Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ukornel

aktív tag

válasz Fiery #281 üzenetére

"Javitsam a mondandomat ugy, hogy csupan az utolso 3 evrol beszeltem? :) A mai viszonyokat szemlelve, elemezve, nem gondolnam, hogy az lenne a relevans, ami 2011-2012-2013-ban tortent. A jelenlegi rideg valosag az, hogy a Polarisszal egyutt mar 3. generacio ota nem tudja az AMD me'g atmenetileg sem visszahoditani a teljesitmeny koronat."

Nem, ne javítsd - gondoltam, hogy ezt érted alatta, amit most írtál, tényszerűen.
    A megfogalmazással van mindig bajom. Az általánosításból lesznek később az urban legendek, fanboy szövegek, a "pokolba lovagol", "férfi nem vesz AMD-t", "ATi kártyával többször lőttem mellé játékban", meg a többi. Persze próbálja ezt az ember a helyén kezelni, ha egy újoncról van szó, pláne, ha egy PH félistenről, aki 7/24-ben ezt szajkózza. De egy VIP, olyan aláírással, ami neked korábban volt, az olyan, mint az általad hozott kólavásárlós példában egy, a kasszánál álló manusz, aki "Dietetikus & Élelmiszermérnök" névtáblával az orvosi köpenyén magyarázza, hogy hány esetben fordult elő, hogy romlott gyümölcsleveket vettek az emberek.

Új hozzászólás Aktív témák