Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz V.Stryker #51 üzenetére
A motorozás miatt én az ágyat elvetném, a szélük a kemény merevítés miatt kényelmetlen. Aki használta nálunk (horgászatkor), Ő plusz vett rá matracot.
Ezt a matracot próbáld ki dekában, az Ultim comfort matrac talán még jó lenne, de annak szar a csomagolt mérete, és nem is bír akkora tömeget. Az Ultim comfort párnát viszont javaslom, én előbb utóbb tervezek venni, mert nagyon kényelmes volt a nyakamnak és hátamnak amikor kipróbáltam. Ennyi plusz előnye is van legalább a Dacatlon-nak, a kipróbálást nem véletlen írtam, én a kempingszékek kiválasztásakor 10 percig üldögéltem, mocorogtam a kiválasztott példányokban.
Nem próbáltad őket? Láttam tavaly nyáron már dumáltunk erről...
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
Répáshután.
Szélteszt: Masszívan bírja a szelet, nem hangos, igaz én a szélzúgás miatt rosszul alszok ilyenkor éjszaka. 20 centis heringek dolgoztak a kemény talajban.[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz Donki Hóte #29 üzenetére
Ez így igaz, van amin lehet térfogatot csökkenteni! A korábbi cikkben találsz ehhez infót. Egy átlag szedán+ tetőcsomagtartó (500 liter körül) kombóval 1m3 cucc elvihető. Kaját és innivalót ha lehet mindig a helyszínen kell venni...
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Van! Vagy hőtükröt vagy izolációs fóliát, vagy a hőtükrös polifoamot kell alátenni. Nem tudom milyen hőfok mellet volt ez, ha 10 fok alatt, akkor normális, ha nem akkor rossz a hálózsák.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz V.Stryker #20 üzenetére
Milyen matracod van? A Quecha matracok nekünk nagyon bejöttek, azt hittem korábban, hogy drága campingaz, vagy még drágább coleman kell ebből, de nem! Az intex ... és társai low end tescós matracokat mi is dobáltuk ki 2-3 év után! Van egyébként a Comfort Quechua, próbáld ki az áruházban rá lehet feküdni (utóbbi vastagabb). Párnának motorozáshoz ezt próbáld ki (ha van) csak próbaképpen néztem meg (nekünk nem kell, ennyire kis hely), meg fogsz lepődni, milyen picire van összegyúrva, mégis mekkora a mérete és milyen rohadt kényelmes. (matracokból persze van a keskeny 1 személyes)
"Most nagyon vinném a gyerekeket, de ahogy összematekoltam ,hogy normális minőségben mi minden kéne.... el is ment a kedvem."
1-1,5 m³ között kell számolni csomagolt térfogatban 4 főre (ebben minden benne van), szépen apránként! Decatlonos kiegészítők tök jó ár/értékűek, sátrat meg érdemes hosszabb távra valami normálisat. Árban 250-500 között (jelen áron) már kényelmes szettet lehet összedobni, egy csomó mindenünk pl hálózsákok már 10+ évesek...
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Szerintem az lejjebb van, ez a dömösi nagy szikla, amit a Duna patkó alakban kerül. Innen még Visegrád sem látszik, kb 1km-rel lejjebb kell menni a folyón. Kimész a kempingből egyből a Duna-partnak.
A második kép pedig észak-keletnek néz az Ipoly medencére.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
-
Csabroncka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest