Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én továbbra sem értem de lehet, hogy hülye vagyok.
Mi köze a méretnek/a méretre tervezett hűtésnek az akksihoz? Jobban melegszik a cpu/gpu ha konnektorból veszi fel a 100W-ot mint ha akksiról veszi ugyanazt?Vagy akksiméretet szerettél volna írni a a noti méretéhez igazítva? Netán felejtős ez a méret dolog és egyszerűen csak vegyük a perf/W-ot. Mert így jobb az üzemidő és ennyi. Méretfüggetlenül.
@opr
Design Framework InitiativeÍgy van, ez kellett volna már régen. Akkor itteni arcok sem jelennek meg minden topic alatt és mondják el, hogy AMD noti azé' vastag mer' kazán. AMD mellé nem lehet 8GB-nál több ramot rakni mert lefagy. Továbbá nem kompatibilis 56% sRGB feletti kijelzővel. OLED panelt mellérakva meg felrobbanna a cpu. Jöjjön a központi - értelmes és valóban jó spec - aztán mehet a termékekre világító betűkkel.
-
Kansas
addikt
Azért a gamer laptopok saccra 80-90%-a desktop replacement laptop, nem igazi mobil, nem az akkus üzemidő a lényeg(legalább is nem a játékok alatti), hanem a kompaktság, meg az asztaltól-asztalig(konnektortól-konnektorig) hordozhatóság.
És ez szerintem mindaddig így is lesz, amíg nem tudnak összehozni 3-4-5 óra üzemidőt "utánégető" mellett is. Ez még nem az.
Olyan, mint a RayTracing - már van de még nem elég jó. -
Kansas
addikt
Azért az barokkos túlzás...
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest