- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777:
Szép, komoly munka!(Pont jó most, hogy már kifutnak ezek a kártyák.
) Sajna ezzel is az a bajom, mint azoknak, akik nem tudnak egyszerre sokat költeni gépre: Hiába a pont megfelelő összeállítás, ha jön az új VGA, vagy nem használjuk ki, vagy cserélhetjük a processzort is (minimum). Ami a ma kihajtott VGA-k mellett roppant nagy valószínűséggel bekövetkezik az új generációs VGA-k megjelenésével. Szóval én továbbra is amondó vagyok, hogy szép, ha egy 2.66-3GHz-es proci elég a mostani karim kihajtásához, de inkább egy erősebbe ruháztam bele, hogy a következő VGA-mat is tökéletesen vigye, így min. 1-gyel kevesebbszer cserélek CPU-t (és fizetek rá).
Nem futnak még ki, az új generációkban még szó sincs midrange kártyákról, így a GTX280 meg a 4870 mellett a 8800GT / 9600GT és a 3870 / 3850 kitűnő középkategória lesz még egy darabig.
A vásárlási beidegződései mindenkinek mások - én ha most vennék VGA-t és CPU-t, jó eséllyel vagy ugyanezt venném, vagy a VGA 3850 lenne - az utóbbi kombináció összesen 35e FT, szerintem ha fél évig kihúzza, akkor már lényegesen jobban járok, mintha most invesztálok a CPU-ba.
Klinyo: teszteket futtani nekem sem lenne türelmem, ezért scripteltem meg őket, amiben azért van egy kis kihívás - cikket írni meg szeretek. Ötletből most kifogytam - szerintem ez a CPU-VGA limites téma ezen a szinten elég jól ki lett vesézve, folytatni max. úgy érdemes, hogy high-end cuccokat futtatunk 16x12-es vagy 19x12-es felbontás mellett - ahhoz meg majdnem komplett új konfig és monitor kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Dacia topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest