Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Gentoonál is voltak (vannak?) bináris kernel csomagok, nem kötelező sajátot fordítani.
Ami tetszik, hogy a zárt meghajtók gondolom frissülnek a semi-rolling koncepció miatt, Ubuntu-n és származékain sajnos a kiadás pillanatában fixálják a csomagok főverzióit, és mivel a Mint LTS alapokra váltott, így 2016 áprilisáig nem lesz új zárt meghajtó. (tudom rá lehetne barmolni a rendszerre a legújabbat, de nem éri meg a nyűgöt és a kockázatot)Ez az új kinézet meg a M$ új lapos designját másolja, nem kimondottan rossz, de nekem túl unalmas. Ez a minimalizmus a mai hardware-ek mellett elég érthetetlen.
#26 morgyi: Annál jobban örülök, hogy BB-re váltottam egy újabb Androidos telefon helyett.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez akkor a Gentoohoz hasonlóan optimalizálja a kernelt az adott platformra és forrásból telepíti a csomagokat?
GUI tekintetében nálam a non-plus ultra az amikor nem akarom szétszedni és újra összerakni magamnak.
Egyébként így ránézésre a KDE semmit sem változott az elmúlt kb. 10 évben.
#18 morgyi: A HazeOS-ben még lenne némi fantázia, de ez a PapyrOS olyan, mintha a Unityt keresztezték volna a Modern UI-val... és erről egy aláírás jut az eszembe: "...ment a sánta, és hátára vette a púpot" Nem csak használhatatlan, de legalább ronda is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest