- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANW2
tag
válasz
ricshard444 #50 üzenetére
Na végre köszönthetünk egy hozzáértőt is!
Figyelj ez csak az én véleményem/tapasztalatom meg a tesztek többségéből ez derült ki számomra. De vevő vagyok minden infóra ha van konkrét teszted vagy valami tapasztalatod egy amd vs intel akkor szívesen fogadom. Egyébként én úgy vagyok ezzel mint a vga-kkal hogy értsd mire akarok rávilágítani. Tehát van egy adott vga, ugyan azon gyártónál van egy másik ami mondjuk kicsivel gyorsabb mert az a csúcs vga de az nem kicsivel kerül többe hanem sokkal drágább. Akkor azt veszem amelyik a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja. Ennyi! A CPU-knál szerintem még nagyobbak a különbségek árban és még kisebb játékteljesítményben mivel én csak ezt nézem. Remélem így már érthető.
-
válasz
ricshard444 #50 üzenetére
Szintén csak azt tudom leírni,hogy volt X6-m 4GHz-en és i7 860-am szintén annyin,mikor megláttam,hogy F1ben,Just Cause-ben és sok más helyen majdnem 2x annyi fps-em lett és annyi a minimum mint eddig az átlag nem volt okom többet ránézni az AMD-re. A minimum fps is drasztikusan megnőtt,a játék meg olyan sima lett,hogy öröm nézni,nyílván egy 6950 kaliberen ezt nemnagyon érezni,mert a vga a gyenge tényező,de felette nagy felelőtlenség JÁTÉKRA Amd-t venni...,mert úgy mennek a dolgok,mintha egy jóval olcsóbb vga lenne a gépben. Igen vannak kivételek,mint a Crysis vagy a Metro,de azok után is van élet,sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest