- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
#06658560 #33 üzenetére
"A levegőt, amiről korábban is írtam, ventilátorral le lehet hűteni lokálisan a környezeti hőmérséklet alá, ha az áramlás olyan."
A levegő nem hidegebb attól, hogy mozog. Az ember hőérzete szempontjából esetleg, de egy hőmérő nem fog alacsonyabb hőmérsékletet mutatni. Szóval elmondhatnád, hogy milyen "olyan" áramlás kell. Mitől válik szét egy homogén hőmérsékletű légtér különböző hőmérsékletekre?
A tapasztalatom azt mutatja, hogy a lekezelő stílust használó emberek általában nem értik, csak megtanultak dolgokat. Persze nem mindig, ezért írtam, hogy gyanús. A gyanúmat erősíti az is, hogy a bőrt hoztad fel példának, ami nedves felület és párolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest