Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem csinalj egy tiszta telepitest es utana a double driverrel rakd fel a bacup-ot , a touchpanelnek kulon drivere van , csak az install cmd filet kell admin modban futtatni ,itt minden meg van hozza nalam a 8.1 drivereivel fut hiba nelkul,amikor anno frissitettem akkor egyedul a hatlapi kamerat nem tudtam feleleszteni... az i2c driver fent van , mert annak hianyaban nem latja a hw eszkozoket.. ha tiszta telepitest csinalsz eger billentyu szukseges lesz mig a touch drivert fel nem telepited .
-
-
XtremLor
őstag
Amiket itt olvasol javaresze tiszta telepites, win8.1-10 frissites nem ennyire korulmenyes.
Pendriverra raktem en is, letoltottem az isot a microsoft weboldalan elerheto MediaCreationTool ezutan rufus-al csinaltam egy gpt telepitot bedugtam, es mar ment is szepen sorba minden..... -
-
Flashget
félisten
én biztosra mentem és egy Kingston 32GB-os class 10-est vettem.
-
Flashget
félisten
olyan 6,5 óra volt a saját töltőjével, használat közben nem tudott annyit visszatölteni, hogy közben ne merüljön le.
Ezért rögtön rendeltem egy Blitzwolf töltőt, hozzá 2db 2,1A-a Golf kábelt (1 a tabnak,1 a mobilnak).Ezzel a párosítással nincs már ilyen gond.
Nem elég csak a töltő jó legyen nem mindegy milyen a kábel, mert az is lehet a szűk keresztmetszet oka ha csak 1,4A megy át rajta. -
Win alatt mukodik a wifi , bekapcsolja ? Vagy addig el se jut ? Ha nincs wifi az eszkozkezeloben akkor lehet drivert kene telepitned hozza ,lehet hogy ott pusztult le valami ... esetleg repulogepes uzemmod ? Mert akkor is lelovi a wifit alapbol . Amugy nem keverendo a dual boot ellenere a ket rendszer , egymastol fuggelenul mukodnek , es kulon drivereket particiot ... stb hasznalnak .
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest