Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
V.Stryker #51 üzenetére
A motorozás miatt én az ágyat elvetném, a szélük a kemény merevítés miatt kényelmetlen. Aki használta nálunk (horgászatkor), Ő plusz vett rá matracot.
Ezt a matracot próbáld ki dekában, az Ultim comfort matrac talán még jó lenne, de annak szar a csomagolt mérete, és nem is bír akkora tömeget. Az Ultim comfort párnát viszont javaslom, én előbb utóbb tervezek venni, mert nagyon kényelmes volt a nyakamnak és hátamnak amikor kipróbáltam. Ennyi plusz előnye is van legalább a Dacatlon-nak, a kipróbálást nem véletlen írtam, én a kempingszékek kiválasztásakor 10 percig üldögéltem, mocorogtam a kiválasztott példányokban.
Nem próbáltad őket? Láttam tavaly nyáron már dumáltunk erről...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Látom már kicsit pang a topik, de hátha kapok még választ.
Szóval évek óta visszatérő probléma számomra a kényelmes alvás a sátorban. A sátorozás számomra ilyen motorozással, motoros találkozók során használt lét. Szóval semmi extra. Szeretek kevés csomaggal, minden felesleges sz@r nélkül menni.
Viszonylag nagyobb csávó vagyok...186cm/108kg. Próbáltam már az önfelfújós matracot, de az keskenynek és vékonynak bizonyult. Legutóbb a rendes felfújós matracot próbáltam, de az meg sok helyet foglal, nehéz és akkor vinni kell a pumpát,stb. Aludni úgy lehet rajta, de nem tökéletes megoldás.
Ma reggel viszont megvilágosodtam. Katonai sátorágy vagy tábori ágy. Van ezekkel tapasztalata valakinek? Kicsit tartok még attól,hogy kell alá valami, hogy a lába ne csessze szét a sátor alját. Vagy lehet eleve a sátrat is cserélni kéne egy ilyen kompakt cuccra, ami sátor és ágy egyben.
Nagyon elvetélt ötlet?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Don't Panic #49 üzenetére
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csabroncka #48 üzenetére
szépen ki van égve minden eső gyere le!
-
Csabroncka
addikt
Répáshután.
Szélteszt: Masszívan bírja a szelet, nem hangos, igaz én a szélzúgás miatt rosszul alszok ilyenkor éjszaka. 20 centis heringek dolgoztak a kemény talajban. -
Bogyó bá'
nagyúr
Én is Coleman sátrat használok (a picike, kétszemélyes, de előteres Darwin 2+ nevűt) egyedül, motoros túráknál, motoros találkozókon. Én nagyon szeretem, bár csak néhányszor aludtam benne.
Egy személynek nagyon kényelmes, kb. viharálló és elfér benne minden göncöm (a levetett motoros gúnya nem csekély helyigényű - ha az ember estefelé átöltözik "polgári" ruházatba.
-
Somatom
veterán
Az utánfutó méretre lett gyártva. 8db. 12 -es csavarral van a lakókocsi alvázához rögzítve. A szabály az, hogy a rakomány biztonságosan legyen rögzítve. Annyi a trükk a dologban, hogy a lakókocsi cirka 5 méter, az utánfutó viszont csak 2,50m. Kicsit furán néznek a vizsgán, hogy miért van az utánfutó leghátulján is rögzítési pontja a tengelynek.
De, ha rajta van a lakókocsi, akkor semmi sem látszik abból, hogy ez nem egy egység.
Nem gyorsszereléshez lett tervezve. Kb. 2 órás mutatvány az átszerelés. Azt nem tudom, hogy mit tenne a rendőr a fejvakaráson kívül. Még nem állítottak meg. -
Kolléganőm férje megvalósította élete nagy álmát, vett egy Mazda MX5 autót. Amikor hazavitte, akkor mondta az asszonynak, hogy felavatják az autót, mennek a Balatonra 3 napra egy apartmanba.
Indulás előtt a kolléganőm elkezdte a cuccait összerakni, amikor kiment az autóhoz, akkor konstatálta, hogy az MX5 csomagterébe az összekészített cipői se férnek be
Szóval végül a Kia kombi autójukkal mentek "felavatni a Mazdát"
-
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
Nem tudom, én az Adriára egy hátizsákkal mentem sátorozni két gyerekkel, és teljesen jól működött. Az igaz, hogy csak fiúk voltak a csapatban, ami nagy előny egy ilyen esetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest