- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
"Amúgy olyan nagyon eltérő frekvenciák nem igazán lehetnek zenénél. A sztereó mainstream a 44.1, a veszteségmentesnél meg 192. Ettől eltérőt vadászni kell."
Nem is kell annyira vadászni, sőt. Aki a high-end, audiofil zenehallgatást nem SACD, DVD-A vagy bakeliten oldja meg, annak kvázi marad a FLAC, vagy DSD (pl nekem van dsf is) formátum. Is ilyenkor bizony nagyon könnyen lehet "találni" 88.2kHz, 96kHz, 192kHz, 384kHz. Nekem mindegyikből van. És ezek nem otthoni barkácsolásúak, hanem profi eszközökkel létrehozott, és persze ezekután pénzért megvehető zenékről beszélünk
DSD esetében persze ezek a felbontások nem igazak, hisz ott más elven működik, ott a sampling rate Mhz-ekben értelmezhető. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Win10... Ott valami visszaépült, mert ezt a C-Media cuccot Win7 alatt meg tudtam hajtani maximális beállításokban, 10 alatt meg már nem... Mondjuk se a foobar-t se az ilyen cél lejátaszó disztrókat mint a libreelec nem igazán komálom.
Persze libreelec alatt csak Bluetooth átküldéshez kerül használatba a pulseaudio, így ott ez a cikk lényegtelen. Egy sima disztrónál viszont mindig ott van a pulseaudio.
Amúgy igen, filmeknél a 48 igen gyakori.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest