- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
RexMaximus #10 üzenetére
"Igy nem O lesz a leggyengebb lancszem es majd mast b....gatnak.": ami azért jó, mert ha az ő testvére is idejön majd pár hónap múlva tanácsért, elég lesz linkelni ezt a topicot.... oh wait...
(#16) Chebbie "na de könyörgöm, egy EGYHÁZI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN?" az ugye megvan, hogy régebben az egyházi iskola volt a rendkívül problémás gyerekek végső gyűjtőhelye?
(#21) fzoli15: az egy rendkívül jó ötlet, hogy a bátyus verje meg a kis szemeteket, nyilván a verés után soha többet nem fogják árgus szemmel figyelni, hogy az öcsike mikor marad egyedül két percre, és nem verik hálából laposra... csináljuk már azt, hogy a javaslatok kis gondolkodás után születnek...
-
kentucky
őstag
válasz
RexMaximus #10 üzenetére
Hát inkább egy rendes küzdősportot kellene ajánlani neki.
-
Chebbie
tag
válasz
RexMaximus #10 üzenetére
Ezt kihagytam a történetből.
Általános iskolás, 4. osztályos, most lesz 10 éves a srác.Holnap megmutatom a hozzászólásokat a szüleimnek, én eddig nem hittem az iskolaváltásban, de jobban belegondolva tényleg ez lehet a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Steam Deck
- Autós topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest