Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ricshard444 #51 üzenetére

Akkor nálad valami nagyon nem jól ment... :N Far Cry 3, Assassins Creed 3-ban átlag 1.2-1.5GB VRAM használat 60-100% GPU-terheltség közben. Intel és AMD rendszert igy nem szerencsés hasonlítgatni. AMD-s gépemen FC3 (1.02 patch) 1920x1080-ban MSAA nélkül stabil 60FPS-el megy mikrólag, akadás nélkül. Catalyst 12.11 béta11 driver hozott pár FPS-t. Olvasom sokaknak Nvidiával és Inteles gépükkel csak úgy tudnak akadásmentesen játszani, hogy tuningolják a CPU-t, VGA-t. Az optimalizálatlan Dunia Engine kiegyensúlyozására hatásos lehet a 2500K 4GHz-re húzva.

• mrhitoshi

veterán

Nyilván nagyon nem éri AMD-t venni. :U
    Mérlegelni kell. Nekem speciel van egy olyan tulajdonságom, hogy nem érzem a kis FPS különbségeket. Ha átlagban megy egy játék 40-50FPS-el, akkor én tojok a VGA kihasználtságra. Nyilván erőforráspazarló így a játék, borzasztó, hogy BF3 multija alatt FHD felbontásban a VGA kihasználtság leesett 90%-ra, 64-es szerveren.
    Szóval van akinek megéri, van akinek nem. Lehet nem vagyok hardcore játékos, de nekem nem éri meg most egy teljes platform csere csakis azért, hogy a szarul optimalizált játékok (AC3 és társai) minimum FPS-ei növekedjenek 10-el. Ez számomra abszurd.
    Mint mondtam BF3 multija alatt csináltam pár tesztet 1440x900-as felbontáson és FHD felbontáson max grafikai beállításokkal, tuningolt CPU-val, és számomra sebességben nem volt különbség, már pedig számok szerint markáns különbség volt. Ha ezt nem tudom felfogni akkor kétség kívül azt sem, hogy ha a 7850 mellé bedobnék egy i5-2500-at.

Az emberek különbözőek, főleg az igényeket tekintve. :))

A teszt nagyon jó volt, kellemes volt olvasni, közérthető, és a váza az egésznek nagyon jól rendezett, áttekinthető. Le a kalappal. :R

• ANW2

tag

Időközben olvastam ezt a hozzászólásodat is. Azért azt a 2x annyi fps-t kicsit sokallom de ha így is van akkor sincs baj mivel fele annyiba kerül a processzor legyen fele olyan lassú az árát megéri nálam elég folyamatos az f1 min 49 fps az átlag 58 a benchmark szerint. Nekem ez elég most menne intelen 120 fps-el akkor be kéne kapcsolni a framelimitert! :D

(#56) Osynho
    Nekem sajnos kimaradt a csere nem volt annyagi erőforrás rá de szerettem volna én is egy jobbat e5200, e5300 stb. Van benne valami lehet kipróbálom majd egy erősebb procival a régi gépet egyszer :)
    Persze hogy néztem vga terhelést kint van OSD-ben az afterburner és metro meg például sleeping dogs alatt a 470 100%-on dolgozott végig néha lejebb esett jellemzően mikor az fps szám 20 alá csökkent. GTA 4 alatt olyan 70% környékén volt terhelve a 470 de a gta alá erős proci kell. Meg úgy volt azért hogy lesz majd benne egy quad mikor a 470-et vettem csak elmaradt :D Jó volt ez így is :)

Új hozzászólás Aktív témák