezt olvasgattam Facebookon valamelyik nap).
A televíziózásnak valahogy fel kell vennie a versenyt az online tartalomszolgáltatás és szórakoztatás világával. Olyan új ingereket kell adni az átlagnézőnek, ami a TV készülék elé szegezi őket. Ezért már olyan őrült ötleteken agyalnak, mint pl. sisak kamerák az NFL-ben, mezre szerelhető kamera, sőt már a játékosok pulzusát, vérnyomását is statisztikai adatként akarják felhasználni, mert egy idő után Laikus Lajosnak a tökéletesen triplázó Stephen Curry nem kunszt, unalmassá válik.
Nem mondom hogy ez egy jó irány, nem is örülök neki. De sajnos ez nem rajtam vagy rajtad múlik.
-
VoidXs
nagyúr
-
bambano
titán
-
crey
addikt
Nagyjából megértem a versenyt, és meg is értem pl. az online médiánál ezt a sietséget. Ahogy megértem akkor is a minőség romlást, ha pl. egy szál kamerával meg egy SNG uplinkkel jelentkeznek be egy elfajuló tömegtűntetésről, vagy valami hasonló eseményről.
Egy előre megtervezett és felépített közvetítéssorozat esetén, ahol elvileg mind az emberállomány, mind technika rendelkezésre áll, ne ezt produkáljuk már.
Tudnak mindent mindig előre, hogy mi mikor kezd, mikor lesz vége. Tudom, hogy így van, mert olvastam annak a csapatnak az élménybeszámolóját, akik a vívást közvetítk Rióból. Még az is meg van másopercre pontosan határozva, hogy mikor milyen feliratnak hogy kell kimennie a képernyőre.
Na mindegy, ez csak egy hirtelen felindulásból elkövetett agyömlés volt, nem kell neki nagy jelentősséget tulajdonítani.
-
total90
támogató
Rövid jelentés Németországból: itt is szar.
De tényleg, itt mánia, hogy a sportok után rohannak oda a sportolóhoz és kérdezgetik rögtön.
-
bambano
titán
jelenleg az a hozzáállás a médiában, hogy add ki gyorsan, mert ha megelőznek, nulla vagy.
en-bloc, nem csak a köztévén, a zindexen meg a prohardveren is.
nem számít a minőség, pár perc alatt átgyalogol rajta a facebookon felnőtt zombihorda, 10 perc múlva már el is felejtették.ezért ilyen.
-
e=mc²
őstag
-
Viszlát
addikt
Nem nézem a magyar közvetítést, de az mindig ledöbbent amikor keseregnek minden eredményen ami nem érem. Számomra legalábbis óriási csoda, hogy a mi légypiszoknyi méretű országunkból vannak akik valamiben a világon a legjobbak tudnak lenni, miközben alig van pénz meg hát eleve a merítés is sokkal-sokkal kisebb.
-
VoidXs
nagyúr
-
crey
addikt
-
VoidXs
nagyúr
-
66zio
aktív tag
Nekem a szerbek elleni vizilabda meccs utáni kapitányhoz intézett kérdés tetszett ami valahogy így hangzott el: ... Maradéktalanul megelégedhetünk, ha csak nem maradéktalanul...
Meg amikor tegnap Judo-ban teljesen más mérkőzés ment, mint amit a kommentátor kommentált
De ezek nekem csak aranyos, vicces bakiknak tűnnek. Nem figlalkozom velük annyira.
-
adrian360
őstag
Az a baj, hogy nem csak a MTVA-s minősége szar, hanem úgy összességében a magyar tévés szinvonal kritikán aluli. Pont ugyan az a baj mint a focival, a régi öregek tanították ki a mostaniakat, akik ugyanolyan fostalicskák voltak igazából, csak az idő megszépít őket, és mert nem volt más mindenki őket tartja etalonnak. Vitray riporteriskolája is vicc volt, hiszen ö maga sem tudott normálisan leközvetíteni egy versenyt. nincs ma magyarországon 5 olyan ember, aki igazán megütné a szinvonalat.
-
VoidXs
nagyúr
-
edari
őstag
-
törölt tag
Köztévé? Erre nem lehet mit mondani.
Hihetetlen, felfoghatatlan, elképesztő ami ott folyik. A "migráncsozás 1 percben" pedig sikeresen elpusztította a szürkeállományom egy részét a foci eb alatt. Hogy hányan és milyen emberek fogékonyak erre a marhaságra, fogalmam sincs. -
crey
addikt
Na az a legszebb, hogy itt már nincsenek magnók, nincsenek befűzés. Videószerverek vannak, amit be lehetne állítani úgy, hogy ún. GPI triggerre induljanak például. De valamiért vagy nem így van meglodva, vagy csak úgy vannak vele, hogy jobb ha kézzel játszanak be - mert ezt is lehet. Aztán mégsem. Vagy rossz klippet indít el, stb.
Csapoati: fuh, huh, nem fuh tudok fuh mit monda fuh ni.

-
Csapoati
nagyúr
- Hogy érzed magad a győzelem után 1 perccel?
- Huh fuh elfáradtam... huh fuh még huh nem fogtam fuh fel, hogy huh fuh megnyertem az olimpiát huh fuhhhh-Legjobb interjú ever.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoidXs
nagyúr
"kezdés okozta kapkodás" - Másfél éven keresztül minden egyes műsorban?
Egyébként azt kihagytad, hogy gyakran fél percekig áll a befűzött bejátszás, mert idő előtt átvágnak rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
crey
addikt
-
Met
nagyúr
Leírtad mi a baj a közvetítés színvonalával, kidobták az öregeket.
A "riporterek" nem tudnak beszél/kérdezni, az operatőrök alapvető dolgokkal nincsenek tisztában.
És ez van az internetes portálokon, már mindenki újságíró mert valami nevenincs portálra írogat cikkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB FHD+ IPS 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)