Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jó lett
-
tkesy
őstag
Old Man-ről sok mindent el lehet mondani jót is / rosszat is egyaránt, viszont az tény, hogy anno ('94-'95 évekről beszélek, én akkor találkoztam először a PC Guru-val) ő volt az egyetlen, aki foglalkozott a gépek lelkivilágával és tuningjával... Én is az ő szavain nőttem fel, és ha ő nem lett volna (meg a Guru amivel eljutott az ország területén bárhova) akkor lehet én is, meg sokan mások is, ma is csak néznék, hogy mi az a doboz a monitor mellett...
És igen, voltak baklövései, és a végére "elszállt", de nekem sokat segítettek a cikkei....
Mondjuk a boltjába külön tortúra volt bejutni, a hülye kapucsengő miatt, és állandóan dohányfüstben úszott az egész helység, de a falra aggatott cuccok tekintetében simán verte bacsis lakását már akkor is...
A nála vásárolt cuccok, mer volt olyan is amit nem adott aranyárban, tudták azt amit állított róluk...Amúgy, szerintem ez az újság amiben ez a írás megjelent még megvan valahol a padláson...
-
Móci
addikt
Old Man, PC Guru... nem most voltak ezek az idők. 2001-2002 körül friss géptulajként én is faltam az újságot (haver megvette, én meg elkértem tőle
).
A féláfa ismerős, én is úgy vettem a gépemet anno. -
Jó az összeállítás
-
nyunyu
félisten
En ketszer talalkoztam vele szemelyesen, egyik a '96-os szepezdi Guru taborban volt, ahol boho ifjukent ittuk minden szavat, gyakorlati tuningmagiaja viszont kalap sz*rt sem ert, mindenki panaszkodott utana, hogy fagy a gep
Masik alkalom meg az volt, amikor '99-ben elejen Deschutes magos P2-300-at kergettem, akkor a bolti ar duplajaert akarta eladni a "sajat kezuleg valogatott" SL2W8-akat.
Annyiert meg mar gyari P2-450-eket is lehetett kapni... -
nyunyu
félisten
Ez a cikk eredetileg a PC GURU-ban jelent meg Old Man-tól, 2002. január 31.-én. Biztosan sokan olvastátok,
Ja, Old Man ezt a cikket is a netrol lopta ossze.
Mar nem is emlekszem melyik '00-01 koruli gurus tuningrovatban maradt benne a "sajatkezu" tuningjanak illusztralasara berakott kepen a Tomshardware kalapacsos logoja
-
szablya
aktív tag
Állat
ilyenkor a csorda a gép köré csődül és eljárják a kerneltáncot.
-
Alexios
veterán
hehe, ez tetszett
Lehet, hogy 8 éve írták, de mára se igen változott a legtöbbnél a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a cikk eredetileg a PC GURU-ban jelent meg 2002. január 31.-én. Biztosan sokan olvastátok, sőt az is lehet, hogy itt...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest