Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANW2
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Na végre köszönthetünk egy hozzáértőt is!
Figyelj ez csak az én véleményem/tapasztalatom meg a tesztek többségéből ez derült ki számomra. De vevő vagyok minden infóra ha van konkrét teszted vagy valami tapasztalatod egy amd vs intel akkor szívesen fogadom. Egyébként én úgy vagyok ezzel mint a vga-kkal hogy értsd mire akarok rávilágítani. Tehát van egy adott vga, ugyan azon gyártónál van egy másik ami mondjuk kicsivel gyorsabb mert az a csúcs vga de az nem kicsivel kerül többe hanem sokkal drágább. Akkor azt veszem amelyik a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja. Ennyi! A CPU-knál szerintem még nagyobbak a különbségek árban és még kisebb játékteljesítményben mivel én csak ezt nézem. Remélem így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Figyelj ez csak az én véleményem/tapasztalatom meg a tesztek többségéből ez derült ki számomra. De vevő vagyok minden infóra ha van konkrét teszted vagy valami tapasztalatod egy amd vs intel akkor szívesen fogadom. Egyébként én úgy vagyok ezzel mint a vga-kkal hogy értsd mire akarok rávilágítani. Tehát van egy adott vga, ugyan azon gyártónál van egy másik ami mondjuk kicsivel gyorsabb mert az a csúcs vga de az nem kicsivel kerül többe hanem sokkal drágább. Akkor azt veszem amelyik a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja. Ennyi! A CPU-knál szerintem még nagyobbak a különbségek árban és még kisebb játékteljesítményben mivel én csak ezt nézem. Remélem így már érthető.