Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez teljesen jogos dolog, hogy nem szívesen áll meg az ember az utcán. Viszont azt tegyük hozzá gyorsan, nem hogy egy kategória az egyik - vagy talán - legnagyobb környezetvédelmi szervezet az agresszív aluljárós képeslapárusokkal. Természetesen 3 példányos megállapodást írtunk róla, utólag bármikor lemondhatja, csökkentheti - növelheti a támogatását, szóval szerintem elég korrekt volt.
Bár a lényeg az, hogy a jónép egy komoly része azt hiszi, hogy egy szál számlaszámmal vissza lehet élni. Nem, nem lehet... Nézzük csak meg az óriásplakátokat, a Tv hirdetéseket, ahogy más-más szervezetek kérik az emberek támogatását.
Egyébként én is hamar beleuntam a dologba, nagyon lélekőrlő meló (még úgy is, hogy elég hamar kisfőnök lettem elég szép bérezéssel).
mysteve: lásd #5. hsz
[ Szerkesztve ]
-
-
Valószínűleg ugyanott dolgozott, ahol én
Ismerős szituáció... Bár nekem általában (70%) bediktálták telefonon. Akin láttam, hogy nem gondolja komolyan, és csak kamuzik, inkább elbúcsúztam tőle. Csak feleslegesen húzzuk egymás idejét és idegrendszerét.Na mindegy, szóval a számlaszám és a 'zinternet veszélyes
[ Szerkesztve ]
-
Számlaszámról jut eszembe: egyik nyáron diákmunkában az egyik nonprofit, környezetvédelemmel foglalkozó szervezetnél dolgoztam (nem vagyok rá túl büszke ). Az volt a lényeg, hogy akik támogatni szerették volna a szervezetet, a legegyszerűbben havi fix átutalással egy kis összeget átutalhatnak, ún. csoportos beszedéssel.
Addig oké is volt minden, hogy persze, havi 1-2K belefér, meg egyetért a célokkal, az eddigi eredményekkel, stb. De amint meghallotta, hogy SZÁMLASZÁM, köszönés nélkül otthagyott. Egy-kettőnek sikerült elmagyaráznom, hogy nem tudunk visszaélni a számlaszámmal, hiszen azzal nem megyünk semmire, kéne meg az azonosító plusz a jelszó is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla