Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyts15
csendes tag
Szia
Először is köszönöm a választ de azt hiszem ezt már próbáltam nem is egyszer sőt volt hogy egy napig nem volt benne akksi meg nem volt semmire rádugva.Bios frissitést már én is akartam csinálni de nem tudom bebootoltatni pendriveról mert ugye nem bootol be semmit.
Asszem ebből szerviz lesz de azért még egyszer köszi.Üdv.
-
malajos
csendes tag
hát kedveskéim én már ott tartok ,hogy a billentyüzetem megolvadt,ugy hogy vissza küldtem a szervizbe. De ez még mindig semmi mert a szerviz cserélte az alap lapot a billntyüzetet és a processzor hütőt aztán visszaküldték.
aztán megint nem volt jó , melegedett a HL2 közben sőtt 10 perc után ki is kapcsolt ugy hogy most már a teljes gépcseréjére várok kb 1 hónapja , de legszivesebben a pénzemet szeretném visszakapni
-
shagy
tag
nemtudom, mikortól offolom tele a fórumot, de hátha másnak segítség lesz az eredmény... a folyamat ott tart, ha visszaveszem a grafikai részletességet RA3-ban, akkor simán megy a game. Mármint fagyás nélkül. Full grafikán 4X élsimítással is még jól megy de akkor fagy valamiért... melegedni nem melegszik túl mert 75-6°C-nál megáll. Majd megnézegetem, h mely tulajdonságok miatt akad ki.
üdv -
"bár lehet egyik következménye a másiknak"
Sajnos pontosan így van.
A nem megfelelő anyag miatt a felmelegedő, majd lehűlő alkatrészek sok használat után megadják magukat. (Anyagfáradás.) Dell, MSI ezért adott ki olyan biosfrissítéseket, amik előbb bekapcsolják (vagy hamarabb pörgetik magasabb fordulatszámra) a hűtést biztosító ventillátor(oka)t. Ezzel némiképp csökkentehető az esély a problémára.De én használt notiban szoktam gondolkodni, és így már nem vagyok biztos benne, h jól járok egy meghibásodásra hajlamos VGA-val szerelt notival, lévén a garancia már tutira le lesz járva azon a gépen, amit megvennék esetleg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- EAFC 26
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi