Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Valaki a fórumban csinál CK patchsetes kernelt [link], de ezen kívül a sima kernel van, más nincs ha jól tudom. A Gentoo-t nem próbáltam még, azt nem ismerem ezen a téren. Ez a cucc az Arch közösségi tárolójából származik.
Igen, a driverek frissülnek. Meg is lepett, mikor Ubuntun jöttek a xorg edgers ppa-s kérdések, először nem esett le, hogy ott nem frissülnének ezek a dolgok. Mondjuk mikor utoljára Ubuntut használtam, akkor még nem tűnt fel ez a dolog.
Chakrán egyébként úgy van, hogy nem rohantak pl. a Xorg verzió frissítésével, így jelenleg is tudod használni a Catalystot, ellentétben az Archal, mert most per pillanat náluk 1.17-es Xorg van, a Catalyst meg még csak az 1.16-ot támogatja.A lapos designot meg majd meglátjuk. Én kritikus vagyok a designok terén a dolgokkal.
Pl.:
2.3-as android még jól nézett ki, a menüket lehetett színes ikonokkal gazdagítani, na onnan már csak leépülés van.
Win7 Aero felülete bár elég kevés dolgot tud, de legalább normális asztali környezet. 8..10 meg maga a színes borzalom.
A normálisan kinéző Gmail is átment ilyen lapos szemétbe, ami ma a divat.Kíváncsi leszek milyen lesz a Plazma5 a Chakrán, szándékosan nem néztem meg olyan disztrót közelebbről, ami már átállt rá.
vinibali: passz, többet kellene erről tudni. Esetleg tehetsz egy próbát a Chakra live verziójával pendriveról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest