- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor90!
csendes tag
Nem igazán értem, hogy mit értesz az alatt, hogy a NAS Windows és Apple gépet is egyszerre el tud érni. Fut rajta valami szolgáltatás, Samba, NFS, NextCloud, DSFile, bármi, azt pedig nem érdekli, hogy a kliensen milyen operációs rendszer fut.
Hogy hány klienst tud egyszerre kiszolgálni, az általában hardveres limit, nem gyártói. Azt mondják, Synologyval és Qnappal nem igazán lehet melléfogni, én az épített NAS-ok híve vagyok (lásd előző kommentem).
Az, hogy melyik a legjobb ár/érték arányban így önmagában nehéz kérdés, túl általános. Nyilván van egy büdzséd és inkább arra vagy kíváncsi, melyik a legjobb adott árszintig. Csak nem írtad le, mi az árszint. Meg ugye az is számít, milyen szolgáltatásokat akarsz rajta MÉG futtatni fájlszerveren kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!A topik célja,...
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Canon EOS DSLR topic
- LEGO klub
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest