Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
üzenetére
Elolvastam amit irtal.
Te azt irtad, hogy a levegoben nincsen vizpara. Marmint, hogy szaraz levego. Nos en semmilyen szarazsagrol se irtam. Erre beszurtam az idezetet, hogy mibol all a levego.Meg mindig nem lehet ventivel lehuteni, sot csodak csodajara kesobb se lehet majd vele huteni.
-
Ghoosty
őstag
válasz
üzenetére
"A levegőt, amiről korábban is írtam, ventilátorral le lehet hűteni lokálisan a környezeti hőmérséklet alá, ha az áramlás olyan."
A levegő nem hidegebb attól, hogy mozog. Az ember hőérzete szempontjából esetleg, de egy hőmérő nem fog alacsonyabb hőmérsékletet mutatni. Szóval elmondhatnád, hogy milyen "olyan" áramlás kell. Mitől válik szét egy homogén hőmérsékletű légtér különböző hőmérsékletekre?
A tapasztalatom azt mutatja, hogy a lekezelő stílust használó emberek általában nem értik, csak megtanultak dolgokat. Persze nem mindig, ezért írtam, hogy gyanús. A gyanúmat erősíti az is, hogy a bőrt hoztad fel példának, ami nedves felület és párolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest